WIN || 1 X 2 Tickets voor Mud Masters 2015 & Hi Nicole!

Sport, Win  /   - 

Wat vind ik het jammer zeg, dat ik zelf niet mee kan doen met Mud Masters 2015. Ik zit dan nog op Bali, dus ik mag niet klagen. Kokosnoten of modder… hmmm… lastige keus 😉 Nee, zonder dollen. Al een paar jaar lijkt het me heel tof om mee te doen, maar van daadwerkelijk meedoen is het nog niet gekomen. Ik wachtte denk ik op het juiste moment. Een moment zoals deze: ik ben door Monsterboard uitgedaagd om mee te doen met I Love Health in hun team. Monsterboard wil laten zien hoe ver je kan komen als je obstakels overwint. Volgens Monsterboard, dé manier om alles uit je carrière te halen. Mijn eerste reactie op deze challenge: ‘Cool! I’m in! Wanneer is het?’ ‘26 september.’ Ik: ‘Ah no… dan kan ik niet. Ik ben dan nog in Bali. Maar euh, ik heb een heel leuk vriendinnetje die vaker wat voor I Love Health doet. Zij wil dit sowieso doen!’ En inderdaad, Nicole – al 15 jaar één van mijn besties – hoefde geen seconde te twijfelen toen ik haar vroeg. She’s in!!

Gaat het bij jou ook al kriebelen?! Goed zo! Ik mag van Monsterboard namelijk 2 tickets voor Mud Masters 2015 onder mijn lezers verloten. Onder aan de blog lees je hoe!

Even terug naar Nicole. Ik ken haar al langer dan vandaag en ze houdt wel van een uitdaging. (Halve) marathons, triatlons… u roept, zij doet mee! Om in de Monsterboard termen te blijven: she’s a monster! Serieus. Al moet ze op haar tandvlees die finish over. Ze loopt ‘m uit. Daar twijfel ik geen seconde aan (Nic, ik wil er geen druk op leggen, hoor. Echt niet! haha).

‘Nic, Mud Masters 2015. Je doet mee! Vertel!’

Ja super leuk! Ik wilde ook nog een keer de Mud Masters doen, maar het was er ook nog niet van gekomen. Super gaaf dat je deze uitdaging aan mij over laat! Zoals je weet zoek ik graag mijn uitdagingen in sport, want daar geniet ik echt van. Van jongs af aan heb ik altijd al gesport en ik houd het voor mezelf leuk door verschillende uitdagingen te zoeken in sport. Ik sport zo’n 3 a 4 keer per week. Het gevoel na een avond sporten is heerlijk en geeft mij ontzettend veel voldoening. Van de week kreeg ik te horen dat we de 6km run doen met het Monsterboard team. Super tof natuurlijk en met al die obstakels best een uitdaging! As het mij bevalt, wat ik haast wel denk, ga ik volgend jaar zeker de 18km doen!

‘Mud Masters is een obstacle run, een flinke uitdaging dus. Welke sportieve uitdagingen heb jij al gedaan in je leven?

Ik probeer mezelf om de zoveel tijd weer uit te dagen op het gebied van sport, zodat ik alles uit mezelf haal. Je kan veel meer dan je vaak denkt! Een goed voorbeeld: vorig jaar ben ik begonnen met zwemles, als in borstcrawl. Want ik wilde mee doen aan de IJswim, die mijn zus mede organiseert. 2,8 km zwemmen en het liefst borstcrawl, want dan maak je pas snelheid. Mijn eerste zwemles, vrijdagochtend 7 uur. Na 25m kwam ik hoestend en proestend boven water. Hoe ga ik dit ooit leren dacht ik. Maar dit jaar heb ik voor de 2de keer mee gedaan, de hele rit borstcrawl en er maar 55 min over gedaan! Dat is toch fantastisch! Dan ben ik echt een beetje trost op mezelf. Daarnaast heb ik mee gedaan aan verschillende hardloopwedstrijden. De langste was de halve marathon van Amsterdam. Ik zou graag de hele willen doen, alleen mijn knie kan dat helaas niet aan. Dus ik ren regelmatig korte afstanden (10KM) en train op tijd. Zo heb ik begin dit jaar de 10km in 49 min gerend! Weer een record in de pocket! Volgend jaar gaan we voor de 45 minuten! Oh en ik ben ook krachtraining gaan doen om sterker te worden en kan mezelf nu 2 x optrekken! Dat wilde ik zo graag kunnen, maar voor vrouwen is dat best zwaar! Nu op naar de 10x. 🙂

IJswim nicole pak
Nicole (links) met tweelingzus tijdens de IJswim, haar laatste monster-challenge!

‘Nu je meedoet aan Mud Masters, ben je één van de monsters van Monsterboard. Waarom ben jij er één?’

Afgelopen jaar ben ik echt een monster geweest, omdat ik ben afgestudeerd! Dat was helaas een heel lang en lastig proces, maar ik heb niet opgegeven! Dat diploma moest in the pocket, want een goed CV is belangrijk. Na dik anderhalf jaar afstuderen heb ik mijn diploma in ontvangst mogen nemen. Wat was dat een lekker gevoel zeg!

‘Afgestudeerd. Yeah!! Wat is carrière wise je plan?’

Eindelijk dus afgestudeerd en genoten van een heerlijke zomer! Nu fulltime aan de slag bij ASEGA Media, waar ik al parttime werkte. Binnen deze organisatie wil ik mezelf ontwikkelen en ondervinden wat ik allemaal leuk vind. Binnenkort krijg ik een fotografie cursus, zodat ik straks op meerdere vlakken ingezet kan worden. Redactie, sales, projectmanagement en fotografie, lekker veelzijdig! Daar houd ik van. Ik vind het ook belangrijk dat er elk jaar nieuwe uitdagingen in mijn leven komen, anders ben ik snel verveeld.

Cool Nic! Ik wens je nu vast heel veel succes met trainen voor Mud Masters. You will rock!! x

Wat moet je doen om de Mud Master tickets te winnen?

Ik verloot 1 x 2 tickets voor Mud Masters 2015 op 26 september a.s. onder mijn lezers! Dus jij kan samen met een vriend of vriendin meedoen. Leuk, want dan kun je elkaar ook lekker stimuleren en motiveren. Meedoen is easy:

  • Like de Facebook page van Monsterboard en die van I Love Health.
  • Klik op ‘VIND IK LEUK’ onder aan deze blogpost.
  • Laat in dit bericht van Monsterboard weten dat je meedoet via I Love Health en met wie jij Mud Musters wilt doen.
  • Heel veel succes! De winnaar wordt onder deze blog bekend gemaakt! Dus houd het goed in de gaten.

xx Daisy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 reacties

      1. O jammer tussen die 5 van Monsterboard zit ik niet bij… omdat je onderaan had staan dat er onderaan de blog in de comments de winnaar zou verschijnen ;-)! Maar dit zal wel ‘standaard’ zijn. Volgende keer beter :)! Geniet nog van je vakantie en tnx voor je reactie!

  1. Jaaa, lijkt me super leuk!!! Ik zou met mijn broertje mee willen doen. Hij traint me op dit moment voor de dam tot damloop, dus samen met zijn support kan ik de uitdaging zeker aan!

  2. Dit lijkt mij echt leuk!!! Wil graag zoveel mogelijk obstacle runs lopen en ben begonnen met de Ultimate Buffalo challenge 7,5 km over vliegveld Twente bikkelen was het maar wat een kick.. Resultaat dit wil ik vaker doen!! Vervolgens de strongsisterrun gedaan afgelopen weekend alleen maar vrouwen 22!! Obstakels en 7 km lang plezier ik heb de hele run met een big smile gelopen!!? ik als moddermonster loop nu bij de fysio knieklachten gekregen na de eerste run maar mag gelukkig doe wat ik wil is juist goed zegt meneer de fysiotherapeut dus wil ik een monsterlijke tijd neerzetten bij deze editie van mudmasters om daarna optimaal te genieten van het buurtfeest bij mij in de straat ? ik waag een poging om mijn monster weer los te laten ?

  3. Hier wil ik ook zo graag een keer aan mee doen maar telkens komt het niet uit of wil niemand met me mee. Mij lijkt het zo gaaf om lekker te bewegen en door de modder te ploeteren. Ik zou samen met me vader gaan, hem lijkt het ook zo gaaf en we houden er beide van om lekker door de modder te ploeteren (we gaan ook altijd samen crossen).