WIN || 2 x Innerwave Detox twv €167 + kortingscode

Win  /   - 

Het is weer zo ver… ik ben weer aan het Innerwaven! Innerwatte? Ik doe de Innerwave detox die ik een half jaar geleden ook gedaan heb. Ik schreef er toen deze uitgebreide review over, maar ik kan je in het kort nog wel even uitleggen wat het is.

De Innerwave Detox is een 100% natuurlijke manier van detoxen die 15-17 dagen duurt. Schrik niet, de ‘heftige’ fase duurt maar 5-7 dagen. De overige dagen zijn voorbereidend en weer opbouwend. In fase 1 (5 dagen) bereid je je lichaam voor op de detox met supplementen en een aangepast voedingspatroon. Geen zuivel, suiker, alcohol en vlees. Voor mij een makkie. Geen hongerlijden, gewoon gezond eten. Fase 2 is dus de echte detox fase: sap, sap en nog een sap. Of je voegt smoothies en soepen toe aan je eetpatroon voor een meer vullend effect (dat doe ik). Daarbij doe je dagelijks een darmspoeling! Schrikken? Nee hoor, hoeft niet. Het valt enorm mee! Je krijgt meer dan voldoende uitleg. De eerste keer is eng, maar je zal zien dat dit nergens voor nodig is. Je kan het overigens ook zonder de spoelingen doen, maar met is wel veel effectiever. Weg met al die rommel die al jaren in je darmen vast zit! Het geeft je zo’n fris en schoon gevoel. Ook deze fase is weer ondersteund met supplementen zodat je geen honger hebt, je darmen goed worden voorbereid op de spoelingen en je voldoende voedingsstoffen binnen krijgt. In fase 3, de opbouwende fase, bereid je je lichaam weer langzaam voor op een normaal (gezond) eetpatroon. Je kunt na een week sappen niet ineens een dikke vette steak naar binnenwerken. Ook deze fase is begeleid met menusuggesties (samengesteld door Rens Kroes by the way), zodat je niet hoeft na te denken, maar lekker simpel kan eten wat je wordt aangeraden. Easy does it! In fase 3 en erna zorg je met probiotica er voor dat je darmen weer in top conditie raken. green juice

Oké, toch nog een lang verhaal, maar hopelijk is het duidelijk zo! Ik heb besloten om tweejaarlijks een Innerwave detox te doen. Ik voelde me er na de eerste keer zo goed bij, dat ik dit zeker vaker wil doen. Twee keer per jaar is een perfecte frequentie, aldus Patrick, oprichter van Innerwave.

En omdat ik zo enthousiast wordt van deze detox, heb ik geregeld dat ik 2 pakketten t.w.v. €167 onder jullie mag verloten!! Hoppa! 🙂

Wat moet je doen om te winnen?

 • Like de Facebook page van Innerwave en die van I Love Health.
 • Klik op ‘VIND IK LEUK’ onder aan deze blogpost (links onder).
 • Laat in de comments onder deze blog weten waarom jij dit detox pakket wilt winnen! (Vergeet niet ook je achternaam te vermelden, anders kan ik de winnaar moeilijk traceren.)

LET OP: JE KUNT NIET LANGER DEELNEMEN AAN DE WINACTIE. DEZE IS INMIDDELS GESLOTEN EN DE WINNAARS ZIJN BEKEND. MEEGEDAAN? KIJK DAN SNEL IN DE COMMENTS OF JE GEWONNEN HEBT!

10% kortingscode op Innerwave Detox

Niet gewonnen of wil je er niet op wachten, dan heb ik een hele fijne kortingscode voor je! Met code ‘ilh2015’ krijg je 10% korting op een Innerwave Detox pakket. Code is geldig tot 22 april 2015. Bekijk hier de shop.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

165 reacties

 1. Er zijn ongetwijfeld mensen die deze detox meer verdienen dan ik. Maar oh wat staat dit al lang op m’n wishlist met toch altijd weer een excuus (eerlijk: vooral geld en daarnaast moeilijk te combineren met co-schappen). 2015 wordt het jaar van no excuses! Wie weet met deze innerwave kuur 🙂

 2. Wauw, weer een gave winactie. Ik doe graag weer mee omdat ik nog steeds dat ene steuntje in de rug nodig heb om de laatste 10 kg kwijt te raken (ben er al 25 kwijt) maar op de 1 of andere manier lukt het me niet. Ik bevind me in een vicieuze cirkel waardoor ik niet lekker in mijn velletje zit. Ik hoop dat ik mezelf dmv een detox kan herpakken en doorzet tot de laatste kilo’s eraf zijn! Het zou me in ieder geval enorm helpen!

 3. Hi Daisy,

  wat een supergave actie. Ik doe graag mee, heb al een tijd lang het idee in m’n hoofd dat ik binnenkort graag een Detox zou willen. Ik weet alleen stiekem niet zo goed wat en hoe. Daarom zou een Innerwave Detox mij echt heeeeul fijn uitkomen. Dus, ik doe graag mee aan deze actie.

  Groetjes,
  Edmée

 4. Ik zou dit pakket heel graag winnen omdat wij thuis extra goed voor onze darmen zorgen. Er zit darmkanker in onze familie, dus we moeten goed op de voeding letten. Ook probeer ik al een tijdje af te vallen, maar dit gaat nog niet zo goed. Het is een super leuk pakket en ik hoop echt dat ik kans maak, ik zou er ontzettend blij mee zijn!

  Liefs Dominique

 5. ik wil dit pakket heel graag winnen omdat ik net zoals jij ook al jaren last heb van sepatische darmen door gezond eten is dit al verminderd, maar ik ben heel erg benieuwd na deze innerwave! Mijn lichaam kan dit goed gebruiken en ik heb nooit de stap durven te nemen en dit lijkt me een geweldige kans!

 6. Hoi Daisy,

  Mijn lichaam kan wel een reset gebruiken. De skivakantie en carnaval hebben mijn eetpatroon behoorlijk in de war gegooid en ben helaas hierdoor ook een aantal kilo’s aangekomen. Maar nu is het tijd om het roer om te gooien en om weer 80/20 te gaan eten.
  Om mijzelf een duwtje in de goede richting te geven, zou ik graag een keer een detox willen proberen om mijn lichaam te ontgiften van alle vetten en alcohol.

  Groetjes Anneke Kusters

 7. Hey Daisy!

  Bij elke winactie doe ik een poging om te winnen want alle acties staan in het teken van health! Wie wil de (nieuwste) trends en innovaties op dat gebied nou niet zelf ervaren!
  Naast alle vage klachten die zo nu en dan de kop op steken ben ik vooral ook gewoon benieuwd naar de innerwave detox! Wat doet het met m’n lichaam? En gaan de vage klachten echt weg daardoor? Voel ik me energieker? Gaat m’n huid meer stralen? Ik zou het graag willen proberen! (inner)WAVEEEEEEE

 8. Hi Daisy,
  Beide geliked! Naast alle bekende redenen om mee te willen doen; gezond, grote schoonmaak, kickstart, afvallen wil ik dit pakket heel graag winnen om een geheel andere reden! Mijn eczeem! Klinkt gek? Ik heb al jaren last van eczeem, voornamelijk mijn handen. Crèmes, dermatoloog etc. helpen niet. Onlangs las ik dat een goede detox kuur invloed kan hebben op je eczeem (afvalstoffen uit je lichaam). Dat zou ik heel graag willen proberen!
  Groetjes, Lisette

 9. Hallo Daisy,

  Joehoe wat een geweldige winactie, daar doe ik supergraag aan mee!

  Innerhealth, Innermind, Innerdetox, INNERWAVE!

  Innerwave; als een voortrollende interne ‘golf’ van hardwerkende spijsverteringsorganen & -sappen, goede voedingssupplementen en een aangepast dieet, die me ‘overspoelt’, ‘onderdompelt’, en ‘doorspoelt’ EN waar ik schoon, fit, gezond, energiek en blij uit opduik 😉

  Liefs,
  Dorine

 10. Lieve Daisy,
  Wat een prachtige winactie heb je weer!
  Ik moest stiekem glimlachen toen ik las dat Patrick je met zijn enthousiasme voor de 2e keer ‘gestrikt’ heeft voor een Innerwave kuur. Zo ‘strikte’ hij mij net ook toen ik hem belde om wat meer over de kuur te vragen. Tussen zijn pijlboogschieten door 🙂 vertelde hij zo enthousiast en begeesterd over Innerwave, dat ik niet anders kan én wil, dan te gaan ‘innerwaven’. Dus JA!, vurig hoop ik deze mooie Innerwave Detox te moge winnen! JA, ik ga voor een gezonde reset van mijn body en mind!
  Liefs, Dorine

 11. Stap voor stap ben ik steeds gezonder aan t eten. Koop en kook andere gezonde producten en mijn darmen (PBS) en mijn lijf worden er blij van. Een goede detox zou net t extra gezonde zetje voor mij kunnen zijn!

 12. Hoi !
  Als de zon weer gaat schijnen en de vogeltjes weer gaan fluiten, vind ik niets zo lekker als mijn huisje (lees: kamer) schoonmaken. Dat geeft zo’n fris en fruitig gevoel en dan ben ik weer helemaal opgeruimd in mijn hoofd. Maar laat ik dat dit jaar nou ook eens in mijn andere belangrijke huisje doen: mijn darmen opruimen en schoonmaken. Ik ben heel benieuwd hoe fris en fruitig ik me dan voel 🙂

  Liefs

 13. Vorig jaar kwam mijn dochter flink in de problemen door voeding.
  hierdoor werd ik verplicht mij volledig in alle informatie te storten wat maar met voeding te maken heeft. Dit koste veel tijd en energie, maar alles voor mijn lieve kleine meid! Er is een wereld voor mij open gegaan! De eerste keer dat ik boodschappen moest doen, heb ik er 2 uur over gedaan. tegenwoordig doe ik net als ieder ander de boodschappen en is gezonde voeding een ‘way of life’ geworden bij ons thuis.
  Ik zelf eet al geruime tijd suikervrij en mijn dochter moet volledig koemelk en lactose vrij eten en glutenvrij.
  Je hoort vaak: schrik! Dan mag je bijna niks!
  Nee hoor! Je mag heel veel wel!
  En wat eten en leven wij veel lekkerder!
  Ik ben me toevallig de laatste tijd aan het verdiepen in ‘detoxen’.
  Ik wil het heel graag een keer gaan doen en hierom dat ik ook op deze leuke actie reageer! Leuke actie!

 14. Sinds september heb ik last gehad van psychische klachten, als gevolg hiervan ben ik behoorlijk aangekomen. Mijn eet patroon is veranderd en vind het moeilijk deze weer terug te draaien! Een detox lijkt mij de ideale manier om mijn Healthy levensstijl weer op te pakken!

 15. Hoi Daisy,

  Ik ben op jullie smoothie workshop geweest en sindsdien nog meer bezig met een healthy lifestyle en sporten!
  Jullie hebben mij echt geïnspireerd en ik zou dit ook heel graag willen proberen!! Ik heb mij laatst ook aangesloten bij een health blog en ik zou graag hierover en over jouw website willen schrijven! Ik zou het super vinden om dit te mogen proberen 🙂

 16. Borrelende buik, opgezette buik en niet maar de wc kunnen: mijn dagelijkse problemen. Soms lijkt het wel of ik zwanger ben, zo opgezet is mijn buik. No fun en mijn dagelijkse struggels. Een jaar geleden moest ik s nachts met spoed naar het ziekenhuis omdat ik enorme steken had. “Spastische darm” kreeg het de naam. Die pijn wens ik mijn vijand niet toe.
  Dit zal er vast en zeker mee in verband staan: vaak hoofdpijn, om gek van te worden!
  Na ‘alles’ geprobeerd te hebben, ben ik toe aan deze stap. Ik wil niet over tot medicijnen, maar iets ‘natuurlijkers’ proberen.

  Ik eet gezond, sport om de dag en wil graag van deze klachten af! Help me van deze hoofdpijn en darm/maagklachten af te komen! Thanks! 🙂

 17. Ik ben klaar voor een verandering. En weet niet goed waar ik moet beginnen vandaar dat ik i love health ben gaan volgen. Wie weet met de goede recepten, motivatie en tips kom ik eindelijk in shape! En het belangrijkste voel ik mijzelf top in mijn vel zitten

  Groetjes

 18. Wow het is alweer een jaar geleden dat ik mijn innerwave detox deed, en elke maand denk ik: het is weer tijd. Ik zit niet meer lekker in mijn vel en mijn vorige detoxkuur hield daar enorm mee. Helaas gunt mijn studenten bankrekening mij de detox niet… Winnen zou dus echt tof zijn!

 19. Oooh leuk ! Zou echt is graag een detox willen doen. Ben echt benieuwd naar het schone gevoel achteraf ! Ook omdat ik echt een nieuwe, gezonde start wil maken komt dit als geroepen ! Zo kan ik met een schoon lichaam beginnen ☺️

 20. Ik word altijd erg blij als er weer iets op i love health staat en hier word ik helemaal blij van! En waarom? Omdat ik super goed van jullie vind mensen bewust te maken van een gezonde levensstijl!! Zelf sport ik ook zoveel mogelijk en let erg op mijn voeding. Vanwege een stofwisselings probleem ook extra belangrijk! Zou heel graag deze detox willen!! Dit jaar is begonnen voor mij als een nieuwe start… En dit zou mooie start van binnen uit zijn! Op na die mooie lente die komen gaat

  Groetjes Monique Simon

 21. we doen gewoon nog een keertje mee! Ik wil al een tijdje een detox “kuur” uitproberen om weer even helemaal schoon te worden van binnen. Zeker na de carnaval kam ik dit goed gebruiken hihi!

 22. Jaa, ik ben benieuwd! Alhoewel die darmspoeling.. Try before you die? 😉 Het lijkt me wel gaaf en goed om een keer te proberen. Dus kom maar op met het pakket hihi! Liefs.

 23. graag zou ik dit pakket winnen om er weer schoon van binnen te worden. 3 weken geleden heb ik voor een ernstige ontsteking in mijn schouder met heeeel erg veel pijn morfine gekregen en heb deze 2 weken geslikt anders was te pijn niet te harden. Daarnaast heb ik anderhalve week geleden een spuit in mijn schouder gehad met cortosoiden. Niet echt iets waar je vrolijk van wordt als je dit in je lichaam krijgt.
  Dus een grote schoonmaak is zeker nodig!