WIN || 3x YOGA SET van Superyoga.nl

Sport, Win  /   - 

Als yogi ken jij Superyoga.nl vast wel: een mooie website en –shop waar je de fijnste yoga essentials kunt vinden. Van yoga matten, handdoeken en andere accessoires die je tijdens je yoga practice nodig kan hebben. Daarnaast vind je ook healthy stuff in de shop als superfoods en eiwitten, alles 100% natural. Een one stop yoga shop! Eigenaresse Lisanne schreef pas al een gastblog voor I Love Health met daarin 10 redenen om aan yoga te beginnen. Dus mocht je nog niet overtuigd zijn…. Lees hier de blog!

En als jij dan óók overtuigd bent van de vele voordelen van yoga, is deze winactie van Superyoga.nl een must try! Ik mag namelijk 3 x een Yoga Set onder jullie verloten. En geloof me, die wíl je hebben.

Wat zit er in de Yoga Set?

De Yoga Set bestaat uit vier coole items:

  1. Sticky Yogamat: ook wie nog niet veel ervaring heeft met yoga kan uit de voeten met deze sticky yogamat. De mat heeft namelijk zeer veel grip. En uitglijden in je downward facing dog is natuurlijk het laatste wat je wilt… Als je wint, mag je kiezen uit een roze, blauwe of paarse mat.
  2. Yogatas: Heb je meerdere yoga items en wil je deze gemakkelijk vervoeren naar je yoga class? Deze stijlvolle zwarte yoga tas biedt veel ruimte om naast een yogamat accessoires in op te bergen.
  3. Mat Renew Travel Spray – Manduka: een frisse mat is goud waard. Deze spray gebruik je om je yogamat te reinigen en van een frisse geur te voorzien. De spray werkt antibacterieel, bevat natuurlijke oliën en is biologisch afbreekbaar. Geschikt voor alle soorten matjes.
  4. Yogamat elastieken: een uitgerold matje op straat is natuurlijk niet cool. Met deze elastieken zal dat in elk geval niet gebeuren!

Als je wint, mag je dus een keuze maken tussen een paarse, blauwe of roze mat. It’s up to you! Wat matcht er goed bij je yoga outfitje? 😉 superyoga yoga set yoga mat 3 kleuren

Wat moet je doen om te winnen?

  • Like de Facebook page van Superyoga en die van I Love Health.
  • Klik op ‘VIND IK LEUK’ onder aan deze blogpost (links onder).
  • Laat in de comments onder deze blog weten waarom jij één van de yoga sets wilt winnen! (Vergeet niet ook je achternaam te vermelden, anders kan ik de winnaar moeilijk traceren.)

LET OP: JE KUNT NIET LANGER DEELNEMEN AAN DE WINACTIE. DEZE IS INMIDDELS GESLOTEN EN DE WINNAARS ZIJN BEKEND. MEEGEDAAN? KIJK DAN SNEL IN DE COMMENTS OF JE GEWONNEN HEBT!

Namasté!

X Daisy

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

128 reacties

  1. Wat een leuke actie! Ik ben nu ongeveer een half jaar bezig met yoga en zou het heerlijk vinden om mijn eigen materialen te hebben.! Dus ik hoop dat ik win! 🙂

  2. Yoga is my medicine….. Op advies van de reumatoloog bij yoga gegaan… In het begin vooral pijnlijk, maar uiteindelijk werd mijn lijf soepeler en sterker. Zó fijn om eens anders met je lichaam bezig te zijn… Deze mooie set zou een mooie beloning zijn voor mijn harde werk, no reward without effort! De paarse is een prachtige spirituele kleur… Prachtig… Namasté

  3. Sinds kort doe ik thuis, via de laptop, aan Yoga.
    Heel fijn… op de momenten die mij het beste uitkomen…

    In de woonkamer ligt parket… dat was te hard.
    Dus ik gebruik een fleece-deken…. maar mijn dekentje schuift weg.
    Op deze mooie yoga-mat zou ik heerlijk zacht kunnen zitten… en mijn oefeningen doen zonder dat ik door de kamer wegglijd… in een positie die ze op de video zo niet hadden bedoeld. 😉

  4. Jaa!! Na maanden met mijn been in een brace te hebben gezeten en een eeuwigheid aan fysio mag ik eindelijk weer gaan sporten. Lees yoga doen. En het is hard nodig want is ben zo stijf als een plank. Dit zou dus echt een super kadootje zijn! <3

  5. Wat cool! Ik zou wel heel graag willen winnen want ik ben net begonnen met yoga en glij dus altijd van m’n matje tijdens de downwards facing dog

  6. Super gaaf!!
    Inderdaad, heb me al zo vaak afgevraagd of dat een ander matje de investering waard zou zijn.
    Gllibber en glij nu net iets te vaak.

    Groetjes Ansje

  7. Super Gaaf!

    Toen ik yoga ontdekte dacht ik eigenlijk dat het een beetje onzin was, maar eigenlijk is het superleuk en het kan zelfs echt vermoeiend zijn. Hartstikke rustgevend in combinatie met mindfulness ook 😀
    Thuis heb ik helaas geen yoga materiaal en aangezien ik helemaal into pink ben zou ik dat roze matje wel willen!Love the blog !!

  8. Als yoga fanaat ben ik momenteel bezig met iets super onwijs spannends: Ik begin mijn eigen yoga school! Nu moet ik alleen wel beginnen met investeren door bijvoorbeeld een grote hoeveelheid yoga matten aan te schaffen en schoonmaakspullen e.d. Dus daarin kan deze winactie mij enorm helpen door me van mijn allereerste yoga basis kit te verschaffen!

    *Kruist vingers dat het universum me gezind is*

    Dankjewel voor deze toffe winactie in ieder geval!

    Liefs, Linda

  9. yoga, yoga en nog eens yoga. Dat is wat ik op dit moment doen in mijn leven. Yoga heeft mijn lichaam, maar ook zeker mijn mindset totaal verandert. Ik heb het roer omgegooid en heb dan ook van mijn passie mijn beroep gemaakt, yogadocent! Ik ga fluitend naar werk en geniet ervan om andere yoga te laten ervaren. Wat zouden frisse en nieuwe yogaspulletjes super fijn zijn!
    Namaste

  10. Woeeew leuk! Ik wil meedoen 🙂 Ben momenteel geblesseerd dus mag niet meer voetballen. Ben daarom op zoek naar een andere sport die ik in combinatie met fysiotherapie wel mag beoefenen. Yoga lijkt me heerlijk rustgevend en het matje kan ik dan gebruiken voor yoga en voor fysio-oefeningen. Win win dus 🙂

  11. Jaaaaa ik doe mee! Yoga aan huis rules 😉 en daar is een mat toch wel heel handig voor & yoga buitenshuis rules ook;-) dus daar is de tas en het elastiek weer super handig voor.
    Waarom ik wil winnen? Ik heb momenteel een groene yoga mat ( het is eigenlijk een mat van de Wii Fit) maar sinds de kleine koter van een vriendinnetje heeft ontdekt waar die staat is dat zijn nieuwe ‘alles is ermee mogelijk’ speelgoed geworden. Zo gebruikt hij de mat om er hutten mee te bouwen, zichzelf er in op te rollen, er op te springen en zich theatraal te laten vallen & als glijbaan heeft de arme mat ook al dienst gedaan.
    De mat leeft nog wel alleen ik voel me er niet zo lekker meer op, het lieve mannetje snottert nogal dus tja ik lig er gewoon niet zo fris meer op 😉

    Lang verhaal kort, mocht ik winnen wil ik graag de roze, dan mag hij mijn groene hebben!!!

    Ik volg jullie op beide op FB ( Birdy Bird)
    Liefs

  12. Wauw wat een top win actie!! Echt super. Sinds kort sport ik 5 keer in de week, aan het begin deed ik enkel krachttraining en cardio maar sinds 2 weken doe ik hier ook Yoga bij. Wat is dat heerlijk zeg! Echt één van de fijnste sporten die ik ooit heb gedaan, echter heb ik toen ik begonnen ben met sporten een hele mooie trainingsoutfit gekocht waardoor mijn geld nu een beetje op is! Deze win actie komt dus op het perfecte moment want deze yoga gear zou het perfecte plaatje helemaal compleet maken!

  13. Ik zou deze yoga set graag willen winnen omdat ik het ontzettend druk heb en mijn leven mega chaotisch is op het moment, zodat ik even af kan schakelen door yoga volgen en even tot mezelf kan komen in dit drukke leventje van mij.

  14. Leuk!! Ik zou deze set graag winnen zodat ik ook vanuit huis poweryoga kan beoefenen met deze mooie set!! Een goede workout om zo mijn spieren langer en soepel te houden na mijn fitness oefeningen! En kan wel wat extra ontspanning gebruiken met een drukke baan en 2 kids.. ;))

  15. Met stramme schouders, die vastgeketend voelen aan mijn oren is het tijd om tot ontspanning te komen met een goed yoga work out. Hoe fijn als de Sticky Yogmat, in deze vrolijke kleuren uitgerold op je ligt te wachten in de woonkamer. Mee wil in de handige tas naar het strand voor een aantal zonnegroeten. En weer schoon wordt achtergelaten voor mijn vriend. I love health en Superyoga!

  16. Ik kwam deze blog tegen via I love health.
    Ik zou graag de yoga set willen winnen voor mijn 87 jarige vader. Hij doet yoga in het verzorgingshuis waar hij woont. Hij heeft COPD vanwege asbest en heeft veel baat bij de yoga.
    Een anti slip.mat zou super zijn.
    Groetjes, Patty

  17. Hiii Meiden,

    Alle ertsrijk complimenten voor jullie geweldige blog. Ben er toevallig op gekomen tijdens het zoeken naar informatie over kokosolie. Het leest allemaal lekker mee en wat een gave informatie hebben jullie erop.

    Ben al een tijdje op zoek naar een yogamat dus dat komt goed uit! Ik ben een paar maanden geleden ook begonnen aan het gezonde leven! Ben goed aan het opletten op mijn eten en probeer zoveel mogelijk te sporten. Alleen dit is soms een beetje lastig ondanks ik min. 2x per week naar de sportschool ga heb ik niet altijd het gevoel dat mijn workout goed is gefinisht en daarom is een yogamat op dit moment voor mij perfect.

    Zo kan ik extra tijd besparen en ook nog rustig thuis aan mezelf werken =).

    Veel succes en plezier verder met jullie blog!

    Zeynep

    p.s. jullie staan al in mijn lijst favorieten

  18. Ik ben net begonnen met mindfulness en vanavond yoga les. Ik heb nog geen Yoga materiaal in huis, kan deze goed gebruiken voor mijn lessen buitenshuis en als ik thuis mijn work outs ga doen.
    Leuke en treffende win actie voor mij 🙂

  19. Ah superleuk! Ik zou graag de blauwe willen winnen, omdat ik aan het leren ben mij beter te ontspannen. Yoga en ademhalingsoefeningen (nu op een kleed) helpen mij hier heel erg bij.

    Leuke blog!
    x