Pffff… ik ben net een dagje geland in Nederland. 7 weken Bali zitten er op. Back to normal! Back in Amsterdam! En brrrrr… wat is het koud. Nu snap ik waarom Sanne van Livingthegreenlife.nl dit heerlijke vegan recept voor I Love Health maakte: een vegan berry crumble. Heerlijk voor op een koude dag namelijk.
Ingrediënten berry crumble
voor 2 personen
- 2 bananen
- 1 kopje bessen
- 75 gram havermout
- 2 theelepels kaneel
- 1 eetlepel kokosbloesemsuiker
Bereiding berry crumble
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Snij de bananen in plakjes en leg deze op de bodem van een ovenschaal, schep hier de kaneel en de kokosbloesemsuiker over (wanneer dit warm wordt smelt de suiker over de banaan en smaakt het naar karamel!)
- Voeg vervolgens de bessen en havermout toe en zet de ovenschaal in de oven.
- Bak in zo’n 5 minuten tot de bananen lekker zacht zijn.
- Schep de berry crumble in twee bakjes en serveer met wat vers fruit of noten.
p.s. Ik kan je vast verklappen dat je in het I Love Health boek (half november in de winkels, nu al te reserveren!) ook een heerlijk crumble recept staat! X Daisy
Wat voor soort bessen kan ik het best gebruiken? Zijn bevroren bessen ook goed?
Jaa ik had deze al gezien bij Sanne! Ziet er zo ontzettend lekker uit.
Mmm, ziet er heerlijk uit! En ik heb alle ingrediënten in huis, yes 🙂
Klinkt heerlijk, zeker op van die koude winterdagen zoals vandaag. Ga het binnenkort even uitproberen!