Win: 2 x yoga legging van I Love Yoga + 10% korting!

Fashion, Win  /   - 

Ik ben verliefd. Ja echt. En wel op mijn nieuwe Purple Haze yoga legging. Met een site als I Love Health en yoga als ultieme ontspanning, moest ik natuurlijk gauw een kijkje nemen in de webshop I Love Yoga toen ik erover hoorde. Na zo’n 10 seconden rondneuzen wist ik één ding zeker: ik wil zo’n legging! Maar in godsnaam… welke moest ik kiezen? Keuzes maken is niet echt mijn sterkste kant, dus ik moest een hulplijn inschakelen. Wel tien: ik startte een poll in de whatsapp chat met 10 vriendinnen, telde de stemmen, en ging vervolgens voor de Purple Haze. Hoe vind je ‘m!?

i love yoga legging teeki

Win I Love Yoga legging!

En het leuke is, ik mag 2 leggings van I Love Yoga onder jullie verloten! Als je wint, kun je kiezen uit de drie variaties hieronder: Purple Haze (links), Deer Medicine Turquoise (midden) of  Guns & Roses Blue (rechts). i love yoga legging teeki

10 % korting

Kun je niet wachten tot je gewonnen hebt? Je kunt alvast een legging of iets anders moois shoppen bij I Love Yoga. En wel met een korting van 10%, die ik speciaal aan jullie mag geven. Met kortingscode: ‘ILOVEYOGA’ kun je t/m  30 september 2014 met 10% korting bestellen!

Maar nog even over de legging: deze yoga leggings zijn van het merk Teeki. Behalve dat ze idioot lekker zitten, (alsof je in je blote billen in de de downward facing dog staat  – wat best comfi is) zijn ze ook nog eens heel verantwoord. De leggings worden namelijk gemaakt van gerecyclede petflessen. 25 stuks om precies te zijn. De legging is ook uitermate geschikt voor andere sporten of om thuis heel fijn in te chillen.

Details:

  • 4 way stretch
  • Ademend en vocht absorberend
  • Schuurbestending en antibacterieel
  • Recycled van 25 plastic pet-flessen
  • Materiaal: 79% gerecycled plastic/21% spandex

Wat moet je doen om de I Love Yoga legging te winnen?

  • Like de Facebook page van I Love Health en die van I Love Yoga.
  • Klik op ‘VIND IK LEUK’ onder aan deze blogpost (links onder)
  • Laat in de comments onder deze blog weten dat je mee doet en waarom! (Vergeet niet ook je achternaam te vermelden, anders kan ik de winaars moeilijk traceren.)

LET OP: Je kunt niet meer deelnemen aan deze winactie. De 2 winnaars zijn inmiddels bekend gemaakt. Zie de comments onder dit bericht. Helemaal bovenaan staan de namen van de winnaars vermeld. Iedereen bedankt voor het meedoen! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

264 reacties

  1. Hoi! Ik wil zo’n legging bestellen maar kun jij mij adviseren over de maatvoering? Vallen ze klein uit, groot of normaal? Elke maat heb jij van deze legging? Dan kan ik de maat kiezen. Dank je voor deze review!

    Groetjes Ellen