WIN || 3x YOGA SET van Superyoga.nl

Sport, Win  /   - 

Als yogi ken jij Superyoga.nl vast wel: een mooie website en –shop waar je de fijnste yoga essentials kunt vinden. Van yoga matten, handdoeken en andere accessoires die je tijdens je yoga practice nodig kan hebben. Daarnaast vind je ook healthy stuff in de shop als superfoods en eiwitten, alles 100% natural. Een one stop yoga shop! Eigenaresse Lisanne schreef pas al een gastblog voor I Love Health met daarin 10 redenen om aan yoga te beginnen. Dus mocht je nog niet overtuigd zijn…. Lees hier de blog!

En als jij dan óók overtuigd bent van de vele voordelen van yoga, is deze winactie van Superyoga.nl een must try! Ik mag namelijk 3 x een Yoga Set onder jullie verloten. En geloof me, die wíl je hebben.

Wat zit er in de Yoga Set?

De Yoga Set bestaat uit vier coole items:

 1. Sticky Yogamat: ook wie nog niet veel ervaring heeft met yoga kan uit de voeten met deze sticky yogamat. De mat heeft namelijk zeer veel grip. En uitglijden in je downward facing dog is natuurlijk het laatste wat je wilt… Als je wint, mag je kiezen uit een roze, blauwe of paarse mat.
 2. Yogatas: Heb je meerdere yoga items en wil je deze gemakkelijk vervoeren naar je yoga class? Deze stijlvolle zwarte yoga tas biedt veel ruimte om naast een yogamat accessoires in op te bergen.
 3. Mat Renew Travel Spray – Manduka: een frisse mat is goud waard. Deze spray gebruik je om je yogamat te reinigen en van een frisse geur te voorzien. De spray werkt antibacterieel, bevat natuurlijke oliën en is biologisch afbreekbaar. Geschikt voor alle soorten matjes.
 4. Yogamat elastieken: een uitgerold matje op straat is natuurlijk niet cool. Met deze elastieken zal dat in elk geval niet gebeuren!

Als je wint, mag je dus een keuze maken tussen een paarse, blauwe of roze mat. It’s up to you! Wat matcht er goed bij je yoga outfitje? 😉 superyoga yoga set yoga mat 3 kleuren

Wat moet je doen om te winnen?

 • Like de Facebook page van Superyoga en die van I Love Health.
 • Klik op ‘VIND IK LEUK’ onder aan deze blogpost (links onder).
 • Laat in de comments onder deze blog weten waarom jij één van de yoga sets wilt winnen! (Vergeet niet ook je achternaam te vermelden, anders kan ik de winnaar moeilijk traceren.)

LET OP: JE KUNT NIET LANGER DEELNEMEN AAN DE WINACTIE. DEZE IS INMIDDELS GESLOTEN EN DE WINNAARS ZIJN BEKEND. MEEGEDAAN? KIJK DAN SNEL IN DE COMMENTS OF JE GEWONNEN HEBT!

Namasté!

X Daisy

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

128 reacties

 1. WE HEBBEN 3 WINNAARS!!!

  – Melissa van Oirschot
  – Linde Pothoff
  – Cathelijne van Dongen

  Van harte gefeliciteerd! Jullie hebben alle 3 een yoga set van Superyoga.nl gewonnen!
  Willen jullie aub ene mail sturen naar info@ilovehealth.nl, met daarin je adresgegevens en je voorkeur voor de kleur van het matje (paars, blauw, roze).
  Dan neemt Superyoga.nl zsm contact met jullie op. Veel plezier er alvast van!

  Alle andere deelnemers: DANK JULLIE WEL VOOR DE LEUKE REACTIES!

  XXX Daisy

 2. Te gek, een sticky mat van Superyoga! Dat komt wel van pas, nu ik met Ashtanga Yoga ben begonnen! Een prachtig paars matje om tijdens mijn Ashtanga Teacher Training de oefeningen veilig te kunnen uitvoeren! Mijn huidige yogamat is namelijk al flink versleten van alle Hatha Yoga en is niet meer zo sticky, vernieuwing zou dus méér dan welkom zijn!

 3. Ik wil heel graag deze yoga mat winnen omdat ik me elke yoga les weer intens gelukkig. Volledig in het zijn, volledig in het nu, volledig in mijn lichaam en happy met dat moment. Het zou toch mooi zijn als ik dat ook thuis kon doen? Ook omdat ik met een yoga opleiding ga starten!

 4. Als een echt ‘groentje’ binnen de yoga, lijkt het mij heel erg relaxed & fijn om deze yoga prijs te mogen winnen. Na 10 lessen yoga, ben ik helemaal overtuigd. Met deze producten lijkt het mij heel fijn om de vele excersises thuis te kunnen oefenen en elke dag mijn head & life op te kunnen laden en daarmee ‘the things you cannot control’ los te laten! Namasté!

 5. oe nog een mooie mogelijkheid om iets te winnen en past ook mooi in de ontspanning. Ik ben druk druk met de afronding / laatste loodjes van mijn promotie en daarbij kan ik een beetje ontspanning hier en daar wel gebruiken. Veel tijd heb ik niet altijd, dus doe veel sport / ontspanning thuis en daar kan ik dit matje goed bij gebruiken om mijn ontspanningsoefeningen thuis op te kunnen doen. Het volledige pakket maakt het natuurlijk helemaal compleet. Ook als ik weer wat meer tijd heb dat ik elders yoga lessen kan gaan volgen.

 6. Ik zou deze zo graag winnen… Ik doe yoga samen met mijn dochter van 11 en dit zou voor haar een super verrassing zijn!

 7. Oooooh ik hoop nog zo dat ik optijd ben! Een tijdje niet op Bloglovin gezeten en krijg je zon leuke actie. Superhandig lijkt mij! Ik lig altijd op het vloerkleed thuis. Wat een drama! Al mijn “lekkere” zweetluchtjes zitten in het kleed. Lig ik weer op mn rug sit-ups te doen, gaat het hele kleed heen en weer. Probeer is de mountainclimber te doen op een vloerkleed, haha een giller, dat wel! Dat vloerkleed (mijn alternatieve yoga/sportmat) is aan vervanging toe. Het ligt niet lekker en daarbij zie ik altijd weer viezigheid in het kleed, waardoor ik de stofzuiger pak ipv mijn workout afmaak. Ik sta op het punt een nieuw vloerkleed te kopen & op zoek te gaan naar een handige yogamat. Ik hoop dat ik nog op tijd ben en binnenkort dus niet meer op mijn vieze vloerkleed hoef te planken!

 8. Dit zou een super setje zijn om met de yoga van start te gaan. Vooral de roze super girly mat daar kan ik de warrior pose wel als een master op uitoefenen 😀 super leuk

 9. Yoga wil ik al een tijdje uit proberen, helaas nog niet van gekomen! Met de juiste tools gaat het misschien sneller van komen!

 10. Deze yoga set mag uiteraard mee op mijn reisje door Thailand!
  Mijn wekelijkse yogales in Nederland kan ik dan toch nog een beetje doorzetten 🙂

 11. Mijn yoga-mat is dringend aan vervanging toe. Tot op heden nog niet de waardige vervanger tegengekomen.. Deze yoga-mat klinkt als de uitkomst!

 12. Wederom een fantastisch winpakket, Daisy! Ik heb dit Paasweekend in in 1 ruk het boek ‘Blijven Ademhalen’ van Hedi de Vree uitgelezen. Het boek gaat over wat yoga haar leerde over liefde, verdriet en het leven. Haar persoonlijke verhaal en de wijze, mooie lessen die het beoefenen van yoga haar gebracht hebben, maakten (en maken nog steeds) diepe indruk op me. Ik voel me ontroerd en geinspireerd, gesteund en bemoedigd. Wat ze geschreven hebt, betekent heel veel voor me. Het laat me zien dat er ook voor mij een weg uit mijn zelfafwijzing, wanhoop en angst is. Haar boek geeft me hoop en vertrouwen, in mezelf en in het leven. Ik heb me voorgenomen enkele verschillende yoga oefenlessen te nemen en te kijken welk type op dit moment het meest bij me past. En ik ga dagelijks tijd vrij maken voor meditatie en/of yoga. Deze mooie set van superyoga.nl komt dus als geroepen en zou me heel gelukkig maken. Wat fantastisch zou het zijn als ik met deze fijne yoga essentials mijn voornemen om yoga een belangrijke plaats in mijn leven te geven, kan aanvangen!!

 13. Jaaaa!! wil ik heel graag! Ik loop drie keer in de week hard en merk dat ik door yoga mijn spieren soepel houdt en mijn ademhaling onder controle krijg! Dit is natuurlijk super belangrijk voor tijdens het hardlopen 😀

 14. Ik beoefen thuis nog steeds yoga op een kwalitatief slecht matje. Ik had die gekocht om uit te proberen. Zoals een echte yogi zal herkennen is het nogal verslavend om met yoga bezig te zijn. Het is dus eigenlijk allang tijd voor een goede mat. Als ik die 1 heb neem ik die natuurlijk ook mee naar mijn yogalessen. De tas en elastiek zouden dus heel bruikbaar zijn. En ja, die mat gebruik ik vaak dus dat ik hem fris kan houden is wel zo fijn! Heb ik je overtuigd dat deze prijs heel welkom is? Sportieve groet, Ilse

 15. op het moment doe ik voornamelijk aan krachttraining, en ondanks dat ik mijn hoofd daarmee wel leegmaak tijdens mijn workout, kom ik niet helemaal tot rust.
  ik zou het graag met yoga willen combineren, voor innerlijke rust en soepelere spieren.

 16. Sinds kort doe ik aan yoga en heb nog geen eigen mat.. Nu moet ik elke keer die van mijn moeder lenen en aangezien die dagelijks yoga doet is dat soms nog wel een dingetje.. Ik wil het dus graag winnen om nog vaker yoga te kunnen doen en mezelf te verbeteren. Leuke actie!

 17. Als ik super yoga pakket zou winnen, geeft het mij waarschijnlijk dat extra duwtje om een jaar na mijn verhuizing naar een nieuwe stad weer een nieuwe yoga school te vinden.
  In mijn oude stad stond ik 2x in de week in de groepsles op de mat, nu heb ik hier slechts 1x een power yoga les gedaan en dat voelde zo verkeerd (met honderd studenten en enkele medewerkers van de universiteit in een kleine zaal) dat ik niet meer verder gegaan ben. En dat terwijl ik weet wat de voordelen zijn van yoga.
  Nu ik dit schrijf, betrap ik me er op dat ik dat extra duwtje echt nodig heb. Dus als ik het pakket win, beloof ik dat ik start met mijn zoektocht naar een nieuwe yoga school in Groningen!

 18. Net weer opnieuw begonnen met yoga na een lange periode. Zou heel fijn zijn als frisse start om dit super pakket te winnen