WIN: 20 x Astis Bubbles pack – vitaliteit in een blikje!

Health, Win  /   - 

Regelmatig krijg ik de vraag van lezers van de site wat ze nog meer kunnen drinken, behalve thee en water. Dat wordt soms namelijk zo saai en zo veel andere drankjes zijn er niet te vinden zonder suikers, zoetstoffen, chemische toevoegingen of gekke e-nummers. Al drink ik zelf zonder problemen liters water en thee op een dag, af en toe is het wel lekker om eens iets ‘met een smaakje’ te hebben. Dus die vraag van jullie begrijp ik goed!

Gelukkig is er een nieuw drankje op de markt dat helemaal binnen het rijtje healthy drinks past: Astis! Ik kende het tot voor kort nog niet, maar inmiddels hebben al aardig wat blikjes mijn dorst gelest tijdens de warme dagen van de afgelopen weken.

Win 20 x Astis Pack

Voordat je verder leest, kan ik je vast vertellen dat ik maar liefst 20 pakketjes met Astis mag weggeven. Onder aan deze blog lees je hoe je mee kunt doen!

Astis – Vitality Drink

Eerst even alle voordelen van Astis op een rijtje: astis voordelen

Astis is een drankje op basis van natuurlijk gezuiverd bronwater en met frisse bubbels. De lekkere smaak krijgt Astis van diverse fruit-, vruchten- en kruidenextracten. Maar wat Astis nou echt bijzonder maakt, is het feit dat het een vitaliserend drankje is. Hmm, ik hoor je denken, hoe dan?

Nou dat werkt als volgt.

Door de juiste organische zuren in de juiste verhouding te bereiden heeft dit veel positieve effecten op je lichaam:

 • Astis prikkelt het afweersysteem
 • Astis pakt ziekteverwekkende micro organismen aan
 • Astis bevordert de spijsvertering
 • Astis stimuleert de werking van bepaalde organen

Hiermee is Astis echt een vernieuwd drankje. Vergelijk het niet met een energy drink. Dat is echt anders. Maar Astis zorgt voor een betere gezondheid door stimulering van de eigen conditie en vitaliteit. Hélemaal I Love Health! O ja, had je al gelezen dat het nog minder dan 1 calorie per blikje bevat?! Dus ook als je op de lijn wilt letten, erg geschikt!

astis vitality drink

Wat moet je doen om te winnen?

 • Like de Facebook page van I Love Health en die van Astis.
 • Klik op ‘VIND IK LEUK’ onder aan deze blogpost (als je ingelogd bent met Facebook, staat dit links onder deze blog)
 • Laat in de comments onder deze blog weten waarom je mee doet! (Vergeet niet ook je achternaam te vermelden, anders weet ik niet precies wie er wint.)

LET OP: Je kunt niet meer deelnemen aan deze winactie. De 20 winnaars zijn inmiddels bekend gemaakt. Zie de comments onder dit bericht. Helemaal bovenaan staan de namen van de winnaars vermeld. Iedereen bedankt voor het meedoen! 

Liefs,

Daisy

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

113 reacties

 1. Lieve allemaal,

  Dank jullie wel voor het meedoen en de vele enthousiaste reacties! Ik zou jullie het liefst allemaal een Astis pakket willen geven… maar er kunnen er maar (liefst!) 20 de winnaar zijn…

  De namen van de 20 winnaars:
  Karolien Vanoppen
  Laura Arends
  Nelleke de Vries
  Greetje Kamminga
  simone van Dordrecht (Simmie Spaans)
  Elco Evers
  wendy stam
  Petra Westerhoff
  Laura Arends
  Rachel Janssen
  Birgit Huisman
  Laura de Heer
  Djem Johannesen
  Alex Malone
  Lotte Breeman
  Tina Venema
  Manon De Schutter
  Michal Glaser
  Samantha Stout
  Ilse Blom

  GEFELICITEERD! Jullie hebben allemaal een pakketje Astis gewonnen!

  Stuur aub een mail naar info@ilovehealth.nl (onderwerp: Astis gewonnen) met daarin je adresgegevens. Dan zorgt Astis ervoor dat dat het pakketje snel jouw kant op komt.

  Alle andere deelnemers: ontzettend bedankt voor jullie leuke reacties! Op http://www.drinkastis.com kun je zelf bestellen.

  Groetjes,
  Daisy

 2. Oh dit is zo leuk!
  Ik zoek al heel lang naar een vervanger voor mijn cola lightje, dat vind ik soms toch echt nog eens lekker 🙂 Over het algemeen lukt het super goed met gezond eten, enkel dat aspect lijkt nog te mislukken, dus érg benieuwd naar dit! 😀

 3. Ik kon niet wachten dus heb alvast een proefpakketje aangevraagd 🙂 Wanneer maken jullie we winnaar bekend? Zou er echt dolblij mee zijn! Het is namelijk echt heerlijk en mega verfrissend!

 4. Ik heb met mezelf afgesproken om alleen nog in het weekend af en toe een glaasje fris te drinken… Alleen wat neem je dan. De cola light (die ik elke avond en weekend dronk) heb ik al geruime tijd afgezworen door het opgeblazen gevoel… Maar ik hoop dat dit mijn vervangende cola light kan zijn!

 5. Ik ben nu een kleine week bezig met gezond/anders eten(en al 1.5kg kwijt).
  Ik snoepte hiervoor echt super veel, ik begon me’n dag met een ontbijt maar na een uur zat ik al aan een dikke koek, voelde me elke dag rot daarover maar kon het nog niet veranderen. tot vorige week donderdag, lekkere healthy-spullen in huis gehaald en het roer was om. Elke dag neem ik een groene smoothie en ik heb nog geen 1keer zin in koek,snoep,chips gehad. Maar nu alleen men drinken nog. Ik drink geen frisdrank meer heel soms een glaasje cola zero maar dat is dan puur omdat ik niet weet wat ik anders moet drinken naast water,thee,koffie. Dus deze drankjes zijn een geweldige uitkomst!!! Nu hopen dat ik ze win natuurlijk! 😉

 6. Dat is echt ideaal . Ik drink graag prik maar ja dat is super slecht dus ik drink ik meestal water of spa rood maar ik wil graag af en toe iets met een smaakje. Ik ben erg benieuwd naar de smaak want ik ken het niet. Ik zou het graag willen proberen lijkt me echt iets voor mij. Ik heb alle stappen gedaan.

  Groetjes,

  Cheyenne

 7. O wat word ik blij van een merk dat een gezond drankje maakt! Ik was bijna bang dat het niet zou bestaan of niet zou kunnen. Inderdaad heel fijn als afwisseling naast water en thee. Ik zou het erg graag willen proberen 😀

 8. Ik wil naast water en groene thee ook wel eens iets anders drinken, zonder dat er suikers en andere toevoegingen in zitten. Ik ben zeer benieuwd! Het klinkt lekker fris in ieder geval!

 9. Omdat ik gewoon erg nieuwschierig en benieuwd ben naar alle nieuwe verschillende gezonde voedingsmiddelen, dus ook naar dit drankje!!

 10. Ik doe zeker mee. Als ik een energieboost nodig heb grijp ik al snel naar een blikje cola of enegerydrank. Ontzettend slecht en ben al lang opzoek naar een gezond alternatieve. Als ik hier mee win leer ik Astis kennen! Voor mij is er geen beteren oplossing!

 11. Ik doe mee! Ik heb soms met een druk sociaal en werk leven echt een energyboost nodig en wil geen troep meer in mn lijf wat in reguliere energy drankjes zit dus dit zou geweldig zijn! Als ik de actie win laat ik al mn vrienden kennismaken met Astis want ik gun iedereen een gezond lijf!