Ssssssttt… Ik maak een frisse groene smoothie!

Food, Recepten, Smoothie, Win  /   - 

Je kent het vast wel: vriendlief, je huisgenoten of misschien wel je kids liggen nog lekker te slapen. Jij bent er al vroeg uit en wilt graag je dag starten met een goede smoothie. Niks zo lekker fris als een gezonde smoothie in de ochtend, toch? Je wordt wakker en zet je wekker snel uit. Wat een herrie. Je wilt niemand wakker maken. Douchen en aankleden gaat ook in alle stilte, om dezelfde reden. Hop naar je keuken, tijd voor je smoothie. De vaatwasser ruim je later wel uit – want dat maakt zo veel lawaai. Je verzamelt alle ingrediënten voor je smoothie, doet ze in je blender, zet hem aan en ARGHHHHHHH!!! Wat een rotherrie maakt dat ding! Je laat ‘m toch even draaien, want ja, je wil die smoothie echt graag nú drinken. Je zet ‘m snel uit voordat het hele huis wakker is. Schenkt ‘m in een groot glas. Neemt een flinke slok…. Hmmm. Er zitten nog halve spinaziebladeren en stukken fruit in. Niet lang genoeg geblend. Op dat moment komt ook je vriend/huisgenoot/kind geïrriteerd de keuken in lopen. Bedankt voor het wakker maken, is de boodschap…

Dat moet anders kunnen dachten ze bij Bosch! De SilentMixx is de nieuwst blender die je ’s ochtends kunt gebruiken om je favo smoothie te maken, zonder je hele huis wakker te maken. Beloofd! De SilentMixx is extreem stil! Het maakt écht een stuk minder lawaai dan concurrerende blenders. Luister en bekijk deze video maar!

Ik heb 3 x leuk nieuws dat ik met je wil delen:

 • Het recept van de smoothie uit de SilentMixx video hierboven!
 • Winactie van 1 Bosch SilentMixx blender!
 • €20 retour bij aankoop van een SilentMixx blender tussen 1 juli en 15 aug – bekijk de actie hier!

Recept #morningsmoothies

Het recept van deze morning smoothie is mijn favoriet en staat daarom ook in mijn I Love Health boek!

Ingrediënten

 • 85 gr mango (diepvries)
 • 85 gr ananas (diepvries)
 • 85 gr paksoi
 • 2 cm gember
 • 200 ml water

Bereiding

 1. Rasp de verse gember boven de SilentMixx blender.
 2. Voeg nu alle overige ingrediënten toe en mix – in alle stilte! – tot een gladde massa.

Enjoy!

Winactie Bosch SilentMixx

daisy juice smoothie
Een van mijn favo #morningsmoothies!

Ik heb je net mijn recept gegeven voor een heerlijke morning smoothie. Maar om zoveel mogelijk morning smoothies te verzamelen vraagt Bosch jou je favoriete morning smoothies te delen op social media met #morningsmoothies en #ilovehealth. Dus maak een mooie foto en plaats het recept erbij en wie weet ben jij de winnaar van deze topper van een blender! Dus wat moet je doen?

1.      Deel je favoriete smoothierecept en foto van het resultaat via social media.
2.      Vertel waarom jij de SilentMixx blender wilt winnen.
3.      Gebruik de hashtag #morningsmoothies en @ilovehealth (let er op dat je account niet op privé staat, dan kunnen we de inzending niet zien).

LET OP: de winnaar is inmiddels bekend gemaakt via Instagram. Je kunt dus niet langer deelnemen aan de actie. Iedereen bedankt voor alle mooie en lekkere inzendingen!

Wist je dat…

….de Bosch SilentMixx naast extreem stil ook bijzonder veelzijdig is en eenvoudig te reinigen? Je maakt er zowel sappen, soepen, crusher ijs, als koude en warme dranken mee! En doormiddel van het EasyClickKnife onderin de glazen beker is de blender easy te reinigen. bosch silentmixx blender

[Advertorial – dit verandert echter niets aan mijn mening of oordeel over een product of merk]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 reacties

 1. Ik zou echt dolgraag deze Bosch silent blender willen winnen! Gek op smoothies en protein fluff en nicecream?? en dat kan je met deze Bosch silentmixx ook maken. Ook dol op zelfgemaakte soepjes!Ideaal! Je zou mij hier een groot plezier mee doen, maar ben niet de enige denk ik?? hihi duimen maar!!??
  Groetjes Shanice Hout.

 2. Oooh dit is echt ge-ni-aal. Heb is inderdaad mega vervelend voor huisgenoten maar ik vind het zelf ook echt super vervelend, ik doe altijd oordopjes in als ik met de blender/keukenmachine aan de slag ga. Dus dit is echt een uitkomst. Ik ga zeker meedoen met de actie, leuk!