WIN || 3x YOGA SET van Superyoga.nl

Sport, Win  /   - 

Als yogi ken jij Superyoga.nl vast wel: een mooie website en –shop waar je de fijnste yoga essentials kunt vinden. Van yoga matten, handdoeken en andere accessoires die je tijdens je yoga practice nodig kan hebben. Daarnaast vind je ook healthy stuff in de shop als superfoods en eiwitten, alles 100% natural. Een one stop yoga shop! Eigenaresse Lisanne schreef pas al een gastblog voor I Love Health met daarin 10 redenen om aan yoga te beginnen. Dus mocht je nog niet overtuigd zijn…. Lees hier de blog!

En als jij dan óók overtuigd bent van de vele voordelen van yoga, is deze winactie van Superyoga.nl een must try! Ik mag namelijk 3 x een Yoga Set onder jullie verloten. En geloof me, die wíl je hebben.

Wat zit er in de Yoga Set?

De Yoga Set bestaat uit vier coole items:

  1. Sticky Yogamat: ook wie nog niet veel ervaring heeft met yoga kan uit de voeten met deze sticky yogamat. De mat heeft namelijk zeer veel grip. En uitglijden in je downward facing dog is natuurlijk het laatste wat je wilt… Als je wint, mag je kiezen uit een roze, blauwe of paarse mat.
  2. Yogatas: Heb je meerdere yoga items en wil je deze gemakkelijk vervoeren naar je yoga class? Deze stijlvolle zwarte yoga tas biedt veel ruimte om naast een yogamat accessoires in op te bergen.
  3. Mat Renew Travel Spray – Manduka: een frisse mat is goud waard. Deze spray gebruik je om je yogamat te reinigen en van een frisse geur te voorzien. De spray werkt antibacterieel, bevat natuurlijke oliën en is biologisch afbreekbaar. Geschikt voor alle soorten matjes.
  4. Yogamat elastieken: een uitgerold matje op straat is natuurlijk niet cool. Met deze elastieken zal dat in elk geval niet gebeuren!

Als je wint, mag je dus een keuze maken tussen een paarse, blauwe of roze mat. It’s up to you! Wat matcht er goed bij je yoga outfitje? 😉 superyoga yoga set yoga mat 3 kleuren

Wat moet je doen om te winnen?

  • Like de Facebook page van Superyoga en die van I Love Health.
  • Klik op ‘VIND IK LEUK’ onder aan deze blogpost (links onder).
  • Laat in de comments onder deze blog weten waarom jij één van de yoga sets wilt winnen! (Vergeet niet ook je achternaam te vermelden, anders kan ik de winnaar moeilijk traceren.)

LET OP: JE KUNT NIET LANGER DEELNEMEN AAN DE WINACTIE. DEZE IS INMIDDELS GESLOTEN EN DE WINNAARS ZIJN BEKEND. MEEGEDAAN? KIJK DAN SNEL IN DE COMMENTS OF JE GEWONNEN HEBT!

Namasté!

X Daisy

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

128 reacties

  1. Sinds kort doe ik aan yoga naast de intensieve krachttraining die ik 5x per week doe. Ik vond yoga altijd maar “zweverig” maar sinds kort ben ik helemaal in mijn element. Ik kan mijn spieren goed opkken en heerlijk tot rust komen tijdens een uurtje PowerYoga. De les zit vaak vol waardoor er matjes tekort zijn, een eigen matje is dan erg handig en ook voor thuis. Ik ben fan!

    Liefs Vera

    Ps. Fingers crossed ✌️

  2. Fantastische actie! Like beide sites! Ik ben een tijdje geleden thuis begonnen met yoga en ik ben inmiddels een addict! Mijn matje heb ik ooit gekocht bij een grote sportzaal woorden weinig geld.. Helaas merk ik dat ook aan de kwaliteit, hij is aan de dunnen kant en ik glijd soms weg tijdens bepaalde poses. Super irritant dus! Een goede yogamat is dus meer dan welkom! Ik ga tijdens de yoga proberen of ik ook gelijktijdig kan duimen!

  3. Ik doe vooral vaak intensieve sporten (lopen, zwemmen, fitness) maar na mijn cool down val ik altijd terug op dezelfde stretch oefeningen. Op aanraden van een vriendin heb ik me ingeschreven voor een yoga cursus. Hopelijk doe ik er wat inspiratie op 🙂 een starterskit zou dus welkom zijn!

  4. Ik zou graag winnen, want ik altijd veel last van mijn onderrug. Met deze leuke musthaves kan ik mijn fysio oefeningen goed uitvoeren XD

  5. Ik zou deze supergraag willen winnen!!
    Wil al een poosje beginnen met yoga en sinds ik verhuist ben heb ik eindelijk de ruimte ervoor om dit te gaan doen.
    Superideaal zo’n matje die niet weg glijd als ik die in de sportschool gebruik stinken ze en glij ik weg….
    Duimen dat ik win en nu in mijn eigen flatje yoga kan doen wanneer ik wil 😀

  6. Hee lieve Daisy!

    Wat toevallig zeg haha!!! Door een auto ongeluk kan ik niet meer de sporten doen die ik deed (hardlopen, bootcamp, triathlons) maar ik wil natuurlijk wel mijn passie blijven doen en weer lekker fit worden! Nu zat ik toevallig deze week te kijken of yoga iets voor mij is en of dit lichamelijk haalbaar is en dat is het (indien we niet te fanatiek gaan doen haha)!! Daarom komt deze winactie als geroepen, echt heel toevallig! Ideaal startpakket voor mij zodat ik weer lekker aan de slag kan gaat, ik heb er al helemaal zin in hihi!!!!!

    Sportieve groetjes,

    Mandy

  7. Hoihoi,
    Ik vind het echt een superleuke set en zou deze graag winnen :).
    Met de zomer en het mooie weer in zicht ben ik hard bezig weer in shape te komen, met de yoga en spieroefeningen op het matje dat ik nu heb glijd ik inderdaad nogal vaak uit! Dit matje met grip is natuurlijk ideaal.
    Het zou ontzettend leuk zijn als ik deze set win!
    kusjes, Tesa

  8. Sinds een jaar ben ik erg fanatiek met sporten. Mijn oudste dochter (4) wilt hier graag in mee doen, maar dat is helaas niet altijd mogelijk. Voor hardlopen, pole fitness en kracht training is ze toch nog echt te klein. Met yoga kan zij in bepaalde maten wel meedoen met mama.
    Leuk moment samen en ook nog healthy bezig zijn <3

  9. Ik ben volop bezig om mijn gewicht te verliezen en fit en gezond de zomer in te gaan. Ik wil daarbij gaan starten met yoga en kan dus deze set goed gebruiken!

  10. O wow! Ik vind yoga fantastisch als aanvulling op hardlopen en een beetje kracht. Heerlijk stretchen en tot mezelf komen. Welke kleur!? Maakt niet uit. Allemaal super! Ik zie mezelf al helemaal beter worden met deze fantastische set!

  11. Hoii!

    Ik ben inmiddels 10 kilo afgevallen en ben op de goede weg naar een gezondere versie van mijzelf! Ik wil nog 8 kilo afvallen en kan de set goed gebruiken.

    ps: super leuke site!

    Groetjes Dyan

  12. Ik ben onlangs begonnen met power yoga ,de pittige versie van yoga. Heerlijk uitdagend, gezien je houdingen aan moet nemen waarbij je je grenzen leert kennen. Hierdoor krijg ik een sterker en gezonder lichaam wat goed is voor iemand die een overwegend zittend beroep heeft 🙂
    Zou tof zijn als ik een Yoga Set naar huis mag nemen!

  13. Dat zou geweldig zijn dit mooie yoga set! Ik doe yoga lessen volgen op de sportschool maar die matjes zijn zo vies!
    Hoe lekker zou het zijn om mijn eigen spulletjes te hebben en ook nog eens in een mooie frisse kleur

  14. Sinds 4 maanden doe ik fanatiek aan yoga. Ik heb mijn manier gevonden om bij mezelf en in balans te komen!! Ik volg lessen bij delight yoga, het liefst 3 keer per week. Dit haal ik helaas niet altijd en dan wil ik het graag thuis doen.. tot nu toe heb ik dat nog niet gedaan omdat ik nog geen yoga mat in huis heb gehaald! Moeilijk om geld aan mezelf uit te geven ;). Maar ik weet zeker dat ik hem bijna dagelijks ga gebruiken!

  15. Dit pakketje roept gewoon ‘hebben’! Ik heb zelf nog geen matje en de matjes in de fitness hebben hun beste tijd gehad… De lessen yoga en pilates worden zoveel leuker op een mooi roze matje, daar ben ik zeker van 😉

  16. Ik doe heel graag mee aan deze winactie! Ik zou graag beginnen met yoga dus deze set zou handig zijn om mee te starten 🙂

  17. Ik zou deze graag willen winnen omdat ik sinds vandaag zicht heb op een eigen appartement!! Dat betekend meer ruimte dan wat ik nu heb en zo lekker Yoga kan doen zonder gestoord te worden.

  18. Ik heb yoga sinds een paar maanden leren kennen, naast mijn krachttraining en HIIT trainingen vind ik yoga op de rest/stretch dagen zo fijn! Yoga with Adriene op youtube is een echte aanrader. Helaas heb ik een matje die A L T I J D wegglijdt. Het is er zo een waarvan je als je de dog-pose wil doen van voren en van achteren uitrekt en geloof me dan ben je geen dog meer.. Het zou mij daarom ook top lijken om deze yogamat te hebben die wel grip heeft 😀

  19. Als zeilster die op dit moment middenin de selectie periode zit voor de Olympische Spelen 2016, yoga liefhebber en healthy food lover. Kan ik zeker een nieuwe yogamat gebruiken om af en toe heerlijk mentaal tot rust te kunnen komen en toch mijn lichaam fysiek sterk te houden.
    Op mijn oude matje glij ik jammer genoeg iets te vaak weg, waardoor ik die rust af en toe nog niet helemaal kan vinden..

  20. Als drukke sociologiestudente/freelance journalist/bijlesgeefster/universiteitmedewerkster (ja, echt waar) is yoga mijn rustpuntje. Helaas is mijn matje aan vervanging toe, en sleur ik ‘m bij gebrek aan tas of elastieken onder mijn arm met me mee.

    Kortom: ik hoop dat dit reden genoeg is om zo’n prachtsetje aan mij te doneren 🙂

    Groetjes,
    Iris

  21. Super actie!
    Love yoga, love jullie site I love health!
    Beoefen yoga een jaartje ongeveer. Ben even moeten stoppen wegens een zware operatie die ik heb laten uitvoeren.
    Wil binnenkort terug opstarten, maar hoe leuk zou het zijn met een nieuw yoga setje!! 😉

  22. Om wat meer rust in mijn hoofd te krijgen wil ik starten met yoga. Naast hardlopen en fitness lijkt me dot een heerlijke ontspannende en toch ook sportieve tijdsbesteding. Op dit moment zou ik als starter dus heel goed zo’n mooie set kunnen gebruiken, want ik heb nu nog niets in huis. 🙂

  23. Ik glij vaak uit op mijn matje, dus een matje met grip zou van pas komen. Maar vooral die tas is super handig! Ik moet altijd een grote tas meeslepen om mijn matje en andere spullen te vervoeren. En een ook nog een verfrisser er bij, ideaal. Dit pakketje is gewoon perfect 😀 daarom doe ik graag mee.