De leukste sapbarren in Amsterdam

Food  /   - 

Het is net maart, en stiekem rij ik de lente al! YES! Want de lente betekent meer zon en dus mooier weer! En wat is er fijn met mooi weer? Juist, smoothies en sapjes! Heerlijk buiten op het terras tijdens de lunch, lekker binnen of mee voor onderweg. Smoothies en sapjes kun je natuurlijk thuis maken, maar het is ook wel eens leuk om verwend te worden en zelf het werk niet te doen. Tadaaaa, daar zijn sapbarretjes voor! Waar vind je nou de leukste, lekkerste en tofste sapbarren in Amsterdam? Pak pen en papier… hier komen ze!

De leukste sapbarren in Amsterdam

Juice Brothers

Juice Brothers begon in 2015 met het verzorgen van heerlijke koudgeperste sappen die enorm voedzaam zijn. De sapjes worden dagelijks vers gepest en door hun methode blijven de vitaminen, mineralen, enzymen en de natuurlijke smaak behouden!
Zij maken gebruik van biologisch fruit en groente. Schuldgevoel is dus niet aanwezig! Wat hun doel is? Sappen creëren met maximale gezondheidsvoordelen. Nou, dat doen ze goed.  Ze bieden naast hun koudgeperste sappen ook cleanses, superfood smoothies en gezonde maaltijden en snacks aan. Al fan? Ze zijn niet moeilijk te vinden en hebben maar liefst 6 locaties in Amsterdam.

The Cold Pressed Juicery

Om de hoek bij mijn kantoor vind je een van de vier vestigingen van The Cold Press Juicery in Amsterdam. En wat vind ik dat fijn!
De sapjes die ze hier maken zijn 100% SKAL organic en zitten vol met vitaminen en enzymen. Het idee voor deze sapbar is ontstaan doordat de oprichters het concept misten om ergens healthy take out te kunnen halen. Bij honger onderweg kies je al snel voor de ongezonde afhaal. Niet meer dus! Ze hebben heerlijke sapjes en smoothies met superfoods. Daarnaast kun je er ook terecht voor gezonde snacks. Ook niet onbelangrijk; erg vriendelijk personeel. Je vindt The Cold Pressed Juicery op 4 plekken in Amsterdam.

Roots

Vitality to go. Zoals zij het zelf zeggen. Niets meer niets minder. Tegenwoordig heeft iedereen het maar druk en heeft iedereen haast. Toch willen we wel de juiste vitaminen binnen krijgen. En dan komt ROOTS in beeld. Je kunt er de hele dag langs gaan. Ze hebben veel keuze voor zowel ontbijt, lunch als diner. ROOTS staat voor balans in je leven. Dit bieden ze door pure en biologische voeding te verkopen. En natuurlijk heerlijke sapjes! Want naast alle salades, soepjes en wraps serveren ze de lekkerste sappen. Deze worden gemaakt van biologische groenten en fruit en bereid in een slowjuicer. Onwijs lekker en goed voor je! Zeker een aanrader. ROOTS kun je binnen lopen op 2 locaties in Amsterdam.

 

Lite/Dark

Bij Lite/Dark geloven ze in de juiste balans tussen een gezonde levensstijl en genieten van alles in het leven. Couldnt agree more. Zij creëren (naar eigen zeggen) urban food met een hoge voedingswaarde dat in een actieve lifestyle past. Lite/Dark doet dat zonder te obsessen over calorieën, koolhydraten en allerlei andere dingen. Scheelt een hoop na denken! Lite/Dark zit naast hun locatie in Rotterdam, ook op de Utrechtsestraat 22.

Dr. Blend

Dr. Blend schenkt krachtige smoothies en gezonde sapjes. Heerlijk om fris te beginnen en zo ook je dagelijkse portie energie binnen te krijgen. Ze maken gebruik van dagverse biologische natuurproducten en alles wordt ter plekke bereid. Naast een sapje ook nog honger? Je kunt er ook terecht voor lekkere wraps of sandwiches. Langs gaan? Dr. Blend kun je vinden op Herenstraat 23, Amsterdam.

Waar drink jij je favoriete sapje? Wat zijn volgens jou de leukste sapbarren in Amsterdam? Laat het ons weten in de comments, vinden we leuk!

Liefs,

Sterre & Daisy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 reacties