Win || Innerwave Detox, incl. Frecious sapjes & begeleiding twv € 249

Win  /   - 

Dat is toch leuk, dat mijn favoriete merken hun krachten hebben gebundeld? Innerwave & Frecious!

Innerwave is dé expert als het gaat om een detox kuur. Ik heb deze detox al diverse keren zelf gedaan (lees hier de blog en review). En tijdens mijn detox retreat vorig jaar op Ibiza, werd er ook gebruikt gemaakt van de supplementen van Innerwave. Bij deze detox moet je zelf aan de slag met sapjes en smoothies. Maar dat kan makkelijker moeten ze gedacht hebben. Daarom is Frecious, hét slowjuice merk van Nederland, erbij gehaald. Ze maken dagelijks de lekkerste verse slowjuices, die uitermate geschikt zijn om te drinken tijdens de detox. Eén en één is twee, zeg maar! Innerwave detox

En jij kunt zo’n mega pakket t.w.v. €249 winnen!

Wat zit er in het pakket?

 • Innerwave detox pakket
 • 25 Frecious sapflesjes
 • Begeleiding

Innerwave detox, Frecious én begeleiding

De Innerwave detox kuur is een compleet programma voor een totale reset van body & mind. Naast het ontslakken en ontgiften van je lichaam kun je tot wel 5 kilo afvallen en een boost aan energie ervaren. De kuur bestaat uit 5 dagen afbouwen, 5-7 dagen detox-sapkuren en tot slot 4 dagen opbouwen van een gezond eetpatroon. Het pakket bestaat uit een kuurboekje, voedingsschema, darmspoelset (optioneel) en diverse voedingssupplementen die het ontgiften en ontslakken bevorderen, alsmede probiotica voor tijdens de opbouwfase. Tijdens de sapdagen kun je de diepgevroren slowjuice sapflesjes van het biologische merk Frecious drinken. Makkelijker wordt het niet hoor! En je ontvangt professionele begeleiding tijdens de gehele detox periode. frecious slowjuic

Wat moet je doen om dit detox pakket te winnen?

 • Like de Facebook pages van Innerwave en Frecious en die van I Love Health.
 • Klik op ‘VIND IK LEUK’ onder aan deze blogpost.
 • Laat in de comments onder deze blog weten waarom jij dit detox pakket wilt winnen! (Vergeet niet ook je achternaam te vermelden, anders kan ik de winnaar moeilijk traceren.)

JE KUNT NIET LANGER DEELNEMEN AAN DEZE ACTIE. DE WINNAAR IS INMIDDELS BEKEND GEMAAKT IN DE COMMENTS ONDER DIT BERICHT.

Xx Daisy

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

120 reacties

 1. HOERA WE HEBBEN EEN WINNAAR

  Danielle Haasjes

  Van harte gefeliciteerd.
  Wil je een mail sturen naar info@ilovehealth.nl met daarin je adresgegevens? Dan zorg ik dat het bij Innerwave terecht komt en nemen ze snel contact met je op.

  Veel succes vast.

  Alle andere deelnemers: dank voor alle leuke reacties 🙂

  Liefs,
  Daisy

 2. Is het nog mogelijk om mee te doen?!
  Ik zou dig namelijk heel graag willen winnen.. Na een medisch dossier van 10 jaar 2 zware zwangerschappen nu dan echt een switch gemaakt naar gezonder leven.
  Helaas nog niet helemaal klachten vrij nu ik gezonder eer maar het gaat zeker al een heel stuk beter.. Hoop dat dit net het laatste zetje is dat ik nodig heb. ?
  Daarnaast zou het een leuke ervaring zijn omdat ik nu zelf opleidingen volg in de gezondheidsbranche..
  Ook dit komt voort uit wat ik allemaal heb meegemaakt.

 3. Is de winnaar al gekozen? Anders doe ik nog heeeel graag mee aan deze fantastische winactie!
  Mijn energielevel blijft echt steken op 0. Nu met dit mooie weer wordt het iets beter, maar een detoxkuur om mijn hele lichaam te ontslakken en ontgiften zou natuurlijk helemaal top zijn!
  I’m in!!

 4. Ik vind gezonde voeding ontzettend interessant, maar ik ben nu op stage in Guatemala tot juli en eet gewoon met de locals waarbij ik woon mee. Ik vind het eten ssuperlekker, maar ik geloof niet dat het altijd even gezond is :p Daarom lijkt het me heel fijn een detox pakket te winnen!
  Ik kook hier dus ook niet zelf, maar ik kan niet wachten om een aantal recepten van I love health uit te gaan proberen!
  X

 5. Ik ga binnenkort naar Parijs voor modellenwerk en het zou top zijn om dit pakket te gebruiken om de laatste cm kwijt te kunnen raken!

 6. Wie heeft dit niet nodig na Koningsnacht en Konigngsdag? Ik wel! En na dit weekend schijnt het eindelijk zomer te worden, dus een perfecte finishlijn toch na veel sporten voor de summer body!

 7. Enige tijd geleden vond ik tijdens een speurtocht op internet deze zin:
  Wil je iets? Ga er dan voor. Zorg dat het gebeurt. Het enige wat zomaar uit de lucht komt vallen is regen.

  Dat heeft mij doen besluiten weer eens wat meer voor mezelf te gaan kiezen en te zorgen i.p.v. altijd voor anderen en mezelf vaak op de laatste plaats te zetten. Ik wilde me weer vrouw voelen!
  Ik ben o.a gestart met een gezondere levensstijl en heb eindelijk een superleuke sport gevonden die me erg motiveert en me mede het gevoel geeft dat ik er mag zijn.
  Het detoxpakket zou daar een hele goede aanvulling op zijn en een mooi cadeautje voor mezelf!
  Het is eindelijk even me-time!!

  Danielle Comperen

 8. Wat een leuke actie! Ik ben al een tijdje bezig met bewust gezond(er) eten en ben via je boek op je website gekomen. Deze winactie zou echt super zijn. Ik heb afgelopen jaar veel onderzoeken gehad, medicatie geslikt en in het ziekenhuis gelegen. Ik heb het gevoel dat de nasleep wel erg lang duurt en zo’n detoxkuur zou mij daar ontzettend bij helpen, denk ik! Ik heb er nul komma nul ervaring mee, dus de begeleiding is ook meer dan welkom 😉

  Ik ga weer verder lezen op je blog, website en FB!

  Groetjes,
  Nancy Selderbeek

 9. Wow, wat een fantastische win actie dit! En wat zou ik deze detox kuur graag willen winnen en proberen. Ik ben (denk ik) goed bezig op het gebied van voeding en sport, maar mijn huid blijft een ramp. Ik zou dit graag willen proberen. Ik hoor zoveel goede verhalen over deze detox. Zeker na het zien van de docu ‘Food Matters’ is deze detox meer dan welkom. Nou, fingers crossed dan maar!! Liefs, Ilse

 10. Samen met mijn collega zijn wij vorig jaar augustus begonnen aan een gezondere levenstyle. Gezond eten en sporten. Inmiddels is mijn collega al 25kilo!!! afgevallen. Ik heb wat meer moeite om het vol te houden dus ben de helft hiervan afgevallen. Ik heb weer een boost nodig om de draait op te pakken. Dit zou echt super zijn. Zou het geluk eens aan mijn zijde zijn?

 11. Ik zou echt enorm graag een keer een detoxkuur willen proberen. Ik twijfel er al heel lang over, nu ik net mijn eerste body fitness wedstrijd erop heb zitten, kan mijn lichaam wel een keer een detoxje gebruiken denk ik. Lekker gezond, genieten, sporten en een healthy lifestyle! 🙂

 12. Ik let al heel mijn leven op wat ik eet, ben nooit echt mager geweest. Dit jaar ben ik vastbesloten te werken tot ik eindelijk mijn doel bereik (10kilo minder) Ik ben sinds 3maand dan ook zeer intensief bezig met mijn doel, gezond eten, sporten,.. Kortom, ik ben mijn levensstijl aan het veranderen. Maar helaas, Ik ben nog steeds niets afgevallen. Momenteel ben ik dus een beetje ten einde raad. Dit lijkt me ideaal om mijn motivatie niet te verliezen en vol goede moed door te zetten. Phaedra Ghysebrechts