Supradyn Femina 28 days challenge // Wie wil dit met mij testen?

Health  /   - 

Zo’n twee tot drie dagen in de maand ben ik even niet zo blij met het feit dat ik een vrouw ben. Ondanks dat ik de pil slik en precies weet wanneer ik ongesteld moet worden, overvalt die menstruatie me eigenlijk iedere maand weer opnieuw. Minder energie en stemmingswisselingen, ik kan er maar niet aan wennen. En dat wil ik ook helemaal niet. Want tijdens die dagen ben ik nu niet bepaald de leukste en beste versie van mezelf. Helaas hoort het gewoon bij mijn menstruatie.

Een tijdje geleden kwam ik in aanraking met Supradyn Femina 21+7. Dit product, dat uit verschillende tabletten bestaat, gaat mee met je cyclus en helpt je om je energie¹ en humeur² op peil te houden, de hele maand door. Je begrijpt dat dit mij als muziek in de oren klinkt. Een product dat mij net even dat steuntje in de rug biedt tijdens die ene week in de maand.

Hoe werkt Supradyn Femina 21+7?

Als aanvulling op je voeding bevat Supradyn Femina 21+7 vitamines en mineralen die je helpen je de hele maand fit en energiek te voelen (voor extra energie bij vermoeidheid met ijzer en goed voor gemoedstoestand met extra magnesium). Tijdens je menstruatieperiode komen verschijnselen als vermoeidheid en stemmingswisselingen vaker voor. Ik ben dus zeker niet de enige. Voor de periode dat je extra ondersteuning kunt gebruiken zijn er zeven speciale tabletten met ijzer en magnesium. De vitamines B1, B2, B3, B5, B8, C en de mineralen ijzer en magnesium ondersteunen het energieniveau; ijzer en de vitamines B6 en B12 dragen bij aan extra energie bij vermoeidheid. Magnesium ondersteunt de gemoedstoestand. supradyn femina 21+7

Er zitten 2 verschillende soorten tabletten in één pakje. Vandaar de naam: Supradyn Femina 21+7. Daarbij is de gemiddelde cyclus van een vrouw ook 28 dagen, waardoor het aansluit op je maandelijkse behoeften. Er zitten 7 witte tabletten in die extra magnesium en ijzer bevatten, die je inneemt tijdens je menstruatie voor extra energie bij vermoeidheid en goed voor je humeur (en voor de gemoedstoestand). De andere 21 tabletten neem je de rest van de maand in en zijn een aanvulling op je voeding om je energieniveau te ondersteunen. Supradyn is geen nieuw merk, ze hebben al jaren een uitgebreid assortiment van producten die zich richten op het ondersteunen van je natuurlijke energie.

Doe jij samen met mij mee aan de Supradyn 28 days Positive challenge?

Ik ben dus heel erg benieuwd naar de invloed van Supradyn Femina 21+7. Zou het echt dat extra steuntje in de rug geven? Gaat het mij ondersteunen bij mijn stemmingswisselingen? Ik kan eigenlijk niet wachten om te beginnen. Maar ik zou het nog leuker vinden om mijn ervaringen te delen met anderen. Of om juist jouw ervaringen met Supradyn Femina te horen. Ik wil je daarom vragen of JIJ samen met mij dit product wil testen? Je krijgt dan Supradyn Femina 21+7 thuis gestuurd, en kunt meedoen aan de interactieve 28 days challenge die in het teken staat van positiviteit.

Wat zit er in het pakket?

  • Supradyn Femina 21+7
  • Mood Calender
  • Happy Cards

Daarnaast krijg jij als Bloginsider een Mood Calender die je aan de koelkast kunt hangen en waarop je verschillende dingen kunt bijhouden. Denk aan je humeur, energie het aantal tabletten die je hebt genomen en natuurlijk hoeveel dagen je nog te gaan hebt. Als extraatje krijg je Happy Cards. Leuk voor jezelf of om aan vriendinnen te geven als steuntje in de rug, motivatie of waardering. En natuurlijk het belangrijkste; hopelijk krijg je extra energie en is het goed voor je humeur!

Zo doe je mee!

Wij doen mee, jij ook?! Deelnemen is simpel. Je kunt je nu aanmelden via deze link.

Liefs Mirte & Daisy

  1. Met vitamine B5 voor ondersteuning van het energieniveau; ijzer draagt bij aan extra energie bij vermoeidheid.
  2. Magnesium is goed voor de gemoedstoestand.

[Advertorial – dit verandert echter niets aan mijn mening of oordeel over een product of merk]

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

Geef een reactie