What’s new september 2016

Beauty, Food, Health, Mind  /   - 

Nieuwe ronde, nieuwe kansen! De zomer vliegt voorbij, en de nieuwe trends en producten ook. We hebben weer heel wat leuke nieuwe trends en hebbedingen om met jullie te delen, in deze what’s new september!

Tomorrow’s kitchen

Koken is leuk, maar het is nog fijner met handige tools! Dat is waar Tommorow’s kitchen komt binnenlopen met hun goodies… Tomorrow’s Kitchen heeft allemaal leuke, vernuftige gadgets die het koken n√®t iets makkelijker maken. Speciaal voor de ietwat luie koks misschien ūüėČ Op de foto zie je bijvoorbeeld een karaf met ingebouwde (hand) citruspers. Zo zit je sinaasappelsapje gelijk in een mooie karaf dus! Ook de slicer is lekker praktisch. Je drukt hem zo op je groente, waardoor het in plakjes wordt gesneden. Handig! what's new september, tomorrows kitchen

Samsung Gear Fit

Mijn nieuwe buddy voor de halve marathon: de Samsung Gear Fit! Een heel fijn sporthorloge, die zelfs nog meer high tech is dan alle andere horloges die ik heb getest! Met de Samsung Gear Fit 2 kun je: muziek luisteren, je prestaties tracken zònder dat je je telefoon hoeft mee te nemen + hij herkent zelf wat je aan het doen bent. Daarnaast ziet hij er ook nog eens hip & trendy uit. Je kunt hem kopen via Samsung of Bol.com. Binnenkort een uitgebreide review online!

what's new september

Triumph sportbeha

Als ik aan het sporten ben, vind ik het belangrijk dat alles goed op zijn plek blijft zitten, if you know what I mean… Triumph heeft een hele nieuwe sportlijn uitgebracht met focus op extra stevigheid en comfort. Ik heb de triaction¬†sportbeha ook getest, en die zat zeker erg fijn! Genoeg support en na 60 minuten hardlopen had ik nog nergens last van. Aanradertje dus. Je kunt hem hier bestellen.

what's new september, sportbeha triumph

Checkit app

Ik vind het nog wel eens lastig om er achter te komen wat ècht duurzaam is en wat niet. Met deze app is het in ieder geval een stuk makkelijker, hebben wij ondervonden! Je vult gewoon je boodschappenlijstje in en hopla, met plaatje en al kun je alle mogelijke opties van het product zien. Scheelt ook aan zoekwerk in de winkel. Mega handig. Daarnaast staat dan een cijfer, om aan te geven hoe duurzaam het product is. Bovendien staat er ook bij waarom iets goed of niet goed scoort. Fijn, betrouwbaar, no-nonsense en ook nog eens helemaal gratuit voor Iphone als Android.

what's new september

Arla Naturals

Positief aan alle voedseltrends: merken worden steeds doorzichtiger. Arla wilde daar in ieder geval al een stap in zetten. Voortaan schrijven zij precies uit op hun verpakkingen òf en wat voor toevoegingen er in hun producten zitten. Daarbij zetten ze er ook bij waarom het nodig is, zodat jij precies weet wat jij in je lichaam stopt. Wij hebben hun yoghurt en drinkyoghurt getest. En ik moet zeggen: erg lekker! De drinkyoghurt heb je in de smaken bosfruit en roodfruit. Bij de yoghurt tel je daar nog de mangosmaak bij op. Gewoon te koop bij je supermarkt. Meer info vind je op Arla.nl.

what's new september

xx

Tessa & Daisy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *