WIN || 2 x Innerwave Detox twv €167 + kortingscode

Win  /   - 

Het is weer zo ver… ik ben weer aan het Innerwaven! Innerwatte? Ik doe de Innerwave detox die ik een half jaar geleden ook gedaan heb. Ik schreef er toen deze uitgebreide review over, maar ik kan je in het kort nog wel even uitleggen wat het is.

De Innerwave Detox is een 100% natuurlijke manier van detoxen die 15-17 dagen duurt. Schrik niet, de ‘heftige’ fase duurt maar 5-7 dagen. De overige dagen zijn voorbereidend en weer opbouwend. In fase 1 (5 dagen) bereid je je lichaam voor op de detox met supplementen en een aangepast voedingspatroon. Geen zuivel, suiker, alcohol en vlees. Voor mij een makkie. Geen hongerlijden, gewoon gezond eten. Fase 2 is dus de echte detox fase: sap, sap en nog een sap. Of je voegt smoothies en soepen toe aan je eetpatroon voor een meer vullend effect (dat doe ik). Daarbij doe je dagelijks een darmspoeling! Schrikken? Nee hoor, hoeft niet. Het valt enorm mee! Je krijgt meer dan voldoende uitleg. De eerste keer is eng, maar je zal zien dat dit nergens voor nodig is. Je kan het overigens ook zonder de spoelingen doen, maar met is wel veel effectiever. Weg met al die rommel die al jaren in je darmen vast zit! Het geeft je zo’n fris en schoon gevoel. Ook deze fase is weer ondersteund met supplementen zodat je geen honger hebt, je darmen goed worden voorbereid op de spoelingen en je voldoende voedingsstoffen binnen krijgt. In fase 3, de opbouwende fase, bereid je je lichaam weer langzaam voor op een normaal (gezond) eetpatroon. Je kunt na een week sappen niet ineens een dikke vette steak naar binnenwerken. Ook deze fase is begeleid met menusuggesties (samengesteld door Rens Kroes by the way), zodat je niet hoeft na te denken, maar lekker simpel kan eten wat je wordt aangeraden. Easy does it! In fase 3 en erna zorg je met probiotica er voor dat je darmen weer in top conditie raken. green juice

Oké, toch nog een lang verhaal, maar hopelijk is het duidelijk zo! Ik heb besloten om tweejaarlijks een Innerwave detox te doen. Ik voelde me er na de eerste keer zo goed bij, dat ik dit zeker vaker wil doen. Twee keer per jaar is een perfecte frequentie, aldus Patrick, oprichter van Innerwave.

En omdat ik zo enthousiast wordt van deze detox, heb ik geregeld dat ik 2 pakketten t.w.v. €167 onder jullie mag verloten!! Hoppa! 🙂

Wat moet je doen om te winnen?

 • Like de Facebook page van Innerwave en die van I Love Health.
 • Klik op ‘VIND IK LEUK’ onder aan deze blogpost (links onder).
 • Laat in de comments onder deze blog weten waarom jij dit detox pakket wilt winnen! (Vergeet niet ook je achternaam te vermelden, anders kan ik de winnaar moeilijk traceren.)

LET OP: JE KUNT NIET LANGER DEELNEMEN AAN DE WINACTIE. DEZE IS INMIDDELS GESLOTEN EN DE WINNAARS ZIJN BEKEND. MEEGEDAAN? KIJK DAN SNEL IN DE COMMENTS OF JE GEWONNEN HEBT!

10% kortingscode op Innerwave Detox

Niet gewonnen of wil je er niet op wachten, dan heb ik een hele fijne kortingscode voor je! Met code ‘ilh2015’ krijg je 10% korting op een Innerwave Detox pakket. Code is geldig tot 22 april 2015. Bekijk hier de shop.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

165 reacties

 1. Heel gaaf dit! Ik wil al enige tijd graag detoxen maar heb als arme student geen geld voor de redelijk prijzige programma’s 🙁 nu aan het eind van m’n studententijd en na een lange hersteltijd van de ziekte van pfeiffer ben ik echt toe aan een nieuwe, frisse start! Hoe kan ik dit beter doen dan met een detox! Mijn eetpatroon heb ik nu al heel positief veranderd met hulp van Powerfood van Rens Kroes en blogs zoals ilovehealth, maar een detox zou me nét dat extraatje geven om weer een supergezond lichaam te krijgen!

 2. Ik zou heeeeel graag een detoxpakket willen winnen. Ik werk sinds een paar jaar als schoonheidsspecialiste. Van buiten verzorg en reinig ik mijn lichaam goed, maar van binnen zou ik dat ook graag een keer willen! Ik ben ook heel benieuwd wat ik met een Detox van binnenuit nog meer kan bereiken en welk effect het zal hebben op de huid.

 3. Wauw wat een super gave win-actie! Ik zou super graag het detox pakket winnen. Ik ben zo benieuwd wat voor effect het heeft op mijn lichaam. Ik hou mij erg bezig met healthy food, maar heb nog nooit mee gedaan aan een detox kuur. Mocht het nou niet zo goed bij mij passen vind ik het erg veel geld. Mijn voor voornaamste reden is: ik hou erg veel vocht vast in mijn benen. Ik hoop dat na de detox er verandering in zit. Dan ben ik weer een mega grote stap dichter bij een gelukkig leven.
  Please. Zou zo tof zijn!!

 4. Jaren geleden heb ik een tijd serieus overwogen om een detoxkuur te volgen in een kuuroord. Het is er nooit van gekomen en inmiddels is dat ook financieel onhaalbaar geworden. Op deze hier vermelde manier detoxen zie ik wel zitten als alternatief. Ik ben nog steeds van mening dat ik het goed kan gebruiken. Er zijn wat kwaaltjes die eindelijk eens moeten worden aangepakt. Aan mijn onrustige huid bijvoorbeeld kan ik zien dat een inwendige schoonmaakbeurt geen overbodige luxe is.

 5. Wauw dat zou echt welkom zijn! 🙂
  Ik ben op eigen kracht door goed op te letten wat ik eet al -13kg afgevallen sinds 1 jan 2014.. Het gaat niet snel maar dan blijft het er toch af 😉 Ik zou graag de laatste kilootjes (na twee zwangerschappen) er voor de zomer nog af willen krijgen en ik hoop dat dit mooie pakket mij daar een handje bij kan helpen! Dat zou geweldig zijn.

  Liefs Nathaly

 6. Helaas wordt ik binnenkort voor de 2e keer geopereerd aan mijn pols. Doorgaans lijd ik een sportief en gezond leven maar de periode na de vorige operatie had ik moeite met maat houden en sporten ging niet. Het lijkt me heerlijk om dit keer de herstelperiode om te bouwen in iets positiefs en deze detox te volgen!

 7. Omdat ik zooo graag eens rustige darmen zou willen!
  Eet al zo min mogelijk suiker, zoveel mogelijk gezond en slik nu ook eens probiotica en toch nog steeds af en toe flinke krampen.
  En het idee dat hetje lichaam van binnen schoonmaakt en dat je niet honger hoeft te hebben tijdens zo’n detox vind ik erg prettig!

 8. Gezonde voeding & voldoende beweging zit al in mijn systeem. Een detox heb ik nog nooit geprobeerd en ik moet zeggen dat ik érggg nieuwsgierig ben naar het gevoel dat mijn lichaam helemaal van binnen gereinigd wordt. Hopelijk krijgt mijn huid dan ook een opkikker!!!

 9. Sinds 5 weken geleden ben ik bezig met mijn trainingschema en probeer ik zo gezond mogelijk te leven. Alhoewel dit best wel moeilijk is, dan loop ik de hele dag rond met een gevoel dat ik chocola wil en dan neem ik 1 stukje maar binnen 10 minuten is de hele reep alweer op.. oeps! Ik ben al best geinteresseert in detoxen alleen ik weet niet zo goed hoe je het moet doen en hoe je moet beginnen. Dit lijkt me een heel mooi pakket voor mij ! Ik zou graag op deze manier mijn lichaam even willen reinigen van al die troep die ik er in heb gegooid. Het word een punt voor mij dat ik vanaf daar niet elek dag weer toch aan het snacken ben met koekjes en chips. Het word een reminder voor me lichaam dat ik die snacks niet nodig heb en eigenlijk altijd te veel aan het eten ben ! Het lijkt me superfijn om dit pakket te winnen omdat ik meer motivatie krijg en ik hopelijk deze motivatie ook doorgeef aan de meiden die mij volgen op instagram waar ik een eigen fitness account heb. Ik heb zin in een healthy lifestyle !

 10. Jaaaaaaa ik zou heel graag het detox pakket willen winnen. Sinds een jaar op de goede weg en eindelijk, sinds 4 jaar tobben, van mijn darmklachten af. Het zou geweldig zijn om mijn darmen weer helemaal optimaal gezond te krijgen met deze geweldige kuur.

 11. Het reiningen van mijn huis, de kasten, de garage en mijn hoofd is al in volle gang :-). Daarbij hoort natuurlijk ook eem DETOX kuur! Het laatste jaar veel aan het sporten en gezond eten maar nog nooit een DETOX keuur gevolgd. Ben er erg benieuwd naar.

 12. Ik heb geen facebook dus kan helaas de pagina’s niet liken, maar ik zou ook graag kans willen maken op deze detox.
  Ik ben nu al een jaar bezig met gezond eten (geen suikers etc) en het bevalt me goed en ik voel me er goed door.
  Heb nog nooit een detox gedaan en het lijkt me goed je lichaam eens goed te reinigen van binnenuit.

 13. Ik ben heel erg benieuwd naar deze detox, ik heb alleen de 28 dagen detox gedaan waarbij je eigenlijk best veel mag eten. Ik ben er benieuwd wat deze detox doet met m’n lichaam. Er komt een drukke periode voor me aan (start something new:) ) dus deze periode starten met een detox zal perfect zijn! Ik ben benieuwd! (Doe eigenlijk nooit mee;)

 14. Jaaaaa ik zou heel graag deze detox winnen! Ik begin binnenkort met werken, dus dan kan mijn lichaam wel een kickstart gebruiken om fris en healthy aan mijn nieuwe job te beginnen!

 15. zo’n kuur lijkt me een goed idee om te doen voor mijn grote dag. De dag dat ik ga trouwen. Lekker fris en fruitig mijn nieuwe leven tegemoet

 16. Ik ben enorm benieuwd en nieuwsgierig naar deze manier van detox. Ben al twee jaar in strijd met mijn gewicht en dit zou net het laatste zetje zijn naar mijn droomgewicht!

 17. Ik ben al een tijd op zoek naar een fijne detox kuur met een duidelijke beschrijving. Deze detox sluit hier goed bij aan en ik ben er enorm nieuwsgierig naar!

 18. Ik ben flink bezig aan een healthy lifestyle. Goede voeding & genoeg bewegen is geen probleem het enige wat ontbreekt is een detoxkuur op zijn tijd, maar helaas laten de centjes dit niet toe! Dit is de ultieme kans, dus detox: ik lust je sapjes rauw;)

 19. Ik heb 1 keer een detox gedaan van 4 dagen en dit beviel goed. Ik zou wel willen ervaren wat een detox voor een langere tijd voor mijn lichaam en mij als persoontje doet.

 20. Deze detox zou ik zeker willen winnen! Na een periode van veel stress en een bijna burn out ben ik aardig wat kilo’s aangekomen. Voorheen was ik erg goed bezig met gezond eten en sporten. Door een persoonlijke periode liet ik het gezonde leven links liggen. Ik ben nu uit een diep dal geklommen en heb 100% zin om alles weer op te bouwen, sporten, gezond eten. Deze detox zou een goed begin zijn! Een motiverende stap in de goede richting.

 21. Ik ben reuze benieuwd wat zo’n detox voor je lichaam kan betekenen. Zeker het idee dat je bij deze methode geen honger hebt en natuurlijke producten gebruikt, spreekt me erg aan!