VIDEO || Thuisfitness met Jelmer & Daisy

Sport  /   - 

Picture this: ik – Daisy – , in een zuurstokroze gympakje mét string óver mijn legging, beenwarmers aan, zweetband om mijn kop (als een Jane Fonda van deze tijd zeg maar), in mijn huiskamer, lekker kneuterig met mijn iPhone tegen een boek aangeleund, mijzelf filmend terwijl ik jullie vertel hoe je het beste een sit up, push up of burpee kan doen. Wel… ik kan je één ding vertellen: dát gaat niet gebeuren. Want daar zit niemand op te wachten. Een thuisfitness video kan namelijk véél beter en leuker.

Een leuke thuisfitness video is namelijk een video mét man. Naar sportende, zwetende en gespierde mannen kijken is immers altijd leuker dan kijken naar een slap aftreksel van Jane Fonda in haar eigen huiskamer. En als die man Jelmer de Boer is, weet ik natuurlijk zeker dat jullie dit leuk vinden. Net zoiets als 1+1=2.

Campina stuurde ons een thuisfitness video met Epke Zonderland en de vraag of wij ook zoiets wilden maken voor onze lezers. U vraagt, wij draaien. We laten je (met een dikke knipoog) zien hoe gemakkelijk en belangrijk het is om gezond en fit te blijven, zelfs in je eigen huis. Met trots presenteer ik je: Thuisfitness met Jelmer & Daisy 😉

(psst. Vergeet niet ook de originele video mét Epke te kijken. Dan snap je ‘de onzin’  in die van ons!)

En? Wat vind je er van? Zoals je ziet eten Jelmer en ik aan het eind van de video een bakje stevige yoghurt. Dit bevat namelijk veel eiwitten die je nodig hebt voor o.a. herstel van je spieren na een training. Niet vergeten dus als je ook aan de slag gaat met (thuis)fitness!

Heb je het interview dat ik eerder gaf aan Campina over mijn gezonde lifestyle al gelezen?

Dit is de originele video van Epke voor Campina

Benieuwd hoe de andere bloggers de uitdaging zijn aangegaan? Lees het hier.

[Advertorial – dit verandert echter niets aan mijn mening of oordeel over een product of merk]

Bestel het I Love Health boek hier – zonder verzendkosten!

En volg je I Love Health al op Facebook, Instagram, Pinterest en Twitter?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 reacties