Win || 3 x één jaar lang gratis wassen met Klok twv €90

Win  /   - 

Klok heeft een lijn met schoonmaakproducten die heel mild zijn voor de huid en het milieu. Zoals je in het vorige artikel over Klok hebt kunnen lezen was ik heel positief over de producten! Geen chemicaliën en troep, maar milde reinigers die toch goed schoonmaken. Doordat er ook geen parfums en kleurstoffen zijn toegevoegd is de kans op een allergische reactie zeer beperkt. In het kort: mooie producten die het milieu en huid zo min mogelijk belasten! Kijk voor meer informatie over de producten op de site van Klok. Je koopt Klok gewoon bij de meeste supermarkten.

Omdat ik zo fan ben van de producten van Klok, mag ik 3 x keer een jaar lang GRATIS wassen ter waarde van €90,- weggeven! Doe je mee?!

Wat zit er in het gratis wassen met Klok pakket?

 • 5x Klok waspoeder kleur
 • 3x Klok waspoeder wit
 • 4x Klok vloeibaar wasmiddel kleur
 • 3x Klok vloeibaar wasmiddel wit
 • 4x Klok wasverzachter
 • 4x Klok afwasmiddel 500 ml

klok, wasmiddel, gratis wassen Hoe kun je het Klok pakket winnen?

 • Like de Facebook pagina van Klok en I Love Health.
 • Klik op VIND IK LEUK onder aan deze blogpost.
 • Laat bij de comments weten waarom jij een jaar lang gratis wassen met Klok wilt winnen. Vergeet je emailadres en achternaam niet te vermelden, anders kunnen we de winnaars moeilijk traceren. Veel succes!

JE KUNT NIET LANGER DEELNEMEN AAN DEZE ACTIE. DE WINNAARS ZIJN INMIDDELS BEKEND GEMAAKT IN DE COMMENTS ONDER DIT BERICHT.

xxx

Daisy & Mare

Bestel het I Love Health boek hier – zonder verzendkosten!

En volg je I Love Health al op Facebook, Instagram, Pinterest en Twitter?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

64 reacties

 1. HOERA!
  DE WINNAARS VAN DE KLOK WASPAKKETTEN ZIJN BEKEND!

  Annie Thomassen
  Annelie Smit
  Kirsten Steins

  VAN HARTE GEFELICITEERD!

  Willen jullie een mail sturen naar mail@ilovehealth.nl met daarin je adresgegevens? Dan zorgen we er voor dat jullie het KLOK pakket zo snel mogelijk in huis hebben! Alvast heel veel plezier ervan!
  Aan alle anderen: Heel erg bedankt voor de deelname en leuke reacties!

  Liefs,
  Daisy I Love Health

 2. Ik was erg veel. Ook beroepskleding. Maar heb nog nooit Klok gebruikt. Zou dit het moment zijn om over te stappen? Afgaande op jouw oordeel, vertrouw ik erop. Dus ja, ik maak graag kans.

 3. Oh dat zou een welkome prijs zijn!
  Met 3 kleine kinderen wordt er wel zoveel gewassen bij ons in huis.
  Wasgoed met alle soorten vlekken. Echt je houdt het niet voor mogelijk.
  En als ze ziek zijn? Al dat beddegoed… handdoeken.. och hemeltje lief.
  Helpen jullie ons om het allemaal een jaar lang schoon te krijgen? Graag!

 4. Ik zou dit pakket ontzettend graag voor m’n dochter en schoonzoon winnen! De trommel van hun wasmachine is afgelopen december letterlijk uit de behuizing gevallen (gewoonweg afgebroken bij de ophangpunten). Een nieuwe wasmachine was een flinke en onverwachte kostenpost, dus het zou heel leuk zijn als ze dit jaar dan tenminste gratis kunnen wassen in hun nieuwe machine! Met een zoontje van 1 en de 2e op komst, moet er ook een hoop gewassen worden!

 5. Geweldig om zo fijn pakket aan klok wasmiddelen te winnen. Het is goed voor het milieu en mijn huid is er meer dan blij mee. Twee vliegen in een klap, en daarbij krijg ik nog eens een brandschone was. Beter kan het toch niet, natuurlijk like ik beide sites met plezier mee op facebook.

 6. Dit komt als geroepen! Manlief heeft nergens last van, maar ons meisje en ik kampen wederom met vreselijke eczeem en ondragelijke jeuk, na een zoveelste nieuwe wasmiddel poging. Vannacht wederom wakker gelegen van het krabben, en vanmorgen mijn frustratie gedeeld met manlief , met de vraag en nu? Nu lees ik dat Klok vrij is van parfum en kleurstoffen, dit moet de uitkomst zijn, ik geloof niet zo in toeval! 2 vliegen in 1 klap, winnen en overwinnen, mogen we 1 van de gelukkige winnaars van dit super waspakket zijn!