De maand november op de ILH redactie // BABYNIEUWS

Health  /   - 

Jaaa het is eindelijk zover!! Daisy haar allerliefste, mooiste meisje is geboren. Dat en nog veel meer leuke dingen lees je in de maand november van de redactie.

Daisy

Book launch van het nieuwe boek van Rens Kroes: RENS – mijn lifestyle guide. Super leuk! Deze staat ook tussen onze tips voor op jouw verlanglijstje. Je vindt deze blog hier. 
Wat een liefde en een kracht straalt deze vrouw uit!
Zwangerschap shoot met Nanda Hagenaars. Hele mooie foto’s! Meer foto’s vind je op mijn insta.
Baby shoppen met zusje Kaylee. Het schiet nu echt op….
Wasbare luier workshop at home van Billie Wonder. Heel leuk en goed voor het milieu!
De babykamer!! Het ronde bedje is van Stokke en het behang is van Creative Lab Amsterdam. Zij hebben speciaal voor Izzy een behang ontworpen, deze vind je op de website (onder de naam I Love Health. En als je ‘m bestelt krijg je er een toffe kaartenset bij cadeau!).
Laatste keer naar de verloskundige. Maar dat wisten we toen nog niet…
Vriezer vol Frecious sappenvoor de kraamtijd! Enn.. met de code ‘ilovehealth’ krijg je €15 korting in de Frecious webshop.
Eerste Hello Fresh maaltijd gekookt! Shaksuka, lekker! Lijkt ons handig om hello fresh te doen voor de laatste weken van verlof en kraamtijd.

Verlof samen met vriendin Elis! Dat moet gevierd worden. Lekker lunchen bij de Hoxton en erna floaten en een preggo massage.
En toen, op 21 november, werd dit de allermooiste maand uit mijn leven: ik werd moeder van mijn lieve kleine meisje Isabel Hannah! Ik laat je nooooooit meer los, lieve kleine Izzy!

Mirte

mirte, november
Zo, na een weekje vol drukte, eindelijk weer zelf aan de bak in de gym! Voor mij is dat ontspanning!
Aan de wandel met het leukste beestje van de wereld!
Weekend! Wij zijn even gezellig Arnhem in geweest.
In de pyjama op de bank mét de hond. En dat op een woensdagochtend. Kan gewoon!
Even een snelle hap voordat ik op de spinningfiets spring om les te geven!
Ik ben samen met Scotch & Soda een paar dagen in Italië om de nieuwe collectie door te passen samen met de fabrikanten! Helemaal geen ramp☀
Before the truffelpasta arrived. Man man man, wat is Italiaans eten toch heerlijk!!!!  Ps. Ik ben vergeten een foto te maken van de pasta. Het was al op voor ik überhaupt aan een foto dacht…

Lindelotte

Verdriet en geluk staat soms heel dichtbij elkaar.. Begin november overleed mijn lieve opa. Tijdens deze verdrietige week heb ik veel gepraat met de mensen om mij heen en af en toe even uitgewaaid. Hoe verdrietig je soms ook bent, het leven is gelukkig ook heel erg mooi!

Even er tussen uit en een koffietje met mijn vriend.
Dit super lekkere ontbijtje is mijn nieuwe, favoriete verwenontbijtje. Op aanraden van een vriendinnetje kookte ik eens mijn havermout in appelsap. Zouden jullie het leuk vinden om hier een receptje van te zien op I Love Health?
Studeren, studeren, studeren… De laatste loodjes van mijn studie, voorafgaand aan het afstuderen. Even doorzetten dus!
Lekker thee drinken, taartjes eten en uren kletsen met een vriendin.
Whoeee! Deze foto mag dan van 2 jaar geleden zijn (ook in de maand november) maar ik heb mijn laatste semester afgerond! Ik was ongeveer net zo blij als toen ik mijn P haalde, dus even een foto uit de oude doos.
Home made lunch! 2 broodjes met avocado smash, feta, gepocheerd ei, tomaatjes en wat chili vlokken.

Wat heb jij allemaal gedaan in de maand november? Laat het ons weten in een reactie!

Liefs, Daisy, Mirte & Lindelotte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 reacties