I Love Health instagram // @ilovehealth_

About  /   - 

Misschien hebben jullie het al wel gezien, misschien ook niet. I Love Health heeft een nieuwe Instagram account. Nog steeds onder de naam @ilovehealth_ , maar wel een nieuw account voor alle food, health & sport inspo!

De afgelopen jaren heb ik altijd foto’s gedeeld op het account @ilovehealth_. Maar daar is wat in veranderd. Insta is door de jaren heen super persoonlijk geworden. Ik post mijn leven. En mijn leven is sinds de start van I Love Health bijna 7 jaar terug  enorm verandert. Van kantoorbaan en een blog in de avonduren, naar fulltime bloggen, ‘fitgirl’ en dagen lang in de keuken, naar Bali en retreats, naar dikke verkering en een dochter. Te veel om allemaal op 1 account te posten.

Baby spam en healthy inspo

Niet iedereen zit op baby of Bali spam te wachten en komt hier echt alleen voor healthy stuff weet ik inmiddels. Ik wil kunnen posten waar ik zin in heb, want dat is wie ik ben. En ik neem aan dat je dat het leukst vindt, als ik mijzelf ben hier!? Ik sport nog steeds, kook nog steeds, en ga nog steeds naar Bali. Maar splitsen en wat meer focus per kanaal lijkt mij fijner! Dus, waar moet je zijn?!

@ilovehealth_ -> Hier kun je terecht voor alles over food, sport, recepten en healthy inspo. Wat je gewend bent van de blog 😉 Géén baby en Bali spam (op wat Bali food na wellicht), maar echt weer terug naar waar ILH van 7 iaar geleden mee begon: food, health & sport inspo!

@daisyoppelaar -> Heel deel ik alles wat er gebeurt in my life. Soms boeiend, vaak genoeg ook niet. Hier vind je dus de Izzy spam, travel tips, maar ook de struggles en succesjes van deze onderneemster in ILH en ILB en de webshop (in combinatie met #momlife), sporty spice, koffie- & lunchtentjes addict, dat soort dingen.

I Love Health instagram

Leuk als je mij op beide accounts volgt! Ik zal niets dubbel posten, beloofd.

Oh en, als je op zoek bent naar Bali spam, dan kun je ook nog terecht op @ilovebali.nl. Genoeg leukst om te volgen dus! 

Liefs, Daisy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *