Healthy Photo Diary || Februari

Food, Health  /   - 

Wat het niet vorige week dat het Kerst was?? Djeez, wat gaat de tijd nog snel! Ik ben al weer 1,5 maand terug in Nederland, terug van mijn reis. En soms lijkt het wel alsof ik nooit ben weg geweest. Je went zo snel weer aan je ‘normale’ leventje. Niks mis mee hoor! Want er gebeuren meer dan genoeg leuke dingen. Helaas was deze eerste maand terug niet mijn meest gezonde: ik was de helft van de maand ziek. Blegh. Maar goed, ik ben weer helemaal beter en weer druk bezig! Kijk je mee naar mijn diary van afgelopen maand?

Lunch bieten hummus
Met collega Sarah ga ik gezellig lunchen in onze pauze bij Brix in de 9 straatjes. We nemen allebei de sandwich met bieten hummus en gegrilde groentes.
Op mijn werk bij het Superfood Centre proef ik voor het eerst deze raw coconut water van Unoco.
Op mijn werk bij het Superfood Centre proef ik voor het eerst deze raw coconut water van Unoco.
food diary feb
Uiteraard ook weer lekker gezond gekokkereld deze maand! Met de klok mee: breakfast bowl van kokos, banaan en bosvruchten, een jamu health shot voor een betere weerstand, chocolate chip cookies healthy style en sinaasappel overnight oats. Alle recepten staan op de site!
Trainen met de meiden van de Girls Love 2 Run Crew bij Splash. Branden zullen die billetjes... auw!
Trainen met de meiden van de Girls Love 2 Run Crew bij Splash. Branden zullen die billetjes… auw!
Na de training met de GL2R crew gaan we met de hele groep heerlijk eten bij Nacional op het Leidseplein. En echt, het was heerlijk! Aanrader! Voor & hoofd kon nog wel door de gezond beugel, het dessert niet, maar wat was 'ie lekker. En af en toe snoepen moet kunnen!
Na de training met de GL2R crew gaan we met de hele groep heerlijk eten bij Nacional op het Leidseplein. En echt, het was heerlijk! Aanrader! Voor & hoofd kon nog wel door de gezond beugel, het dessert niet, maar wat was ‘ie lekker. En af en toe snoepen moet kunnen!
ziek, slapen
De halve maand ziek geweest. Blegh. Dus ik bracht veel uurtjes in bed door. Ook nu ik weer beter ben probeer ik extra veel te slapen zodat ik echt 100% herstel en mijn weerstand weer helemaal op peil is.
Voor de high tea van mijn moeders verjaardag bak ik sinaasappel brownies van een bakmix van Happy Food Makers en een gezond bananenbrood met blueberries. Lekkerrrrr!
Voor de high tea van mijn moeders verjaardag bak ik sinaasappel brownies van een bakmix van Happy Food Makers en een gezond bananenbrood met blueberries. Lekkerrrrr!
De Nieuwe Yoga School
Na een vroeg yoga lesje bij De Nieuwe Yoga School in Amsterdam, sla ik mijn laptopje nog even open in het gezellige ‘cafeetje’ in de school om wat te werken.
Ik zit in mijn rijstwafel fase denk ik... Zo lekker met gezonde belegjes als avocado, gekookt ei, tonijn, zalm, huttenkase en rauwkost.
Ik zit in mijn rijstwafel fase denk ik… Zo lekker met gezonde belegjes als avocado, gekookt ei, tonijn, zalm, huttenkase en rauwkost.
we love smoothies is back ul
Samen met Claartje van Foodness.nl organiseren we in maart de 2e editie van de We Love Smoothies workshops, dit keer powered by Body & Fitshop! Zo gaaf: de kaarten waren binnen de 6 uur uitverkocht. Dat vraagt eigenlijk al weer om een derde editie 😉
groene smoothie peterselie vita coco kokoswater
Helemaal weer into de smoothies zoals je ziet! Ook omdat ik de Innerwave Detox deed afgelopen maand, waarbij ik een aantal dagen alleen sap, soep en smoothies mocht. Ik maakte toen deze smoothie van o.a. Vita Coco kokoswater, peterselie en banaan. Erg lekker!
op zoek naar een huisje in Amsterdam
I NEED YOUR HELP! Ik ben op zoek naar een huisje in Amsterdam! Dus weet je iets… please help me out! Wat zoek ik? Een eigen huisje binnen de ring in Amsterdam. Studio of appartement. Max. â‚Ŧ750 excl of â‚Ŧ900 incl. Weet je iets, ken je iemand, koppel me aan je huurbaas, goede site… alle tips zijn welkom!! Je mag reageren onder deze post, of mailen naar info@ilovehealth.nl. De gouden tip wordt beloond 🙂
yoga en groene smoothies
Een groene smoothie in mijn favo yoga pants van iloveyoga.nl voordat ik naar mijn yoga lesje ga.
Slowjuicer juiceme
Yihoee! Eindelijk een slowjuicer in mijn keukentje! Erg blij met de JuiceMe slowjuicer van Tarwegraskoning.nl.
Gare Du Nord vegan restaurant rotterdam, bietensoep
Samen met vriendinnetje Joni eet ik in Rotterdam bij vegan restaurant Gare Du Nord. Dit is een oude trainwagon omgetoverd tot restaurant. Vooraf eet ik deze goddelijke bietensoep. Ik vind dit restaurant echt een aanrader en niet alleen voor de vegans onder ons. Super goed gegeten!
Tussen alle bedrijven door ook nog een aantal keer hardgelopen. Ik ben zo blij met deze legging van Nike!! Ik heb 'm ook in het zwart/wit. Love it!
Tussen alle bedrijven door ook nog een aantal keer hardgelopen. Ik ben zo blij met deze legging van Nike!! Ik heb ‘m ook in het zwart/wit. Love it!
pull up voor een strakke buik
Niet alleen met hardlopen is het fijn broekie, ook in de gym doet ‘ie z’n werk goed. Oefenen met pull ups met trainer Patrick bij Splash.
sporten hcj
Ook weer lekker aan het trainen bij Health Club Jordaan, mijn vaste gym 🙂
Ik ben uitgenodigd door het Conservatorium Hotel voor een personal training sessie in de Akasha spa. Leuk!
Weer een uitstapje naar een andere sportschool: Ik ben uitgenodigd door het Conservatorium Hotel voor een personal training sessie in de Akasha gym. Zo zie je nog eens wat van Amsterdam 😉 Leuk!
Conservatorium Hotel brasserie lunch salade
Na de PT sessie bij Akasha en een behandeling in de spa, volgt een heerlijk uitebreide lunch bij de Brasserie van het Conservatorium Hotel. Ik nam o.a. de Akasha salade met gamba’s, hennepzaad, quinoa en granaatappelpitjes.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 reacties