WIN || mega box Uzuma juice

Food, Health, Win  /   - 

Belofte maakt schuld. Al hoef ik mij hier niet bijster schuldig om te voelen… ik mag namelijk één van jullie blij maken met een mega pakket van 21 Uzuma juices! Vorige week verscheen er een uitgebreide review van de raw, green slow juices van dit nieuwe merk (lees ‘m hier) en beloofde ik jullie dat er snel een mooie winactie aan zou komen. So here it is!

Zoals je weet ben ik fan! Ik voelde me echt heel energiek en goed in de weken dat ik deze lekkere sapjes dronk. Ik zal de highlights nog even voor je op een rij zetten, vóórdat ik de winactie aan je uitleg!

Uzuma juice:

 • 100% raw (dus boordevol vitamines, mineralen en enzymen)
 • 100% vrij van geur-, kleur- of smaakstoffen.
 • 100% suikervrij.
 • 7 verschillende smaken, dus voor ieder wat wils.
 • 1 flesje bevat meer dan 1 kilo groente en fruit.
 • Geschikt voor o.a. afvallen en detoxen met behulp van de speciale programma’s.
 • Gratis per post naar je verzonden.
 • Binnenkort mét coole app voor je telefoon.

Uzuma, raw, green slow juice Wat moet je doen om de mega box Uzuma juice te winnen?

 1. Like de Facebook page van Uzuma en die van I Love Health.
 2. Klik op ‘VIND IK LEUK’ onder aan deze blogpost (links onder)
 3. Laat in de comments onder deze blog weten waarom jij graag zo’n fijne box met Uzuma juice wilt winnen! (Vergeet niet ook je achternaam te vermelden, anders kan ik de winaars moeilijk traceren.)

LET OP: Je kunt niet meer deelnemen aan deze winactie. De winnaar is inmiddels bekend gemaakt. Zie de comments onder dit bericht. Helemaal bovenaan staat de naam van de winnaar vermeld. Iedereen bedankt voor het meedoen! 

Liefs,

Daisy

Foto’s gemaakt met Canon EOS 1200D.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

147 reacties

 1. Hoera!! De winnaar van de box Uzuma slowjuices is bekend…. tromgeroffel…

  De winnaar is…: Sandra Verkouter

  Van harte!

  Wil je een mail sturen naar info@ilovehealth.nl o.v.v. winactie Uzuma met daarin je adresgegevens? Dan zorgt Uzuma dat er z.s.m. een mooi pakket jouw kant op komt!
  Veel plezier ervan!

  Alle andere deelnemers… dank je wel voor het meedoen! Er komt deze week ook nog een Uzuma winactie op Facebook én Instagram aan. Dus houd dat goed in de gaten. Wie weet ben je dan de gelukkige!

  Liefs,
  Daisy

 2. Ontzettend goeie winactie! Ik zou graag deze box willen winnen omdat ik het gevoel heb dat dit mij zó zal helpen met mijn afvalstrijd. Afvallen gaat bij mij heel langzaam en moeizaam. Ik ben er klaar mee en na goeie berichten over uzuma ben ik hier erg enthousiast over geworden. Ik denk dat dit een stimulerend effect zal geven en mij verder zal helpen!

 3. Ik zou graag zo’n supergezonde box willen winnen voor m’n moeder. Ze heeft last van vermoeidheid door verhuizing en het verzorgen van m’n (ernstig) zieke vader en ik weet zeker dat zo’n Uzuma box haar weer healthy en happy maakt, wat ik haar zo gun!

 4. I’m in! Over een maandje ga ik mijn eerste halve marathon rennen en ik vind het nu al dood eng! Met een beetje goede voorbereiding moet het, hoop ik, helemaal lukken. Ik hoop dit pakket te winnen, zodat ik me lekker energiek voel en als extra steuntje in de rug voor de komende run 🙂

 5. Ik zou dit pakket dolgraag willen winnen! Door mijn nieuwe werk moet ik er nu om 14.15 snachts uit en kan ik mijn sapjes vergeten omdat vriendlief anders wakker wordt. Als ik de late heb maak ik ze wel zelf.

  Dit zou perfect zijn voor mijn vroege diensten!

  I like and I want it!!!

  Xxxxxox

 6. Ik let de laatste tijd steeds beter op wat ik eet en sport veel meer, en met resultaat! Dit wil ik graag zo volhouden en ik drink ook regelmatig zulke soort sapjes (AH bietensap etc) maar dat is het allemaal net niet. Nu hoop ik natuurlijk dat ik deze winactie win en dolgraag deze juices mag proberen!

 7. Ik zou graag winnen omdat ik erg last heb van maag en darmproblemen. Groente en fruit, healty food doet het goed. Voor mij de uitgelezen kans om dit te proberen hoe dit gaat met mijn lichaam. Het is namelijk thuis makelijk te realiseren om healty te gaan maar onderweg/op werk blijf ik lastig vinden. Dit zou een mooie uitkomst zijn om mee te nemen. Dus super graag wil ik dit proberen!!

  Groetjes Esther Berkelaar

 8. Ik heb geen facebookaccount maar zou toch erg graag de box willen winnen. ik drink al jaren smoothies in alle vormen maar kant en klaar heb ik nog nooit geprobeerd. lijkt me ideaal (als ze ook lekker zijn). Ik hoop dat ik toch mee mag dingen naar deze mooie prijs!

  Gezonde groet, Claudia

 9. Jaaa! Ik werd gelijk enthousiast toen ik je review las over de sapjes en ben gelijk op de site gaan kijken. Het klinkt interessant, al die verschillende soorten sapjes, en makkelijk natuurlijk… Als ik binnenkort wat geld over heb wilde ik een kuurtje bestellen, maar winnen is natuurlijk nog veeel leuker! 😀

 10. Na mijn eerste échte detox week naar aanleiding van jouw detoxjes, voelde ik me heel erg goed en energiek. Maar (een grote maar!), mijn energielevel zou nog veel hoger zijn als ik de juices niet dag in dag uit zelf moest persen. Wat een energie en gedoe zeg! Graag win ik deze set, zodat mijn energielevel unstoppable is als ik weer eens een detoxweekje inlas.

 11. Ik doe ook graag mee!
  Na een zomer niet altijd gezond eten en een paar kilotjes erbij, kan ik wel een gezonde start gebruiken.
  Hopelijk kan dat met deze heerlijk eruitziende juices!

 12. Nou ik als man, ja je leest het goed man ben al vier jaar bezig met krachttraining. Naast vele keren sporten in de week let ik enorm veel op mijn voeding. Ik als man van 23, ben natuurlijk niet zo innovatief en creatief als de vrouwen en probeer daarom mijn tips en voorbeelden, recepten en inspiratie vaak te halen van websites en daar is ilovehealth er zeker een van!! De meeste mannen focussen zich enorm op de voedingssuplementen en eiwitten maar vergeten daarnaast dat variatie, balans en vitames ook enorm belangrijk zijn. Ik zou graag dit pakket willen winnen zodat ik de jongens uit de sportschool kan laten proeven dat juices ook heel lekker en gezond zijn! En daarnaast mag mijn sportieve vriendin er ook wel eentje proeven hoor!

 13. Ik heb alles gelijk geliked, het lijkt mij heeeel gaaf om dit te winnen. Ik wil al een tijdlang een detox doen, maar elke keer houdt me iets tegen. Is het niet de moeite van bijvoorbeeld het zelf thuis persen van sapjes e.d. en dit op handige manier inpakken naar werk, dan is het wel de prijs die eraan verbonden zit om een kant en klaar detox te kopen.. Dit zou echt een uitgelezen kans zijn! Naast het feit dat je in je review noemde dat het dikkere sapjes zijn, dus dat ik tijdens de detox ook niet mega-honger hoef te lijden!
  Sommige sapjes-combinaties klinken trouwens best apart, ben dus ook echt enorm benieuwd of de Uzuma Fuse en Uzuma Vibe nou echt echt lekker zijn.