WIN: Jaarabonnement op Be More Yogic!

Sport, Win  /   - 

Yes, we hebben weer een winactie! En niet zo maar één: yoga platform Be More Yogic geeft een jaar abonnement weg aan een health lover, met een waarde van maar liefst $135. Je zal ‘m maar winnen… toch lekker! Deze prijs is natuurlijk niet alleen voor yoga fans, maar ook voor alle yogi’s-to-be 😉

Be More Yogic

Voor wie het gemist heeft, nog even wat info over Be More Yogic. Dit is een internationaal yoga video platform, maar met Nederlandse roots. De site ziet er waanzinnig goed uit, de yoga video’s nog beter, dus daar kunnen wij Dutchies trots op zijn. Ik volg al een tijdje vanuit huis verschillende yoga lessen van dit video platform en dat bevalt goed! Zo schreef ik eerder een review over runners yoga en verscheen vorige week een blogpost met detox yoga les – die de hele maand januari gratis te bekijken is voor jullie i.v.m. de #nosugar challenge. Detox Yoga Class Be More Yogic - no sugar challenge

Er zijn ook gratis yoga lessen te volgen op de site. Maar voor het overgrote deel van de yoga video’s op Be More Yogic moet je betalen in de vorm van een abonnement. Maar dat hoef jij wellicht straks niet meer als jij deze prijs wint…

Wat moet je doen om te winnen?

  • Like de Facebook page van Be More Yogic en de page van I Love Health.
  • Laat in de comments onder dit bericht weten dat je mee doet (en waarom!).

Je kunt niet meer mee doen met deze winactie. De winnaar is inmiddels bekend en in de comments onder deze blog bekend gemaakt. Kijk snel of jij gewonnen hebt!

Neem anders vast een kijkje op Be More Yogic! Er zijn namelijk ook een aantal lessen gratis beschikbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

33 reacties

  1. I want! Ik wil fanatiek gaan hardlopen maar helaas heb ik door een hersenvliesontsteking een verkort zenuwstelsel waardoor ik heel stijf ben en dus niet tot het uiterste kan gaan met sporten. Ik ben nu onder begeleiding van de fysiotherapeut aan het trainen en heb op de sportschool een paar lesjes virtuele yoga gedaan en WOW wat merk ik al verschil. Helaas is de virtuele yoga les elke week hetzelfde dus zou wel eens nieuwe standjes willen leren. Zo’n online abonnement zou dus echt een uitkomst zijn! Misschien kan ik dan eindelijk eens 10km rennen??

  2. Wat een leuke winactie!
    i <3 yoga en ben hier de laatste maanden heel hard mee bezig! Dit abonnement zou heel leuk zijn om yoga binnen je eigen tijd uit te oefenen en niet afhankelijk te zijn van lessen op een vast tijdsstip. Dit is ideaal! Yoga, when you feel like it! 🙂

  3. Omdat ik met yoga, biologische en natuurlijke voeding weer terug in balance moet komen. Weer leven , nu is het overleven ! Zodanig ondergewicht en door stress uit balanse getrokken dat het kantje boord was en verder heen als ooit geweest.

    Dit pakket winnen zou super zijn, hier heb ik wat aan. Geen hebben dingen maar THE real Thing i NEED .

    Liefs

  4. Wat zou ik dit graag winnen. Want wat kan ik yoga goed gebruiken op dit moment. Altijd aan yoga gedaan en nu gewoon te druk en geen rust en geen tijd kunnen vinden… Dit zou echt een uitkomst zijn om weer rust te vinden……

  5. Woaaah, toffe prijs zeg!
    Ik doe graag mee. Namelijk om de volgende reden: zo’n 2 weken geleden heb ik m’n leef en eetpatroon vrij rigoureus omgegooid. Ik besloot vooral mijn eetgewoonten in de prullenbak te gooien en hele nieuwe uit de kast te toveren. Mede dankzij dit blog ben ik nu echt goed op weg. Ik eet regelmatig, sla geen maaltijden meer over en over t algemeen zijn mn ontbijt en lunch zelfs clean. Ik ben trots op mezelf als ik zie wat ik de afgelopen 2 weken veranderd heb en dit merk ik dan ook aan mn lijf. Ik voel me fitter en heb meer energie. Die energie zou ik mooi kunnen gebruiken om nog healty’er te leven door te gaan sporten. Hoe mooi zou die yoga zijn als aanvulling.

  6. Het lijkt me geweldig om dit te winnen 🙂
    Ik zou zo graag men innerlijke rust willen terug vinden na een hectische periode, hopelijk kan dit mij helpen.

  7. Wat een heerlijke actie!
    Ik doe graag mee omdat yoga het enige middel is om mezelf rustig te krijgen, ben nogal een stressvol persoon 🙂
    Ik doe het nu op mezelf, maar een paar yoga filmpjes zouden natuurlijk enorm helpen!

    Groetjes, Karolien

  8. Wat Leuk! Wil al een tijd beginnen met yoga, maar maak er geen tijd voor vrij…. Online lijkt me helemaal geweldig, kan ik het gewoon thuis doen!!

  9. I would like for people to realize that yoga is not about touching your toes. ~Gary Kraftsow
    Dit vertelt veel over hoe mensen over yoga denken en hoe ik er vroeger over dacht. Ik ben blij dat deze quote niet meer geld voor mij. Yoga heeft mijn moeders leven verbeterd en de mijne meer inspiratie gegeven. Ik zou heel graag Yoga beoefening in werkelijkheid brengen.
    Liefs,Han

  10. Wat een super prijs! Ik doe héél graag mee. En waarom?
    Zo’n half jaar geleden begon ik op mezelf yoga te doen, via youtube (Bexlife!). Ik doe het nog regelmatig, maar voel me vaak ‘amateuristisch’… Om gratis lessen te kunnen volgen, van thuis uit, is gewoon perfect!
    Vele groetjes, Lia

  11. Ik wil heel graag mee doen met deze win actie. Omdat ik het roer aan t omgooien ben qua eten en levenstijl. En daar past ook yoga bij. Dus een goede start in 2014 om eens bewuster met je gezondheid en innerlijke rust om te gaan.

  12. yes! tof! graag! ik zou heel heel heel graag een jaar abbo willen winnen! Omdat ik op mn arme studenten budget geen extra abbo kan veroorloven, maar oh zo stijf wordt van het vele gewone sporten (hardlopen, zwemmen, spinning en gewicht-workouts!). Een beetje ontspanning en souplesse ontwikkelen via bemoreyogic lijkt me dan echt top! Helemaal omdat ik de proefles (detox) zo zwaar vond, dat ik wel wat extra oefening kan gebruiken 🙂

  13. Ik ben gek op yoga, vind het heerlijk en ontspannend.
    Heb een aantal gratis lessen van Be More Yogic uitgeprobeerd, en ze zitten goed in elkaar.
    Het zou leuk zijn om zo’n abonnement te winnen, vooral omdat je helemaal je eigen tijd en programma kunt bepalen.
    Online lessen zijn de toekomst!

  14. Wat leuk om dit platform te ontdekken! Ik heb jaren aan yoga gedaan, maar de laatste 2 jaar is het flink aan het versloffen. Ik zou het graag weer een nieuwe impuls geven en dit lijkt mij echt het juiste moment 🙂

  15. Ik ben echt super fan van Yoga en ben dus ook (gratis) lid van Be More Yogic, ik heb eigenlijk alle gratis lessen doorgewerkt en ben nu wel toe aan degene die je kan doen als je betaald lid bent! Ik zou het echt super vinden! Het is zo handig, gewoon lekker thuis Yoga doen! Je hebt alles binnen handbereik en het kan altijd wel ergens tussendoor! Ik ben fan!

  16. Ik wil heel graag mee doen met deze winactie! Ik ben eigenlijk altijd al bezig met sporten en op dit moment heel veel met kracht training & bodypump. Mijn spieren worden sterker dat zeker! Ik merk wel dat ik een stuk minder lenig word en dat mijn spieren wat korter worden. Ik zou het dus heerlijk vinden om in mijn eigen tijd thuis nog een paar keer per week yoga uit te oefenen!

  17. Yogatastische prijs! Sporten vind ik geweldig, van hardlopen tot krachttraining, ik ben er gek op! Maar natuurlijk wil ik ook wel eens tot rust komen naar al die bezwete intervaltrainingen, dan trek ik een zachte yogapants en felgekleurde sportbeha aan en doe ik mee aan een ontspannen yogalesje. Ik zou het fantastisch vinden om deze prijs te winnen!

  18. Oh what a great price. After I had to cancel my pilates lessons this would be great. I usually could take some lessons during my lunch break. But this is not possible anymore. And let#s face it. I just don’t use my Yoga mat without instructions 🙂 This would be a great price to win.

    Many greetings,
    Susann

  19. Twee jaar lang stond ik elke ochtend om 6 uur op om een yoga routine uit te voeren. Nu mijn examen tijd is aangebroken heb ik echter geen tijd meer om nieuwe yoga routines te bedenken. Ik heb yogalessen proberen te volgen in de sportschool maar het niveau was niet hoog genoeg. Be more Yogic zou dus ideaal voor mij zijn om mijn ochtend routine een stapje verder te brengen. Ik weet zeker dat ik het tot het uiterste ga benutten 🙂

  20. Ik doe mee! Wauw, geweldige winactie die voor mij eigenlijk precies op het juiste moment komt.. Vorige week heb ik mijn eerste proefles yoga gehad. Dit wilde ik al een tijdje, maar door mijn chronische ziekte werd ik steeds tegengehouden. Ik vond de les super, wil het vaker gaan doen en alles over yoga te weten gekomen maar ik werd best wel geconfronteerd met het feit dat het vaak niet gaat door mijn ziekte en dat het moeilijk zal worden om zelf naar de lessen toe te gaan. Vooral omdat ik vanaf maandag weer een zware medicijnkuur begin zal ik deze plannen waarschijnlijk even op moeten schuiven. Ik heb er dus ook al aan zitten denken om zelf in de tussentijd thuis yoga te gaan doen en aangezien ik nog zo weinig weet van yoga zou dit abonnement gewoon ideaal zijn om in mijn situatie toch de kans te krijgen om yoga te ontdekken op mijn eigen tempo!

  21. Wat een leuke prijs, die wil ik graag winnen. Ik ben fan van yoga omdat het vele gezondheidvoordelen heeft. Goede houding, sterke lange spieren en vooral om de rust in jezelf te vinden. Wat een voordeel dat je dit nu gewoon thuis kan doen met deze prijs. Op momenten dat je tot rust moet komen op een zelf gekozen tijdstip, ideaal.