Eerlijke ingrediënten || Arla Naturals drinkyoghurt

Food, Health  /   - 

Steeds meer en meer wordt Nederland bewuster van producten en eerlijke ingrediënten. Veel mensen eten gezonder, en bij dat gezonder eten hoort ook: pakjes checken! Dat is soms even schrikken. Je ziet ineens dat sommige producten allerlei ingrediënten bevatten die er niet per se in thuis horen.  Te veel conserveermiddelen, E-nummers….

Eerlijke ingrediënten: Arla Naturals

Over de noodzakelijkheid en slechtheid van al die E-nummers en toevoegingen zijn de meningen verdeeld. Hoe dan ook: transparantie is altijd prettig! Al eerder kwam het artikel over Arla Naturals voorbij, misschien heb je die al gelezen. Met Arla Naturals wil Arla volledige transparantie laten zien. Zo weet je dus weet binnen krijgt! Nu hebben ze onder dit mom ook een drinkyoghurt uitgebracht. Die hebben wij uiteraard voor jullie aan de kritische smaakpapillen van het ILH-team onderworpen!

Arla Naturals drinkyoghurt

De drinkyoghurt van Arla is te krijgen in twee lekkere smaakjes: Bosfruit en Rood Fruit. Wat ik echt een grote plus vind aan de drinkyoghurts is dat ze 0% vet bevatten. Ik ben nogal zuinig op mijn macro’s (haha) dus dat is top. Verder zijn de ingrediënten inderdaad duidelijk. De zoetmakers die erin zitten zijn ingedikt druivensap en stevia-extract. Stevia is een prima plantaardige suikervervanger, die in veel mindere mate je bloedsuikerspiegel in de war gooit dan bijvoorbeeld rietsuiker. Goeie keuze dus.

Wil jij dit deze week direct gratis proberen? Dat kan, want bij aanschaf van Arla Naturals krijg je je geld terug’, klik hier voor meer informatie.

De test

Transparant of niet transparant, het moet natuurlijk ook lekker zijn! Ook deze drinkyoghurts moesten dus aan een smaaktest onderworpen worden! Beide smaken vind ik persoonlijk erg lekker. Voor beiden geldt dat de smaak mellow is, het overheerst dus niet heel erg. Dat vind ik zelf een pluspunt.  Sommige drinkyoghurts of yoghurts kunnen een beetje fabrieksmatig smaken. Dat hebben deze niet. Verder is de textuur ook prettig. Niet te dik en niet te dun. Eigenlijk smaken ze allebei precies zoals ik wil dat een drinkyoghurt smaakt!

eerlijke ingrediënten

Je kunt de Arla drinkyoghurts gewoon krijgen bij de Albert Heijn. Als je nog meer wilt weten over Arla, kun je ook altijd even kijken op hun site.

Ken jij de drink yoghurts van Arla Naturals al? Welke smaak is jouw favoriet? Laat het ons weten in de comments hieronder! Vinden we leuk 🙂

Xx

[Advertorial – dit verandert echter niets aan mijn mening of oordeel over een product of merk]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *