GL2R crewdate @ Vondelgym & Vondelpark3

Food, Good Food Spot, Sport  /   - 

Gisteravond was het weer zo ver: een avondje met de Girls Love 2 Run meiden op pad voor een crew date! Dit keer was het de beurt aan niemand minder dan Jet van Nieuwkerk (van Amayzine.com) en mij om de boel te organiseren. Elke maand is een ander duo aan de buurt om een sporty eventje op te zetten voor een groepje health en fit bloggers, bij elkaar geraapt door Girls Love 2 Run: de GL2R crew. Na een korte brainstormsessie met Jet, waren we er uit. Wij gaan in elk geval een hele toffe crew date organiseren. We hadden slechts een paar ‘eisen’…:

  • Het moet een hele pitte training zijn! De meiden moeten stuk gaan. We willen zweet zien. Rode koppies. Geen half werk, maar knallen!
  • Na de training moeten we beloond worden met goed (en bij voorkeur ook gezond) eten.
  • Er moeten knappe mannen involved zijn… (dat is namelijk dé manier om 15 meiden in beweging te krijgen)

Nou, en dat is gelukt – al zeg ik het zelf. Lees en kijk maar mee. Onderaan de blog vind je nog veel meer foto’s.

Trainen @ Vondelgym

Waar anders dan in de Vondelgym van Arie Boomsma vind je knappe mannen? Nee precies. Vermoedelijk hebben ze daar een deurbeleid dat daar iets mee te maken heeft… Niet knap? Helaas, je mag hier niet sporten. Niet knap? Dan kun je lesgeven hier wel helemaal vergeten… 😉 Je begrijpt, de Vondelgym was onze spot voor een training. We hebben Arie weten te strikken voor de warming-up. En dat hebben we geweten. Na een kwartiertje klauteren, gekke kikkersprongen, squats en – jawel – diverse handstands, waren we meer dan warm. Nu de echte training. Het was de beurt aan Brian – knappe man nummer 2 – om ons af te beulen tijdens een zaktraining op de bokszakken. Eerst bokshandschoenen aantrekken, groepsfoto, nóg een fijne bokswarming-up en here we go! Wéér een uur afgemat. En hoe! Als je dacht dat je niet meer kon, moest je toch echt nog langer, meer of harder stoten op de zak. En nog een keer. En nog een keer. En nog een keer… De meiden waren na afloop unaniem: deze training was écht zwaar en écht heel tof!

Vondelgym crewdate
Groepsfoto vóór de training, met Arie en Brian, onze trainers. Toen wij zeg maar ook nog knap waren en niet rood en bezweet.

Na de training even uitpuffen met een berkenwatertje van Sealand Birk (hét nieuwe kokoswater van deze zomer), douchen, makeuppie op en snel door naar Vondelpark3. Want dat hadden we wel verdiend, een heerlijk diner!

Diner @ Vondelpark3

Er stond een prachtige tafel voor ons klaar in de serre op het bordes van restaurant Vondelpark3, met uitzicht over het Vondelpark. Onze keus was op dit restaurant gevallen omdat ze ook veel ‘gezonde en bewuste’ gerechten op de kaart hebben staan. En met een groepje healthy meiden moeten we daar toch rekening mee houden. Het diner was echt tot in de puntjes verzorgd! Zo werden we verwelkomd met een apertief van champagne, met Sealand Birk berkenwater en blauwe bessen. Heerlijke combi! De proeverij van voorgerechten viel net als de gegrilde tonijn als hoofdgerecht enorm in de smaak. En geen betere afsluiter van een goed diner dan een toetje mét chocolade (15 vrouwen, je snapt dat dit een must is): rode quinoa gegaard in Rebel Kitchen Chocolate Mylk met sinaasappelsorbetijs en chocolademousse. Yummmm!

Crewdate Vondelpark3
U ziet hier twee uiterst tevreden organisatoren nippend van hun welverdiende champie met berkenwater 😉

De meiden gingen uiteraard niet met lege handen naar huis! In de Vondelgym kregen zij een Bobble waterfles om uit te drinken tijdens de zaktraining. En na het diner kregen zij een goodiebag met daarin o.a. Sealand Birk water (100% biologisch puur sap van de berkenboom) en één van de Rebel Kitchen Mylks (lactosevrije drank op basis van kokosmelk). Voor de liefhebber: beide drinks zijn bij AH to Go verkrijgbaar.

Sealand Birk berkenwater
Sealand Birk berkenwater
Bobble sports waterfles
Bobble sports waterfles

Thuis gekomen gingen alle foto’s rond in de groepsapp en kwamen alle lieve woorden van de meiden! Jet en ik gingen tevreden slapen. Onze crewdate was meer dan geslaagd!

Thanks Vondelgym & Vondelpark3! Het was te gek!

Crewdate Vondelpark3 en Vondelgym
Op handen en voeten klauterend tijdens de warming-up van Arie.
Crewdate Vondelpark3 en Vondelgym
En nog meer pushups…. Moest van Brian. En ja, dan luister je wel.
Crewdate Vondelpark3 en Vondelgym
Vanuit de boksring maakte Annemerel deze foto van de training.
Crewdate Vondelpark3 en Vondelgym
Ná de training. Gelukkig konden we nog lachen!
Crewdate Vondelpark3 en Vondelgym
Aan tafel @ Vondelpark3!
Crewdate Vondelpark3 en Vondelgym
Het héérlijke diner bij Vondelpark3.
Crewdate Vondelpark3 en Vondelgym
Een menu, speciaal voor ons: GL2R diner! 🙂

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 reacties