We Love Smoothies – video & foto report

Food, Health, We Love Smoothies  /   - 

Zojuist kreeg ik de definitieve after movie van onze We Love Smoothies workshops binnen. Zo leuk om dit weer terug te zien! Het is inmiddels al weer ruim 3 weken geleden dat ik samen met Claartje van Foodness.nl 3 smoothie workshops organiseerde bij SLA. Deze 2e editie is powered by Body & Fitshop. Als we er zo op terug kijken mogen we toch wel stellen dat het weer een succes was! Binnen 6 uur waren alle kaarten uitverkocht, er zijn tientallen heerlijke smoothies gemaakt, alleen maar blije gezichten, héél veel instagram posts… Dat vraagt om een derde editie, toch?! Er is nog geen datum, maar de kans is vrij groot dat Claartje en ik er deze zomer nog één organiseren. So stay tuned…

Maar nu eerst even terug naar de laatste workshop. DE VIDEO! Met trotst deel ik ‘m met je!

Ook nog een paar leuke kiekjes voor een sfeerimpressie van de dag!

We Love Smoothies workshop
Claartje en ik vlak voordat de eerste workshop van start gaat. Wij zijn er klaar voor!!
We Love Smoothies workshop
Body & Fitshop is hoofdsponsor van de workshops. Er stonden dan ook tientallen potjes met fijne superfoods en smoothies mixen om toe te voegen aan de smoothies.
We Love Smoothies workshop
Na Claartjes presentatie over smoothies en sporten, demonstreert zij haar favo Snicker smoothie in de keuken van SLA aan de groep. Deze smoothie gaat namelijk heel goed als pre of postworkout smoothie.
Tataaaaa! 2 Snicker Smoothies, volgens recept van Claartje.
Tataaaaa! 2 Snicker Smoothies, volgens recept van Claartje.
We Love Smoothies workshop - kiemen
Wist je dat kiemgroenten heel goed in een smoothie gaan? Voeg gewoon een dot van je favo kiemgroente toe en blenden maar!
We Love Smoothies workshop
Alle ogen gericht op Inge, onze food expert die we voor de 2e keer hebben weten te strikken. Wil je iets weten over voeding? Inge weet álles! Nou ja, heel veel. Zij vertelde tijdens de presentatie over smoothies en afvallen en verzadiging. Heel interessant. Inge heeft haar eigen blog www.debakparade.nl.
We Love Smoothies workshop
Er werden heel wat litertjes kokoswater van Vita Coco door de smoothies geblend. Lekker fris en hydraterend. Ik begrijp het wel!
We Love Smoothies workshop
Cheers!! One smoothie down, three to go…
We Love Smoothies workshop
Ik presenteerde het laatste deel van de workshop. Dit gaat over superfoods & smoothies. Superfoods zijn namelijk bij uitstek geschikt om je smoothie te boosten!
We Love Smoothies workshop
De drinks van Alpro: nog zo’n fijne ‘vloeistof’ voor je smoothies! Alle drinks van dit merk zijn plantaardig.
We Love Smoothies workshop
Een drukke boel in de keuken van SLA!
We Love Smoothies workshop - magimix blender
Daar stonden ze weer hoor: 10 Blenders van Magimix. Wat een top apparaat zeg! En ook leuk: we hebben 3 van deze toppers verloot onder de deelnemers van de workshop.
we love smoothies
Een kan vol goodness!
we love smoothies
Even proeven of ‘ie wel op smaak is…
we love smoothies
Jong geleerd is oud gedaan. Papa en zijn dochter samen aan de slag tijdens de workshop. Zo leuk!
We Love Smoothies workshop
We laten onze deelnemers natuurlijk niet met lege handen naar huis gaan! In deze mega goodiebag van Body & Fitshop vinden ze de lekkerste producten van B&F, Alpro en Vita Coco. Daarbij nog een setje met kiemgroenten en iedereen kan thuis aan de slag met smoothies!
we love smoothies claartje en ik ul
Cheers!! See you next time!! xxx

Ik kan in elk geval niet wachten op editie 3 van de smoothie workshops! We zullen tijdig communiceren wanneer ze zijn. Dus houd onze Facebook pages en sites goed in de gaten.

Liefs,

Daisy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 reacties