Mijn Ding Dong Time momentjes

Win  /   - 

Ken je dat gevoel? Dat je doordeweeks in een soort keurslijf leeft: lange dagen maken op je werk, vroeg je bed uit, boodschappen doen, gezond eten, sporten voor of na je werk… en dan ook nog van die verplichte afspraken waar je echt even geen zin in hebt. En maar uitkijken naar dat weekend… want dan is alles leuker, beter en gezelliger.

Ook ik herken dit gevoel. Enige voordeel hiervan is dat je des te meer van het weekend geniet. Als het elke dag weekend zou zijn, zou je dat ook niet meer waarderen en dat is zonde. Maar tóch zou ik doordeweeks best eens wat vaker mijn ‘weekend vibe’ aan willen zetten. Mijzelf niet alleen in het weekend iets extra’s gunnen, maar ook doordeweeks. Een keertje gek doen op de dinsdagmiddag zeg maar. Of de woensdagochtend. 😉

Eigenlijk een beetje het YOLO gevoel terug brengen op de doordeweekse dag. Het Pluk de dag gevoel. CoolBest noemt dit jouw Ding Dong Time. Zij vroegen mij om mijn Ding Dong Time wensen op een rijtje te zetten. Ik ben er eens even goed voor gaan zitten, maar dit zijn toch wel hele leuke extraatjes die ik vanaf nu vaker doordeweeks wil doen!

Mijn Ding Dong Time

 • 10 minuutjes eerder opstaan en die heerlijke havermout pancakes bakken waar ik anders nooit tijd voor heb. En ze dan in het zonnetje in de tuin opeten. havermout pannenkoeken recept, havermout recept
 • Met mooi weer niet de hele dag binnen zitten achter mijn laptopje, maar lekker een terrasje te pakken. Ik haal die uurtjes ’s avonds als het donker is – en de zon weg is – wel weer in!
 • Mijn vriendinnen doordeweeks vaker zien. Nu zie ik hen vooral in het weekend. Maar waarom niet gewoon op de woensdagavond gezellig een theetje doen? Of – laat ik eens heel gek doen – een wijntje. Moet ook af en toe kunnen toch? 😉 wijn
 • Een half uur langer in mijn bed blijven liggen nadat de wekker al gegaan is. Uitslapen kan zo lekker zijn, maar doe ik te weinig. De wereld vergaat niet als dat blogje een half uurtje later online staat.
 • Rode lippenstift op! Ook zoiets wat ik nu alleen naar een feestje (dus in het weekend) op doe. Vanaf nu dus ook vaker doordeweeks. Ik voel me er altijd zo lekker bij, so why not?
 • Bij mooi weer een dag op het strand gaan werken! Altijd als ik er ben vraag ik me af waarom ik zo weinig op het strand kom. Dus vanaf nu ga ik vaker met een zonnetje richting de kust en vanaf daar lekker werken. Kom maar door met die zon! Le Pirate Canggu

Wat is jouw Ding Dong Time?

Zo! Dat is mijn lijstje. Nu ben ik benieuwd naar die van jou! Naar jouw Ding Dong Time moment. Wat zou jij nou eens lekker doordeweeks willen doen i.p.v. alleen in het weekend?

Win jouw Ding Dong Time met mij!

So tell me, wat is jouw Ding Dong Time? Als je dit deelt in de comments onder het bericht, maak je kans om samen met mij op pad te gaan om jouw Ding Dong Time momentje tot leven te laten komen! Ik ben héél erg benieuwd wat dat gaat worden! Gaan we sowieso een leuk dagje van maken!

Ben je op zoek naar Ding Dong Time inspiratie? Check dan de Facebook van CoolBest!

[Advertorial – dit verandert echter niets aan mijn mening of oordeel over een product of merk]

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

20 reacties

 1. We hebben een winnaar!!

  Melanie, van harte! Je hebt gewonnen! Wij gaan binnenkort samen jouw #dingdongtime momentje uitvoeren! Bootcampen, smoothies en soya lattes… leuk!
  Wil je z.s.m. een mail sturen naar info@ilovehealth.nl? Dan prikken we snel een datum! Gefeliciteerd!
  Groetjes,
  Daisy

 2. Mijn ding dong time momentje is toch echt wel een heerlijke lange buitenrit over het Strand maken op de rug van een prachtig mooi paardje <3

 3. Mooie momentjes Daisy! Ik deel er veel met je! Ik heb soms dagen dat ik echt nerges aan toe kom, maar ik moet zeggen dat ik mijn ding dong momentjes wel steeds vaker – ondanks mijn drukke rooster – aan blijf houden.
  Voor mij is dat een lesje yoga en daarna een koffietje halen bij mijn favo koffietentje
  Een heerlijk rood wijntje drinken na een dag hard werken
  Of een heerlijk boek pakken en richting park gaan, lekker de tijd nemen om te lezen en even niks te doen!

 4. Mijn ultimate favorite momentje in het weekend is uitslapen en struinen over de markt. Overal neerploffen voor een koffietje en veel sneller dan eigenlijk mag neerploffen voor een wijntje met een balletje, love it, zou ik vaker moeten doen!

  Op de markt koop ik dan alles wat ik wil zodat ik rond borrel/dinertijd een overvloed aan lekkernij heb. De keuze moet reuze zijn!

  Als absolute aftopper dan nog een reep Tony caramel zeezout naar binnen werken. Delen? Niks ervan, ik eet hem helemaal zelf op.

 5. – iets eerder op en een lekkere latte voor mijzelf maken.
  Ik mis m’n koffie in de ochtend. In het weekend doe ik dat namelijk wel altijd.

 6. Mijn Ding Dong momentjes zijn eigenlijk veel te schaars en wat een goed idee om deze vaker te integreren in mijn drukke leventje 🙂

  Ik denk dan gelijk aan:
  – Vaker uitgebreid koken met een lekker wijntje erbij, dit beperk ik vaak tot het weekend.
  – Even lekker de tijd nemen om mijn haartjes mooi in de krul te zetten, waarom eigenlijk alleen in het weekend? Ook doordeweeks zou ik me hier heel fijn bij voelen!
  – Af en toe een relax momentje bij de pedicure, zonnebank of beauty salon, ook deze gun ik mezelf eigenlijk alleen in het weekend.

 7. Mijn Ding Dong Time Momentjes zijn toch wel als we met de hele familie (ouders, broertje, oma en vriendlief) op zondag een halve dag in de keuken aan het ploeteren zijn om een gezond en uitgebreid diner te maken. Als het zonnetje dan ook nog eens ons huisje in schijnt ben ik helemaal happy.

  Ik vind yoga ontzettend fijn, maar tijd ervoor vrij maken vind ik lastig. Een goed voornemen voor de komende tijd is om af en toe 20 minuten in te lassen om mijn lichaam en geest even te relaxen met yoga.

  Laatste Ding Dong Time Momentje die ik graag wil realiseren is om samen met vriendlief of vriendinnen meer te ondernemen, bijvoorbeeld naar het terras om drankjes te drinken, het park voor een gezonde picknick, ’s avonds leuke kleine restaurantjes ontdekken en vaker op naar het strand gaan om te genieten van een geweldige zonsondergang.

 8. Er is voor mij niks zo ontspannen als een heerlijke nek/rug massage pakken. Met een relaxend pling plong muziekje op de achtergrond en iemand die mijn spiertjes even grondig aanpakt.. Daarna lekker een drankje doen op het terras en nog even genieten van een heerlijk zonnetje.. Word al helemaal chill van het idee alleen al 😉

 9. Mijn extra dingdong momentje zou toch wel zijn om wat leuks te doen met mijn neefjes en nichtjes! Naar de bioscoop, het pannenkoekenhuis of zelf lekker met ze koken!

 10. Mijn DingDong momentje is op een zonnige dag in Amsterdam de fiets te pakken en lekker in het Vondelpark op een kleedje te zitten. muziekje erbij, mensen kijken, zonnen, wijntje in mn hand en een (gezonde) snack natuurlijk! Om vervolgens lekker te gaan eten op een zonnig terras en de dag afsluiten met een gaaf feestje!
  Ultiem Dingdongen lijkt me dit! 🙂

 11. Wat een goed voornemen, daar wil ik ook mee aan de slag.
  Als er wind staat doorrijden vanuit werk naar water, om te kiten of dichterbij; te gaan windsurfen.
  Kleine hapjes halen en met lekker weer in een parkje eten (met een klein wijntje)
  Doordeweeks koken voor/ met vriendinnen.
  Klinkt nu al als weekend!:D

 12. Ik ga zeker proberen meer DingDong momentjes voor mezelf te beleven! Eigenlijk klinkt het zo simpel, maar doordeweeks ben ik toch altijd van a-naar-b aan het race met een tikkende klok, so:
  – In de zon vergaderen of werken
  – Lunchen met vriendinnen op het terras, even een korte break van werk
  – Hoed op (heb ik altijd in het weekend maar doordeweeks nooit)
  – Trein naar Den Haag pakken om mijn beste vriend te bezoeken
  – Wandelen / Hardlopen / Yoga in het Amsterdamse Bos of op het strand.
  DingieDongieTime 🙂

 13. Een Bootcamp doen overdag in een vrijwel ‘leeg’ Vondelpark in plaats van in de avond met 1000 andere mensen! En daarna legitiem op een terrasje een heerlijk smoothie drinken met een soya latte erbij! Yum!

  1. Melanie, van harte! Je hebt gewonnen! Wij gaan binnenkort samen jouw #dingdongtime momentje uitvoeren! Bootcampen, smoothies en soya lattes… leuk!
   Wil je z.s.m. een mail sturen naar info@ilovehealth.nl? Dan prikken we snel een datum! Gefeliciteerd!
   Groetjes,
   Daisy

 14. Wat een leuke Ding Dong momentjes van jou! Inderdaad, er is niets fijner dan net wat langer in bed blijven liggen, of een heerlijk (uitgebreid) ontbijtje te maken en de dag af te sluiten met vriendinnen!

  Mijn Ding Dong Time bestaat ook uit net iets langer in bed blijven liggen dan normaal (wekker gaat ma-do 05.50). De dag starten met een heerlijke morningrun om vervolgens op een leuke plek gezond te gaan ontbijten en wat werk te verrichten.

 15. Zomaar op een doordeweekse dag onverwachts gaan picknicken met mijn 3 lieve, maar o zo drukke dochters in één van die gezellige parken in Amsterdam. 🙂