HEALTHY PHOTO DIARY || APRIL

Food, Health  /   - 

Ik vond april fantastisch!!! Ik heb zo veel leuke dingen gedaan! De maand begon al goed omdat ik per 1 april mijn baan had opgezegd en nu dus 100% voor I Love Health werk. Helemaal eigen baas dus. En ik kan niet anders zeggen: dat bevalt goed! Het is hard werken, natuurlijk, maar het geeft ook een heerlijke vrijheid die mij tot dusver goed bevalt! Zoals je in mijn photo diary kunt zien heb ik behoorlijk vaak buiten de deur gegeten. Van lunches, theetjes tot diners. Love it! Je kunt me niet gelukkiger maken. Haha! Verder ook véél en hard gesport deze maand (nog maar 2 weken tot Ibiza… de tijd dringt!). En zo goed als de maand begon, zo sloot ik ‘m af met het tekenen van mijn boekcontract! Kijk je mee in mijn photo diary?

Glamour ontbijt
Ik startte mijn eerste dag als 100% eigen ondernemer goed met een ontbijtje van Lavinia op het hoofdkantoor van Glamour.
Gerookte zalm met iers sodabrood bij Nevel
Ik dineerde bij Restaurant Nevel aan het IJ. Heerlijk gegeten, waaronder deze gerookte zalm met sojabrood.

 

DGTL festival
Dansen is ook topsport! Samen met Patries de bloemetjes buitengezet op DGTL in het Paasweekend. Pfff. Recovery was heftig kan ik je zeggen 😉 maar het was het waard!
BBB health club
Ja, daar lig ik dan. In een couveuse voor volwassenen. Of zoiets dan! Ik ben deze maand begonnen bij BBB Health Club: 2 x p/w trainen in een tot 60 graden verwarmde cabine! Call me crazy… of niet. Ben benieuwd wat het doet. Binnenkort uitgebreide review!
Wellsalt
Fleur de Sel zout van Wellsalt is vanaf nu mijn favo zout. Ja dat kan: een favo zout hebben. Probeer maar! Ik weet zeker dat je me dan begrijpt.

Kortingscode Wellsalt –> met code ‘ilovehealth’ krijg je 15% korting tot 1 juni en gratis verzenden boven de 25 euro. Neem hier een kijkje in de webshop! Wellsalt is natuurzuiver bronzout en bevat nog alle 84 (!!) mineralen en sporenelementen. En ons lichaam heeft dat nodig voor de spieren, zenuwen en onze waterhuishouding.

Lunchen, jet van nieuwkerk, cottoncake
Lunchen met Jet van Amayzine.com bij CottonCake in de Pijp. Plannen voor de GL2R crew date die wij in juni organiseren aan het bespreken. Dit gaat fun worden!!!
quinoa salade met kabeljauw
Vriendin Fay kwam bij me eten en toen maakte ik deze quinoa salade met kabeljauw. Klik op de foto voor het recept.

 

Theetjes drinken en bijkletsen met vriendinnen bij Dr. Blend in de Herenstraat in Amsterdam. Gembertheetjes, love it!
Theetjes drinken en bijkletsen met vriendinnetje bij Dr. Blend in de Herenstraat in Amsterdam. Gembertheetjes, love it!
groene salade van leftovers
Voordeel van thuiswerken is dat ik elke middag een gezonde lunch kan maken. Zo maakte ik deze lekkere groene salade van leftovers.
varen
En wat was het ook lekker weer deze maand. Die ene warme dag met 20 graden zat ik lekker op een bootje. Moet wel eerlijk zeggen dat het na 18u gelijk freeeeeezing koud was. Maar goed. We zaten op een boot.
pesto zongedroogde tomaten
Ik maakte dit healthy borrelhapje! Een soort pesto van zongedroogde tomaten, feta en basilicum.

 

Nike Run Club - selfie Jenny
16 mei ren ik de Women’s 10km van Nike door Amsterdam. Om goed getraind aan de start te verschijnen deed ik deze maand 2 x mee met de Nike Run Club training op donderdagavond. Zoals je van echte bloggers kunt verwachten zijn Jenny (Healthyfans) en ik gesnapt tijdens het maken van een selfie.
kikkererwten courgette burgers
Met een foodpost pakket van Becel bakte ik deze kikkererwten-courgette burgers. Lekker! Recept ga ik nog finetunen en dan komt het vast een keer op de site.
uiteten La Donna Sofia Patricia
Als afscheidscadeautje bij mijn oude baan kreeg ik een dinerbon van een Italiaans restaurant in de Jordaan: La Donna Sofia. Ik at er op een vrijdagavond samen met vriendinnetje Patricia. Heerlijke avond, met lekker eten, wijntjes, limoncello én veel lachen. Love it!
The Breakfast Club - boekweit pannenkokeken
Met vriendinnetje Merel op zondag brunchen bij The Breakfast Club in west, om de hoek bij de foodhallen. We bestelden deze boekweitpancakes met fruit. Ook weer té lekker.
Lavinia bananencake
Eindelijk heb ik Lavinia in de Kerkstraat eens bezocht. En uiteraard bij de thee een plak van de sticky bananacake genomen.
lavinia carrot cake
En deze carrot cake van Lavinia ga ik ZEKER de volgende keer nemen. OMG. Hoe lekker zit dit er uit?!
Girls Love 2 Run crew meeting Yoga met Jet
Op maandagavond een nieuwe training met de GirlsLove2Run crew. Anna en Anne organiseerden deze avond. Het was behoorlijk sportief en intenstief kan je zeggen. Eerst hardlopen en training buiten, toen een yoga sessie van Anne en erna een meditatiesessie. Leuk!
Op deze foto zit ik samen met Jet in de yoga studio.
Girls Love 2 Run crew meeting - bokje springen
Het was me wel het maandje met Jet. Ha! Ook op de GL2R crew date, nu bokje springen. Wat je niet ziet: ik nam Jet mee in mijn sprong, wat dus uitmondde in een val….
Dít was nog eens lekkere foodpost: 3 doosjes organic cookies van Donny Craves. Ik had ze het liefst allemaal tegelijk naar binnen gewerkt... haha. Niet gedaan, maar had gekund. Echt. Haha!
Dít was nog eens lekkere foodpost: 3 doosjes organic cookies van Donny Craves. Ik had ze het liefst allemaal tegelijk naar binnen gewerkt… haha. Niet gedaan, maar had gekund. Echt. Haha!
chai milk rebel kitchen met brownie kokosbal
Dit is lekker joh! Chai Mylk van Rebel Kitchen wat ik vond bij AH To Go. Ik at er één van mijn brownie kokosballen bij die ik ‘over’ had. Yum!
InnerCirqle bloggerevent
Tijdens het blogevent van InnerCirqle geef ik een food workshop: rauwe brownie kokosballen maken. Klik op de foto voor het recept, maar rol ze nog wel even door de kokosvlokken.
InnerCirqle bloggerevent
Op het bloggerevent samen met Lisa van Lisagoesvegan.nl
selfie annemerel InnerCirqle bloggerevent
Selfie met selfie queen Annemerel(.com) die ook een workshop gaf. Klik op de foto voor het event report mét heel veel foto’s!
InnerCirqle - presentatie Daisy foodworkshop
Meet my new love! Deze keukenmachine van Philips kan álles. Hakken, raspen, blenden, persen, mixen, kloppen en weet ik wat niet nog meer! Ik maakte er tijdens de workshop de kokosballen mee. Top ding!

 

personal training Debby
Afgebeuld tijdens een PT sessie door zuslief Debby, a.k.a. de beul, a.k.a. ilove2workout.nl.
Met Koningsnacht gezellig uit eten bij Bazar in de PIjp, met Fay en Gijs. Járen niet meer geweest, maar ontzettend lekker gegeten en heel betaalbaar. Aanrader!
Met Koningsnacht gezellig uit eten bij Bazar in de PIjp, met Fay en Gijs. Járen niet meer geweest, maar ontzettend lekker gegeten en heel betaalbaar. Aanrader!
run De nieuwe Meer
Ik word met Koningsdag vroeg wakker en maak nog een run door De Nieuwe Meer. Zo mooi daar. En het weertje was perfect!
run
Runners thoughts 😉
koningsdag
Op de boot met vriendinnetjes met Koningsdag!

koningsdag

Boekcontract
Happy Dais!! Ik heb een boekcontract getekend bij Kosmos Uitgevers. Eind dit jaar ligt er een I Love Health boek in de winkels… Zo leuk!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 reacties

  1. Leuke plog weer, en wat stoer dat je je baan op hebt gezegd! Kun je ook geen box-service starten zoals in the UK en the USA zoals ‘Graze’? Check de site maar eens, zulke lekkere snacks….jammie!