Pure Me 20&30 Something Retreat

Health, Overig, Travel  /   - 

Graag stel ik jullie voor aan Fay a.k.a. mijn beste vriendinnetje, a.k.a. razende reporter voor I Love Health! Als meer dan waardige vervanger ging zij naar Zeeland voor een retreat. En wat voor één, lees je mee?!

Fay op retreat!

Wat is het toch fijn als je beste vriendinnetje een blog heeft, en dat ik soms als “stand in” voor Dais naar fijne events mag als zij lekker in het buitenland vertoeft.

Ik mocht namelijk namens I love Health naar het Pure Me 20&30 something Mini Retreat in Zeeland. Eerlijk gezegd wist ik eerst niet wat een retreat was, dus hieronder volgt een korte uitleg over Pure Me Retreats.

Pure Me Retreats is specialist in lifechanging ervaringen. Deze organisatie biedt een combinatie van persoonlijke coaching en wellness- & yogatrips. Heb je liefdesverdriet? Ben je zwanger? Of ben je net mama geworden en wil je er eventjes tussenuit met de kleine? Dan kun je bij Pure Me Retreats terecht voor drie unieke retraites: ‘Mommy-to-be’, ‘Mommy & Baby’ en dus de ’20 & 30 Something’. In de natuur van Zeeland krijgen deelnemers de kans even te ontsnappen aan de alledaagse drukte om daarna weer boordevol energie te beginnen aan een nieuwe stap in hun leven. IMG_2028

Toen Daisy mij vroeg of ik namens haar wilde gaan, zei ik gelijk volmondig ja, maar vond het tegelijkertijd ook best spannend. Want ik zoek de laatste tijd veel naar antwoorden op vragen als:

  • Waar sta ik?
  • Wat wil ik?
  • En ben ik wel tevreden?

Ik heb een baan met volle agenda, een druk sociaal leven,  sport vier keer per week en wil  leuke dingen doen met mijn vriend. Ik verlang ook van mijzelf dat ik dit allemaal perfect doe. Hierdoor loop ik mezelf vaak voorbij.

Kortom, het perfecte moment om er even tussenuit te knijpen en mezelf eens te laten verwennen in het mooie Zeeland.

Wat was het een fijne ervaring! Samen met 5 andere bloggers ben ik het hele weekend compleet in de watten gelegd. Ik kan dit iedereen aanraden en durf zelfs te zeggen dat ik dit een life changing ervaring vond. De woonboerderij is een ontzettend fijne plek en van alle gemakken voorzien. Je voelt je er gelijk “thuis”.

Het programma bestaat vooral uit heel veel relaxen met elke dag wat activiteiten. Zo stond er een heerlijke massage op het programma, maar ook kregen we elke avond een fijne yoga les. In deze les kregen we veel persoonlijke aandacht. Yogadocente Guusje weet ontzettend veel van de anatomie van het lichaam. Als beginnend yoga leerling heb ik dat als heel prettig ervaren. Ook hebben we als groep het talentenspel gedaan met psychologe Carolien. Dit is een spel waarbij je talenten van jezelf leert ontdekken. Daaropvolgend kreeg ik een persoonlijk gesprek met Carolien. Pure me retreats yoga

Wat ook niet mocht ontbreken op het programma (waar iedereen elke keer ontzettend naar uit keek) was het eten. Kenneth, voormalig kok en de partner van Mandy heeft ons ontzettend verwend met puur biologische producten. Lekker is echt een understatement! Pure me retreats

Mijn plan was om tijdens de retreat deze blog alvast te schrijven, maar ik was daar zo relaxed dat ik aan ‘werk’ niet toe kwam. Laat dat nou net het doel zijn van Pure Me Retreats.

Ik heb onwijs genoten van het niks doen. Heerlijk om voor de open haard eindelijk eens dat boek te lezen, terwijl er voor je wordt gekookt. Maar het belangrijkste, ik heb echt iets over mezelf geleerd. Door het talentenspel en de individuele coaching ben ik tot nieuwe inzichten gekomen die ik in de toekomst meeneem.

Het was een hele bijzondere ervaring en een aanrader voor iedereen die zich herkent in mijn situatie, ik kan echt geen enkele reden bedenken waarom je dit jezelf niet moet gunnen.

Had ik al gezegd hoe ontzettend ik heb genoten dit weekend? 😉

Liefs Fay

PS: De retreat was niet zo fantastisch geweest zonder jullie aanwezigheid, thanks ManonLillian, Lieke, Jana, Malu (namens Elle) en Leonie . Pure me retreats
Pure me retreats

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 reacties