5x best gelezen blogs van november 2018

Geen categorie  /   - 

Morgen is het december en dus sluiten we de maand weer af met de leukste blogs op een rijtje. Benieuwd wat jullie het leukst vonden om te lezen van alle blogs in de maand november? Je leest het in deze blog!

Best gelezen blogs november

1. Meer van beetje minder // gezondheid vs duurzaamheid

Tegenwoordig zijn we steeds meer bezig met gezondheid.  In deze blog heeft Mirte het Iover de gevolgen van bepaalde voedingsmiddelen, die absoluut gezond zijn voor een mens, maar grote boosdoeners zijn voor een groene wereld. Producten die massaal worden gebruikt in (populaire) gezonde recepten, of gewoonweg hip en gezond zijn om te eten, maar nu niet bepaald uit de buurt komen. Je leest hem hier nog eens terug! 

watermeloen

2. Getest en goedgekeurd!! // Superfoodies Golden Milk

Golden Milk is een ‘Ayurvedische geheim’ dat zijn oorsprong vindt in India. Duizenden jaren geleden dronk men al Golden Milk en vandaag de dag is het nog altijd geliefd voor het slapen gaan. Het drankje wordt gemaakt van kurkuma, ook wel geelwortel genoemd, en zit boordevol antioxidanten en voedingsstoffen. Wij hebben voor jou de Golden Milk van Superfoodies getest én zeker weten goedgekeurd. In deze blog lees je wat wij hiervan vonden.

daisy, golden milk, superfoodies, bank, thuis

3. Personal preggo update #5 // week 37-40 // bijna uitgerekend!

Deze blog schreef Daisy vorige week dinsdag… De dag dat haar vliezen braken en de bevalling begon!! Woensdag 21 november is haar liefste meisje Izzy geboren. De laatste preggo update wilde zij jullie natuurlijk niet onthouden, lees hem hier terug.

babykamer, zwanger

4. Gezonde speculaas // Sinterklaas recept

De speculaasjes zijn gemaakt van boekweitmeel, gezoet met honing en gebakken met échte boter. Ze zijn dus niet suikervrij, glutenvrij en je kunt er helaas geen hele pot van leeg eten (of wel natuurlijk). Desalniettemin, zijn ze ‘gezonder’ dan gewone speculaas uit de supermarkt én mega lekker! Je vindt het recept hier. 

sinterklaas, speculaas, gezonde speculaas

5. Sint & Kerst tips // De leukste nieuwe kookboeken

Heb jij jouw verlanglijstje al klaar liggen? Wij geven jou graag wat inspiratie met deze leuke, nieuwe kookboeken. De afgelopen tijd zijn er weer wat toppers verschenen, en laat het nou eens bij Sint en Kerst zijn. 😉 Hier vind je aantal leuke tips die jij kunt vragen aan Sinterklaas of de Kerstman.

november

Wat was jouw favoriete blog? Laat het weten in een reactie!

X Lindelotte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *