Even voorstellen – Nieuwe redactrice: Mirte!

Health  /   - 

Hai! Mijn naam is Mirte Gratama, ik ben 22 jaar en studeer aan de Hogeschool van Amsterdam. Inmiddels zit ik in het derde jaar van de opleiding Media Informatie en Communicatie. Vorig jaar heb ik binnen deze opleiding de richting journalistiek gekozen, heel interessant en leuk! Zo heb ik stage gelopen bij Women’s Health (vast geen onbekende naam voor jullie;)). Aangezien ik een echte sportfanaat ben, van gezond eten hou en graag schrijf, was dat voor mij dé perfecte stageplek. Ik heb daar veel geleerd, en vooral ervaren hoe leuk en belangrijk het is om passie te hebben voor je werk.

Zoals ik net al zei, ben ik een echte sportfanaat. Van jongs af aan sport ik eigenlijk al heel veel. Ik was zo’n kind dat drie keer per week turnde, daarnaast nog op tennisles zat en op zaterdag ook nog paard reed. Ik vond alles leuk! En dat heb ik eigenlijk nog steeds. Ik sport bijna elke dag, en ja ook als ik druk ben, want voor sporten maak ik graag tijd. Als ik niet in de sportschool te vinden ben, dan ben ik waarschijnlijk een rondje hardlopen, kickboksen, potje tennissen of als het lekker weer is aan het wakeboarden. En ohja, als het lukt dan snowboard of ski ik ook nog in de winter! Oftewel, ik ben wel aardig sportief.

Het zal je vast niet verbazen dat gezondheid bij mij dus hoog in het vaandel staat. Ik ben wat eten betreft een groot voorstander van ‘alles met mate’. Gezond eten en leven hoeft absoluut niet moeilijk te zijn. Het punt is dat veel mensen het zichzelf vaak wel moeilijk maken,  door bijvoorbeeld aan allerlei foodtrends en diëten mee te doen die gewoonweg niet vol te houden zijn. Net als Daisy sluit ik me aan bij de ‘80/20 regel’, oftewel 80% gezond, dus zo veel mogelijk pure en onbewerkte producten, en 20% tja… wat minder gezond;). Gelukkig wordt het tegenwoordig steeds makkelijker om lekker én gezond te combineren. En heb je even geen inspiratie? Dan kijk je natuurlijk gewoon op I Love Health!

Vanaf deze week start voor mij een nieuwe uitdaging als redactrice bij ILH. Heel leuk dat ik ILH mag komen versterken en ik mijn tips, visie, passie en kennis met jullie mag delen!

Liefs Mirte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 reacties