Ook de hippe en healthy trends van Amsterdam beleven? Dan is dit iets voor jou!

Food, Health, Retreats, Sport  /   - 

Wie zich een beetje verdiept in de trends op het gebied van voeding en sport komt vaak uit in Amsterdam. Want dit is dé stad waar hippe foodbars en sportstudio’s als paddestoelen uit de grond schieten. Van heerlijke smoothiebowls en gezonde saladebars tot te gekke HIIT, cycle -en yogastudio’s. Iets dat ik (Mirte) enorm mis nu ik niet meer in Amsterdam, maar in Doetinchem woon, waar mijn grote liefde vandaan komt. Ondanks dat ik de rust hier (lees: minder files, geen toeristen met rolkoffers of uren zoeken naar een parkeerplek die nog betaalbaar is ook) erg fijn vind, mis ik af en toe toch de levendigheid en het moderne van een stad als Amsterdam. En dan met name de sporty en healthy trends. En dat geluid hoor ik vaker. Lang niet iedere stad, laat staan dorp, is gezegend met zo’n veelzijdig aanbod als Amsterdam. Vaak duurt het jaren voordat de trends zich verspreiden over de rest van Nederland (Als ze zich al laten verspreiden). En dat terwijl het allemaal zo leuk is! Daar moet iets op te verzinnen zijn toch?! 

One Healthy Day

Ik ben serieus gaan nadenken over hoe ik anderen ook de healthy trends van Amsterdam kan laten proeven (letterlijk en figuurlijk). Komen deze activiteiten niet naar ons, dan gaan wij naar hun. En tadaaa, One Healthy Day is geboren. 

Who/what/when/where?

Of je nu mega sportief bent of niet, One Healthy Day is voor ieder niveau! Van een yoga les tot een high intensity workout. En van prachtig belegde pannenkoekjes tot kleurrijke shakes en salades. Klinkt dit goed? Dan ben je bij One Healthy Day aan het juiste adres. 

Tijdens het tripje volgen we twee te gekke workouts. Na het eerste lesje kunnen we even bijkomen en genieten van een lekkere gezonde lunch. Weer wat energie verzameld? Dan zijn we ready voor de tweede workout. We sluiten de dag af met een hapje en een drankje.

Waar we precies naar toe gaan blijft nog even een verassing. Het beloofd in ieder geval een sportief, gezond en vooral leuk dagje te worden.

Is dit iets voor jou? Meld je dan hier aan voor de eerste One Healthy Day op zaterdag 13 april 2019. 

See you in Amsterdam;)

PS. Neem gerust een kijke op de One Healthy Day Instagram en Facebook om de sfeer te proeven!

Liefs Mirte 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *