WIN || 2 x Innerwave Detox twv €167 + kortingscode

Win  /   - 

Het is weer zo ver… ik ben weer aan het Innerwaven! Innerwatte? Ik doe de Innerwave detox die ik een half jaar geleden ook gedaan heb. Ik schreef er toen deze uitgebreide review over, maar ik kan je in het kort nog wel even uitleggen wat het is.

De Innerwave Detox is een 100% natuurlijke manier van detoxen die 15-17 dagen duurt. Schrik niet, de ‘heftige’ fase duurt maar 5-7 dagen. De overige dagen zijn voorbereidend en weer opbouwend. In fase 1 (5 dagen) bereid je je lichaam voor op de detox met supplementen en een aangepast voedingspatroon. Geen zuivel, suiker, alcohol en vlees. Voor mij een makkie. Geen hongerlijden, gewoon gezond eten. Fase 2 is dus de echte detox fase: sap, sap en nog een sap. Of je voegt smoothies en soepen toe aan je eetpatroon voor een meer vullend effect (dat doe ik). Daarbij doe je dagelijks een darmspoeling! Schrikken? Nee hoor, hoeft niet. Het valt enorm mee! Je krijgt meer dan voldoende uitleg. De eerste keer is eng, maar je zal zien dat dit nergens voor nodig is. Je kan het overigens ook zonder de spoelingen doen, maar met is wel veel effectiever. Weg met al die rommel die al jaren in je darmen vast zit! Het geeft je zo’n fris en schoon gevoel. Ook deze fase is weer ondersteund met supplementen zodat je geen honger hebt, je darmen goed worden voorbereid op de spoelingen en je voldoende voedingsstoffen binnen krijgt. In fase 3, de opbouwende fase, bereid je je lichaam weer langzaam voor op een normaal (gezond) eetpatroon. Je kunt na een week sappen niet ineens een dikke vette steak naar binnenwerken. Ook deze fase is begeleid met menusuggesties (samengesteld door Rens Kroes by the way), zodat je niet hoeft na te denken, maar lekker simpel kan eten wat je wordt aangeraden. Easy does it! In fase 3 en erna zorg je met probiotica er voor dat je darmen weer in top conditie raken. green juice

Oké, toch nog een lang verhaal, maar hopelijk is het duidelijk zo! Ik heb besloten om tweejaarlijks een Innerwave detox te doen. Ik voelde me er na de eerste keer zo goed bij, dat ik dit zeker vaker wil doen. Twee keer per jaar is een perfecte frequentie, aldus Patrick, oprichter van Innerwave.

En omdat ik zo enthousiast wordt van deze detox, heb ik geregeld dat ik 2 pakketten t.w.v. €167 onder jullie mag verloten!! Hoppa! 🙂

Wat moet je doen om te winnen?

 • Like de Facebook page van Innerwave en die van I Love Health.
 • Klik op ‘VIND IK LEUK’ onder aan deze blogpost (links onder).
 • Laat in de comments onder deze blog weten waarom jij dit detox pakket wilt winnen! (Vergeet niet ook je achternaam te vermelden, anders kan ik de winnaar moeilijk traceren.)

LET OP: JE KUNT NIET LANGER DEELNEMEN AAN DE WINACTIE. DEZE IS INMIDDELS GESLOTEN EN DE WINNAARS ZIJN BEKEND. MEEGEDAAN? KIJK DAN SNEL IN DE COMMENTS OF JE GEWONNEN HEBT!

10% kortingscode op Innerwave Detox

Niet gewonnen of wil je er niet op wachten, dan heb ik een hele fijne kortingscode voor je! Met code ‘ilh2015’ krijg je 10% korting op een Innerwave Detox pakket. Code is geldig tot 22 april 2015. Bekijk hier de shop.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

165 reacties

 1. Ik zou het fantastisch vinden om dit uit te proberen. Een goede start voor volledig clean eten. Ik ben de laatste tijd erg vermoeid dus dit is iets wat ik graag wil proberen

 2. Sinds een aantal jaren terecht gekomen in de medische molen. Veel last van mn buik maar niet te achterhalen waar het door komt. Sinds een maand of 2 begonnen met clean-eten. En met succes ik merk al dat het stukken beter gaat. En hoe leuk/goed zou het zijn om en voor mijn lichaam te detoxen. Ik ga duimen. Liefs.

 3. Dit wil ik zo graag winnen en doen!!!

  Vorig jaar heb ik het roer omgegooid, ik was al een lange tijd bezig om me te verdiepen in gezonder gaan eten en leven. Niet dat ik heeeeel ongezond was. Maar ik had wel heel vaak ongezonde trek. Ik kreeg geen voldoening uit eten. Ik werd er ook steeds meer bewuster van dat wat je eet is wat je bent/voelt. Ik sliep slecht, mijn huid was slecht, mijn haar futloos enz enz. Buiten dat zat ik ook jaren in het medisch traject om zwanger te worden, incl alle hormonen die ik toe moest dienen. Wat ook een behoorlijke impact heeft op lichaam én geest. Al met al ging ik stapsgewijs aan de slag. Ik hanteer wel 80/20 regel. Tot ik vorig jaar november te horen kreeg dat de kans dat ik zwanger zou worden heel klein zou zijn en ik me moest voorbereiden op het ergste. Heel veel verdriet gehad. Ik had me toen zelf voorgenomen mocht deze behandeling niet lukken dan ga ik in het nieuwe jaar mijn lichaam reinigen/detoxen. Weer internet opgedoken en toen kwam ik bij Innerwave terecht. Ik heb de hele site uitgeplozen. De November Detox Challenge uitgeprint enz enz. 1 januari ging ik aan de slag…. Detoxkuur en heerlijke recepten van de challenge. Chlorella enz enz…. Sporten noem maar op. Ik zou zorgen dat mijn lichaam gezond en wel is! Een echte reset!! En dan zou ik weer een poging gaan wagen aan IVF.

  Gelukkig had ik in december een positieve test!! En ben ik inmiddels 17 weken zwanger van een dochter❤️. Het gezonde voedingspatroon ben ik uiteraard door blijven zetten. En tot op de dag van vandaag heb ik geen last gehad van “snaaimomenten”.

  Maar waarom wil ik dan nog steeds dit detoxpakket winnen? Na jaren van stress en hormoonpreparaten en nu de hormonen wil ik dit nog steeds heel graag doorzetten na mijn zwangerschap en de detox gaan doen. Om op deze manier mijn lichaam te reinigen en weer een nieuwe start te maken…. En wie weet nog een broertje of zusje in de toekomst

 4. Mijn darmen zijn mijn zwakke punt en kunnen dus wel een opschoonbeurt gebruiken! Ik ben heel benieuwd welk effect deze detox zal hebben en zou het heel graag proberen

 5. Ongeveer een jaar geleden besloot ik mij te wagen aan mijn eerste detox ever. Ik bereidde me goed voor. Las me in. En kocht de nodige boodschappen in de supermarkt en natuurwinkel. Toen ik al mijn plastic flesjes had uitgestald en mijn groente en fruit in honderden stukjes had gesneden, begon ik met goede moed aan het persen. Een kwartier en een sapje verder, nam ik het eerste sapje tot mij. Voldaan bedacht ik me dat deze week reuze zou meevallen. Ik had te vroeg gejuicht. Dag 1 moet ik maar liefst 8 sapjes persen en ik kwam er bij sap 4 al achter dat ik te weinig energie had om alle sapjes te persen en daarna ook nog de slowjuicer (crime!) schoon te maken. Tot overmaat van ramp ontdekte ik ook nog dat ik weer naar de suup moest om de hele loopband vol te stouwen met alleen maar groente en fruit. Prima, als ik me de eerste dag niet voelde als een uitgeknepen vaatdoek. Waarom ik deze detox verdien? Nee, ik ben niet nieuw in de fit & healthy lifestyle, maar ik vind dat iemand die al een tijdje meegaat ook beloond mag worden voor het consistent vasthouden hiervan. Dit jaar wil ik 3 jaar happy & healthy new me vieren met een detox van Innerwave. Ik wil het anders aanpakken. Niet meer zelf in de keuken staan en in de supermarkt lijsten doorwerken. Nee, dit jaar wil ik het mijzelf makkelijker maken door te beginnen met een kant en klaar schema. Ik zou het heel tof vinden als ik het pakket win. Ik heb met mijn nieuwe lichaam en geest al gewonnen, maar dit zou de kers op mijn healthy taart zijn.

 6. Heb nog nooit gedetoxed maar zou het o zo graag eens willen proberen, misschien dat er dan een aantal gezondheids problemen worden opgelost !!

 7. Ik heb nog nooit een detoxkuur gehad. Deze lijkt me een zeer goede kuur om van start te gaan omdat hij, lijkt me, de mensen zeer goed begeleid doorheen het proces.

 8. Wauw, Daisy.. weer zo’n mooi pakket, je blijft bezig! Wat verwen je mensen toch! Ik zou heel graag een detox willen doen, maar ik moet eerst kijken hoe het zou werken op mn darmen. Ik heb al jaren heel veel pech, en nu heb ik eindelijk in de gaten wat ik wel en niet kan eten.. Zoals ik vorige keer schreef, zat ik voor werk 2 weken in azie, helaas alleen in hotels. Toen kwam ik terug, en kreeg ik eindelijk de sleutels van m’n paleis. Nu volop in de verbouwing, dus ik merk dat ik gauw weer dingen mis, snel eet en hierdoor weer die vervelende buikpijn krijg. Hopelijk maak ik een kans om het een keer uit te proberen, zal me 100% goed doen! Dankjewel voor altijd je leuke acties! Groetjes Dagmar!

 9. Wat zou je mij blij maken met deze detox!
  Na het stoppen met roken (5 maanden) voel ik me gezonder dan ooit tevoren, ook ben ik veel gezonder gaan eten en drinken. Toch merk ik dat na 10 jaar roken, mijn lichaam nog veel te herstellen heeft.
  Een aantal kwaaltjes, waaronder een heftige acnevorm zijn terug gekomen, heb onlangs gehoord dat mijn acne voortkomt uit wat darmproblemen die ik heb.
  Dit pakket zou dus ontzettend goed uitkomen nu om dat herstellingsproces wat te ondersteunen en versnellen. Hopelijk kom ik zo ook gauw van die acne af ben, dat veroorzaakt toch wat meer onzekerheid over mijn uiterlijk dan ik dacht.

 10. Ik heb al zoveel positieve reacties gehoord over het gebruik van een detox kuur!
  Nu zou ik dit graag zelf ook willen ervaren 🙂
  Pleaseeeeee let me win!! <3

 11. Ja, ik wil!! Lijkt me echt super fijn om een detox te doen, heb echt behoefte aan een goede reiniging van m’n lijf zonder honger te lijden.. Ben dol op sapjes

 12. Oh la la, Daisy, wat win ik deze prachtige Innerwave prijs graag. Ik laat daarom stiekem nog een extra berichtje achter (naast het “Wezel op vliegende specht’ fotoberichtje en een ander berichtje) in de vurige hoop de gelukkige winnares te mogen zijn!!

 13. Hi Daisy en lezers van I love Health!

  Soms vlieg je mee op de energie van Daisy van ‘I Love Health’, en soms vliegt ‘I Love Health’ mee op de energie van Patrick en Innerwave

  Ja, ik wil ook vliegen!!!

  Ps; ik wilde bij dit berichtje een foto toevoegen van de marter die op de vogel vliegt, zie je Facebook bericht, maar dat lukte me hier helaas niet ..

  Lieve groeten, Dorine

 14. Altijd al willen proberen! Na een lange periode van ziek zijn, niet lekker voelen, keelontsteking, amandelontsteking en noem maar op zou deze detox me helpen een goede start te maken om aan mijn lichaam te denken en ernaar te luisteren.

 15. In mei wordt mijn dochter alweer 3 jaar. Na een bevalling met HELLP is mijn lijf er nu eindelijk klaar voor om weer fit te worden. Een detox zou zeer welkom zijn.

 16. dit lijkt me super om te proberen!
  Ik ben al goed bezig met gezond eten, proberen aan te komen op een goede manier en sporten. Dit is denk ik een mooie manier eneen goede motivatie om schoon en fris met dit proces door te gaan

 17. Het lijkt mij echt een bijzondere ervaring om de @innerwave detox te onderaan.
  ik ben hard aan het trainen in de sportschool (krachttraining) en lekker thuis buiten vandaag weer begonnen met hardlopen. Mijn eerste doel is behaald deze week.. mijn vetpercentage op gezond percentage te krijgen. mijn volgende doel is het nog verder naar beneden te halen zodat ik mijn spieren die ik aan het opbouwen ben mooi kan laten zien! een echte dutch girl met spieren die je mag hebben zonder direct groot en lomp te lijken.. <3 een afgetraind lijf! 😀 en dit zal vast heel goed erbij helpen! en wie weet ben ik wel om en investeer ik de volende keer wel zelf.. ben wel een persoon die het eerst moet zien en dan pas geloofd

 18. Ik zou deze detoxkuur echt supergraag willen winnen. Ik at al sinds zo lang als ik me kan herrineren ongezond. Nooit groenten en wel frikandellenbroodjes etc. Ik heb mijn eetpatroon nu al heel goed omgegooid maar voel me toch niet optimaal. Ik heb in die drie jaar 2x een operatie gehad waarvoor ik onder narcose moest en ook nog eens pfeiffer. Ik denk dat een detox de perfecte manier is voor een gezonde frisse nieuwe start!

 19. Dag Daisy!

  Ik ben sinds kort heel sterk bezig met gezonde voeding, suikervrij door het leven gaan, E-nummers vermijden, kortom: alles waar jij ook voor staat! Ik laat mij dan ook vaak inspireren door jouw gerechten.

  Medische klachten (nasleep klierkoorts actief in bloed, darmproblemen en huidaandoening) die ik had konden niet opgelost worden door de ‘klassieke’ geneeskunde waardoor ik me afgelopen jaar meer en meer ben beginnen verdiepen in de relatie tussen voeding en je lichaam. Het begon met het lezen van blogs, aankopen van boeken, maar mijn drang om steeds meer te weten en te lezen is erg groot. Donderdag start ik dan ook met een opleiding tot ‘Orthomoleculair Voedingsdeskundige’.

  Voorts ben ik altijd al heel geïnteresseerd geweest in koken en staan nu steeds gezonde recepten op het menu. Ik volgde reeds een driedaagse sappenkuur van Jason Vale en heb aan den lijve mogen ondervinden hoe ‘helend’ dit werkte voor mijn lichaam en geest. Graag meer van dat dus… 🙂 Ik snak er werkelijk naar terug een kuur te volgen en ben heel benieuwd welke effecten dit kan hebben voor mijn darmen (ik ben gediagnosticeerd met een spastische darm – en gezonde voeding doet al heel wat).

  Dus… Zeker en vast heel erg geïnteresseerd.

  Heel veel liefs,

  Hanne

  PS: Ik heb ook een blog maar daar staat nog helemaal niet veel op, het is meer om familie en vrienden receptjes te geven van nieuwe dingen die ik uitprobeer (en voor mezelf, want als ik het niet opschrijf, vergeet ik soms wat ik allemaal bijeen gegooid heb).

 20. Ik ben die typische vrouw wie elk dieet als eens geprobeerd heeft. Cambridge, Sonja; allemaal bekend bij mij en nog steeds mag ik mezelf koning JoJo noemen.
  Vanaf 1 januari ben ik bezig met een gezonde levensstijl in plaats van diëten. Met ups en downs, dat zeker maar door blogs als i love health lukt het aardig.
  Een detox lijkt me een heel bijzondere ervaring, zeker aangezien mijn darmen vaak voor problemen zorgen.