Win || Creuset pan twv €269 met #ZuurCool

Health, Win  /   - 

Vooral met deze koude dagen, smaakt een heerlijk Hollands zuurkoolstamppotje extra lekker! Helemaal met wat verse ananas en spekjes. Wij bij ILH zijn er dol op. Hou jij ook zo van zuurkool? Dan zijn wij heel benieuwd hoe jij dit kooltje klaarmaakt. Met deze leuke win actie hopen we creatieve, gezonde en vooral lekkere zuurkoolreceptjes te ontvangen. Wie weet heb jij wel hét leukste recept en maak je kans op een echte Creuset pan t.w.v. €269,- waarmee je je zuurkool heerlijk kunt slowcooken!

Win een Creuset pan met #zuurcool!

Het enige wat je hoeft te doen is een lekker gerecht met zuurkool te maken en deze op Instagram of Facebook posten met de #zuurcool. Je maakt zo kans op een Creuset pan (26 cm) t.w.v. 269 euro! Deze pan staat niet alleen heel tof op je fornuis, maar kookt ook nog eens enorm fijn. Een stoofpotje of lekkere eigen gemaakte appelmoes, daar is deze pan voor gemaakt! Of wat dacht je van deze verrassende recepten?!

witte kool, zuurkool
De witte kool die voor zuurkool wordt gebruikt.

Wat moet je doen om de Creuset pan te winnen?

Meedoen is simpel:

  1. Bedenk, maak en fotografeer een heerlijk gerecht met zuurkool.
  2. Plaats deze op Instagram of Facebook (zorg dat je account niet op privé staat, anders kunnen we de foto niet checken!)
  3. Voeg #zuurcool toe in je beschrijving en tag @ilovehealth_ in de foto.
En wie weet maak jij kans op deze waanzinnig mooie Creuset pan!
LET OP: JE KUNT NIET LANGER DEELNEMEN AAN DE WINACTIE. DE WINNAAR IS INMIDDELS BEKEND GEMAAKT IN DEZE BLOG! BEDANKT VOOR HET DEELNEMEN! creuset pan zuurkool winactie
Veel succes! De winnaar wordt volgende maand bekend gemaakt!
x Daisy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 reacties