Geluk & Succes in Overvloed

Health  /   - 

Dat klinkt goed toch: Geluk & Succes in Overvloed? Doe mij daar ook maar een portie van!

I Love Health gaat vaak over fysieke gezondheid, maar laten we onze mentale en emotionele gezondheid niet vergeten. Als je fysiek goed in je vel zit, heeft dit vaak ook effect op je mind. Fijn! Maar soms gaat het niet allemaal vanzelf. Zit je een beetje ‘vast’. Gelukkig kunnen we dat ook een handje helpen. Ik ben dan ook super enthousiast over het programma ‘Geluk en Succes in overvloed‘ van de (leuke!) mannen van Gezond & Gelukkig.

Veel mensen hebben grote dromen en verlangens. Maar wat blijkt: die te realiseren is voor velen erg lastig. Die eerste stap te zetten is moeilijk! Het kan super eng zijn om je dromen na te jagen. Vertel mij wat! Maar altijd maar blijven dromen, wil je ook niet. Heel cliché, maar zo waar:

Droom niet je leven, maar leef je dromen.

Je hebt een concreet plan nodig. Een plan met een ijzersterke strategie, dat je ook daadwerkelijk met veel plezier kunt volhouden. ‘Geluk en Succes in Overvloed’ dus!

Geluk & Succes in Overvloed

Geluk & Succes in Overvloed is een programma dat gegeven wordt door Pieter en Alex, twee leuke jonge gasten uit Amsterdam. Super motiverende, inspirerende en energieke mannen die als missie hebben Nederland gelukkiger en gezonder te maken. Dat kan ik toch alleen maar toejuichen! geluk en succes in overvloed, gezond en gelukkig. pieter en alex

Voor wie is het programma? Heb jij ook dromen, verlangens en doelen die je wilt realiseren? Vast wel! Of heb je het gevoel dat je toe bent aan de volgende stap? Wil je een sportief lichaam waar jij je zelfverzekerd in voelt? Een geweldige relatie met jezelf? Succesvoller zijn in je werk? Geluk & Succes in Overvloed leert je al in één avond hoe je jezelf in beweging zet. Je gaat naar huis met een flinke dosis aan energie en een doos vol praktische tips om die dromen dus wél na te jagen. De lezing is gratis.

Pieter & Alex: “Tijdens de lezing komen we tot de kern waarom je niet doet wat je zou moeten doen en waarvan je weet dat je het zou moeten doen om te komen tot resultaat”.

De mannen geven tot het eind van het jaar gratis lezingen door het hele land. Klik hier om te zien wanneer Alex & Pieter bij jou in de buurt zijn. Check de website voor meer informatie en aanmelden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *