GETEST & WIN || JuiceMe Slowjuicer van Tarwegraskoning.nl!!

Health, Win  /   - 

Sinds 2 weekjes prijkt er een nieuw speeltje op mijn aanrecht: een slowjuicer! Yihoeee!! Ein-de-lijk! Sapcentrifuge, check. Blender, check. Maar die felbegeerde slowjuicer kan ik nu eindelijk ook tot mijn ‘wagenpark’ rekenen.

Waarom nou zou graag een slowjuicer terwijl ik al een sapcentrifuge heb? Het voordeel van een slowjuicer is dat het sap d.m.v. een koude persing verkregen wordt. De pers draait heel traag in de juicer, waardoor minimale wrijving en warmte ontstaat (wat wel gebeurt bij de hoge snelheden van een sapcentrifuge). Er komt weinig zuurstof vrij tijdens het persen en zo oxideert het sap minimaal. Het behoudt zo beter de smaak, de vitamines en de mineralen. Nóg gezonder dus.

Tarwegras tarwegras

Naast groente en fruit, kun je met deze slowjuicer ook tarwegras persen. Je kunt dit tarwegras bij Tarwegraskoning.nl bestellen. De zak met gras bewaar je in de koelkast en zo pak je elke dag een flinke pluk gras die je door de juicer haalt. Eerlijk is eerlijk, ik ben niet dol op de smaak van vers tarwegras, daarom meng ik mijn shotje door een andere juice van groente en fruit. Zo krijg je toch deze mega boost van tarwegras binnen, maar overheersen de smaken van de andere ingrediënten. Tarwegras is rijk aan vitamine A, B1, B2, B3, B6, B12, C, E & K. Daarnaast bevat het alle benodigde mineralen, antioxidanten, enzymen en essentiële aminozuren die we nodig hebben. Zo helpt het je lichaamscellen herstellen en verjongen. Daarbij kan tarwegras helpen bij het voorkomen of genezen van veel kwaaltjes en een betere weerstand ondersteunen. Genoeg reden voor mij om al jaren dagelijks een shotje te nemen! (Lees meer over tarwegras.) JuiceMe Slowjucier tarwegras

Mijn oordeel over de JuiceMe slowjuicer

Na twee weekjes testen heb ik al heel wat lekkere sapjes gemaakt met de JuiceMe. En ik kan niet anders zeggen dan dat ik heel tevreden bent. Hij perst goed, het pulp wat eruit komt is vrij droog, wat betekent dat echt al het sap eruit geperst is. Hij apparaat is erg gebruiksvriendelijk; je zet het makkelijk in elkaar en het heeft alleen een aan/uit knop, hoe makkelijk wil je het hebben. Het schoonmaken blijft altijd een dingetje… eerlijk is eerlijk. Maar waarschijnlijk vind ik dat irritanter omdat ik geen (meer) vaatwasser heb en alles met de hand moet doen! Ook fijn aan de JuiceMe: hij is vrij compact en past zo goed op het aanrecht. En ik vind ‘m erg mooi qua design.

Winnen, winnen, winnen!!

Ik voel me weer net Oprah, want ik mag één JuiceMe Slowjuicer in een blauwe uitvoering onder jullie verloten!!!

Wat moet je doen om te winnen?

 • Like de Facebook page van Tarwegraskoning en die van I Love Health.
 • Klik op ‘VIND IK LEUK’ onder aan deze blogpost (links onder)
 • Laat in de comments onder deze blog weten dat je mee doet en waarom! (Vergeet niet ook je achternaam te vermelden, anders kan ik de winnaar moeilijk traceren.)

LET OP: JE KUNT NIET LANGER DEELNEMEN AAN DE WINACTIE. DEZE IS INMIDDELS GESLOTEN EN DE WINNAAR IS BEKEND. MEEGEDAAN? KIJK DAN SNEL IN DE COMMENTS OF JE GEWONNEN HEBT!

X Daisy

Meer weten over de juicer, check dan de site van Tarwegraskoning.nl voor meer info.

[Advertorial – dit verandert echter niets aan mijn mening of oordeel over een product of merk]

juice met juiceme slowjuicer juiceme slowjuicer

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

443 reacties

 1. Ik wil heel graag deze slowjuicer winnen omdat ik eindelijk op mezelf ga wonen en daarnaast ook een healthy lifestyle wil aanhouden d.m.v. een lekker appel/bieten/peentjes of spinazie/banaan/cocos sapje ! Daarnaast wil ik hem ook graag winnen zodat ik sapjes kan maken voor alle lieve hulpjes die mij helpen bij het verhuizen.

 2. Ik wil deze kei hard graag winnen omdat ik mijn leven onlangs omgegooid heb.
  Van niet stil staan, naar stil staan bij ons lichaam, en de natuur. Deze zou me echt wel helpen…

 3. HOERA HOERA HOERA!! We hebben een winnaar…

  Van harte gefeliciteerd: Rozanne van den Bos !!!!

  Je hebt de JuiceMe Slowjuicer via Tarwegraskoning.nl gewonnen!

  Wil je een mail sturen met je adresgegevens naar info@ilovehealth.nl? Graag o.v.v. winactie slowjuicer. Ik zorg dat je gegevens naar Tarwegraskoning.nl gaan, en zij zullen de juicer zsm naar je opsturen. Heel veel plezier ervan! Ik hoop dat ‘ie een mooi plekje in je keuken krijgt.

  Alle andere deelnemers… dank jullie wel voor de leuke reacties. Ik zal snel weer voor een mooie winactie zorgen.

  Liefs,
  Daisy

 4. Ik zou graag meedoen.. omdat ik al veel over de slowjuicer heb gehoord.
  Zou hem graag zelf eens proberen en veel gezonde en lekkere sapjes gaan creëren. 🙂

 5. Ik wil al een tijdje suppppppergraag een slowjuicer, omdat ik thuis nog helemaal geen sapjes kan maken.
  Ik heb namelijk een half jaar in Curacao gewerkt en ben nu 2 maanden terug maar ik ben het NOG aan het afbetalen.
  Iets te veel met mijn creditcard gezwaaid.. Daar nog wel een blender gekocht maar die heb ik niet meegenomen. Al met al, ik willll heel graag een slowjuicer alleen heb echt het geld nog niet helaas.. Alsjeblieft help mij! 😀

 6. Elke dag blender ik mijn ‘sapje’, maar slowjuicen is blijkbaar veel gezonder en lekkerder! Voor een gezond en lang leven : De JuiceMe Slowjuicer. Ik hou alvast een plekje vrij in mijn keuken, hopelijk mag ik binnenkort recepten uitproberen …