WIN || 3x YOGA SET van Superyoga.nl

Sport, Win  /   - 

Als yogi ken jij Superyoga.nl vast wel: een mooie website en –shop waar je de fijnste yoga essentials kunt vinden. Van yoga matten, handdoeken en andere accessoires die je tijdens je yoga practice nodig kan hebben. Daarnaast vind je ook healthy stuff in de shop als superfoods en eiwitten, alles 100% natural. Een one stop yoga shop! Eigenaresse Lisanne schreef pas al een gastblog voor I Love Health met daarin 10 redenen om aan yoga te beginnen. Dus mocht je nog niet overtuigd zijn…. Lees hier de blog!

En als jij dan óók overtuigd bent van de vele voordelen van yoga, is deze winactie van Superyoga.nl een must try! Ik mag namelijk 3 x een Yoga Set onder jullie verloten. En geloof me, die wíl je hebben.

Wat zit er in de Yoga Set?

De Yoga Set bestaat uit vier coole items:

  1. Sticky Yogamat: ook wie nog niet veel ervaring heeft met yoga kan uit de voeten met deze sticky yogamat. De mat heeft namelijk zeer veel grip. En uitglijden in je downward facing dog is natuurlijk het laatste wat je wilt… Als je wint, mag je kiezen uit een roze, blauwe of paarse mat.
  2. Yogatas: Heb je meerdere yoga items en wil je deze gemakkelijk vervoeren naar je yoga class? Deze stijlvolle zwarte yoga tas biedt veel ruimte om naast een yogamat accessoires in op te bergen.
  3. Mat Renew Travel Spray – Manduka: een frisse mat is goud waard. Deze spray gebruik je om je yogamat te reinigen en van een frisse geur te voorzien. De spray werkt antibacterieel, bevat natuurlijke oliën en is biologisch afbreekbaar. Geschikt voor alle soorten matjes.
  4. Yogamat elastieken: een uitgerold matje op straat is natuurlijk niet cool. Met deze elastieken zal dat in elk geval niet gebeuren!

Als je wint, mag je dus een keuze maken tussen een paarse, blauwe of roze mat. It’s up to you! Wat matcht er goed bij je yoga outfitje? 😉 superyoga yoga set yoga mat 3 kleuren

Wat moet je doen om te winnen?

  • Like de Facebook page van Superyoga en die van I Love Health.
  • Klik op ‘VIND IK LEUK’ onder aan deze blogpost (links onder).
  • Laat in de comments onder deze blog weten waarom jij één van de yoga sets wilt winnen! (Vergeet niet ook je achternaam te vermelden, anders kan ik de winnaar moeilijk traceren.)

LET OP: JE KUNT NIET LANGER DEELNEMEN AAN DE WINACTIE. DEZE IS INMIDDELS GESLOTEN EN DE WINNAARS ZIJN BEKEND. MEEGEDAAN? KIJK DAN SNEL IN DE COMMENTS OF JE GEWONNEN HEBT!

Namasté!

X Daisy

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

128 reacties

  1. Ja, na 2 zwangerschappen en een burnout langzaamaan weer begonnen net sporten om weer beter in mijn lijf en geest te komen. Het paarse setje gaat mij daar goed bij helpen!

  2. Ik zou deze yogaset heeeeeel graag winnen! Als student op hbo dansopleiding heb ik yoga sinds 2 jaar ontdekt en ik ben helemaal fan! Alleen laat mijn studentenbudget het niet toe om zo’n kwalitatieve yogamat te kopen… Ik zou graag verder gaan in yoga en dit kan zeker een hulpmiddel zijn daarvoor! Groetjes

  3. Juist nu, nu ik er op mijn florissants uit zie (NOT!, zwanger en teveel klachten) lijkt het me juist fijn om dit pakket te Winnen alvorens ik start met het nemen van lessen zwangerschapsyoga

  4. Deze set is echt PERFECT voor mijn yoga avontuur in Guatemala! Ik ga daar een maand in een meditatie centrum: 4 weken alleen maar mediteren, yoga doen, gezond eten en de laatste week volledige stilte, en dit alles midden in de bergen en hopelijk met deze ideale set van Superyoga.nl!

  5. Oei dat klinkt wel heel goed en wat een hippe kleurtjes 😉 ‘k Ben al een tijdje op zoek naar een goed mat, maar nog niet gevonden of het budget gevonden voor een duurdere…
    Maar met een glibberende mat onder me is t elke keer weer met gevaar voor eigen leven, echt niet ideaal.
    Dus ik doe graag mee, hier wil ik wel weer gezien worden!

  6. Ik zou graag weer wel willen beginnen met yoga om zo de uitdaging aan te gaan om in het hier en nu te blijven en even weg te zijn van de dagelijkse drukte! Deze set zou een goede start zijn:)

  7. Deze set wil ik super graag winnen om daar dagelijks yoga en mindfullness op uit te oefenen.
    Ik heb een zwart met roze outfit dus die zwarte tas en het roze matje zouden perfect matchen!! 😀 😀

  8. Het lijkt me awesome om een van de sets te winnen! Als beginnende yogi kan je niet beter beginnen dan met de ultieme yoga set.
    Helemaal zen terug komen van een heerlijke les. Ik kan niet wachten!!!

  9. Ooh die zou ik echt heeel graag willen winnen.. De yogamat zodat ik niet meer die van mijn huisgenootje hoef te gebruiken en de yogadrager + yoga elastieken zodat ik ook mijn eigen yogamatje kan uitrollen tijdens de yogalessen in de yogastudio en niet meer de leenmatjes hoef te gebruiken!

  10. Ik doe sinds een paar maanden aan yoga groepslessen in de sportschool, maar helaas ruiken de matjes niet altijd even fris. En het idee dat je met je hoofd ligt waar voor jou honderden met hun blote voeten hebben gelegen.. vind ik niet altijd zo’n lekker idee. 😀 Een eigen yoga matje, die ik heel gemakkelijk opgerold mee kan nemen en tussendoor ook nog fris kan houden, zou natuurlijk ideaal zijn! 🙂

  11. Ik zou de yogaset heel graag willen winnen omdat… Yoga me tot een half jaar geleden helemaal niks voor mij leek.. En ik er nu aan verslaafd ben en ik elke week weer uit kijk naar de les..

  12. Leuk! Sinds kort begonnen op mijn primark matje, en eigenlijk wel toe aan een matje zodat ik mijn downward facing dog wèl volhoud zonder uit te glijden!

    Langzamerhand verander ik dan tóch ooit nog eens van een stijve hark in een soepel lichaam.. (maar voorlopig nog oefenen, hihi)

  13. ik doe al 8 jaar aan yoga. het is de enige workout die ik al heel lang volhoud. inmiddels aan mijn derde yogamat toe, want die ik nu heb is bijna versleten. en die spray lijkt mij ook superfijn!

  14. Het lijkt mij heel leuk om dit pakket te winnen! Ik heb laatst tijdens een studiedag een yogaworkshop gehad. Ik vond dit zo leuk en rustgevend, dat ik het heel graag thuis zou willen oppakken. Met zo’n mat gaat dat natuurlijk een stuk makkelijker!

    (Ik hoop dat het ‘Vind-ik-leuken’ van dit bericht is gelukt overigens)

  15. Het lijkt mij heel leuk om dit pakket te winnen! Ik heb laatst tijdens een studiedag een yogaworkshop gehad. Ik vond dit zo leuk en rustgevend, dat ik het heel graag thuis zou willen oppakken. Met zo’n mat gaat dat natuurlijk een stuk makkelijker!

    (Ik hoop dat het ‘Vind-ik-leuken’ van dit bericht is gelukt overigens)

  16. Die paarse is mooi 🙂
    Mijn sportschool heeft geen yoga lessen, heel jammer!
    Maar deze set zou er zeker weer voor zorgen dat ik mijn beginnerslessen weer oppak in de yogaschool of thuis!

  17. Enige jaren geleden heb ik al eens een tijdje aan yoga gedaan. Onlangs ben ik opnieuw gestart, deze keer bij een sportschool. De sportmatjes(!) die daar gebruikt worden voor de beoefening van yoga zijn veel te klein. En eigenlijk vind ik het ook niet hygiënisch; liever neem ik mijn eigen matje mee. Ik was dus sowieso al van plan om er eentje aan te schaffen. Mijn voorkeur gaat uit naar het paarse matje.

  18. Ohh ja een sticky yoga mat. Ik glijd altijd uit omdat ik van de yoga asanas die het vuur in je ontsteken nogal heet krijg en mijn handen en voeten dan gaan zweten en ik heel langzaam van de downward facing dog plat op mijn buik en gezicht glij…. Een sticky mat zou dus wel handig zijn. Heb alles al geprobeerd….. Een handdoekje helpt ook niet. En dan die tas om mijn sticky mat in mee te nemen naar de yoga lessen;-). De kleur maakt me niet uit. Ik vind ze alledrie mooi. Als ik maar in de downward facing dog blijf staan op welke kleur dan ook;-)

  19. Zo doe zou ik graag willen winnen!!! Een drietal maanden met yoga begonnen!!! Super!!!! Ik voel mezelf anders worden!! Vrolijker, opener, gelukkiger!! It’s all About that inner peace!!!!!

  20. Leuke winactie, ik doe zeker mee! Ik ben een echte yoga beginneling en doe nu sinds een tijdje fanatiek mee. Heb vorige week meegedaan aan de yoga detox week.

  21. Yoga is mijn ontdekking van 2014!! Ik benheel blij met mijn yogabbonement… En nu zit ik al 2 weken stilmet een gebroken enkel… Ik wacht met smart op 1 mei dan ga iker weer voor en hoe beter dan met een super mat etc… 🙂

  22. Lijkt me super!
    Ik ben net begonnen met Yoga en moet nog een lekkere outfit en toebehoren aanschaffen.
    Ik werk nu op de mat van de yogaschool maar ik vind het niet lekker fris!

    En de kleur roze of paars…. Ik pas mijn look erop aan…;-)

  23. Sinds een halfjaar doe ik regelmatig (1 á 2 keer per week) aan yoga. Deze stijve hark heeft het niet altijd makkelijk, maar ik blijf volhouden. Sinds een tijdje ervaar ik eindelijk het ‘zen’ gevoel na een yogales. Nieuwe kleding heb ik net aangeschaft, dus deze essentials komen als geroepen!

  24. Ik wil al een hele tijd beginnen met Yoga. Maar elke keer komt er wat tussen. Dit zou voor mij een goede motivatie zijn!