Review // Draadloze oortjes CX Sports

Sport  /   - 

De afgelopen tijd ben ik weer aan het hardlopen. De afgelopen 2 jaar bleef ik mezelf maar overtuigen van het feit dat ik niet kon hardlopen en het ook nog eens stom vond. Tot ik een paar weken geleden opeens weer kriebels kreeg en mijn hardloopschoenen weer eens aantrok. Inmiddels loop (probeer) ik 3 keer per week te gaan rennen. Ik vind het heerlijk om muziek op te hebben tijdens het lopen (niet te hard, want dan hoor ik het verkeer om mij niet meer) maar had last van de eeuwige struggle met de draadjes van mijn oortjes. Deze raakte in de knoop tijdens het rennen of mijn oortjes vielen steeds uit. Dat is nu gelukkig verleden tijd! Ik mocht de CX Sport draadloze oortjes van Sennheiser uitproberen. Benieuwd hoe mij dat is bevallen? Je leest het in deze blog.

>>Lees hier alles over hardlopen in de winter>>

Sennheiser CX Sport Bluetooth Sport Earphones

De Bluetooth Sport Earphones zijn super licht, zweetbestendig, spatwater dicht (voor als je net pech hebt en een regenbui op je hoofd krijgt) en draag je om je nek. Je verbindt ze gemakkelijk met je smartphone door middel van bluetooth. Tijdens het rennen heb je dus geen last van de draadjes van je oortjes. Je kunt de draadloze oortjes verbinden met twee apparaten en met de drie toetsjes kun je makkelijk het geluid harder en zachter zetten en telefoontjes aan nemen. De oortjes hebben een soort haakje (die je ook nog eens in verschillende maten krijgt) waarmee je deze comfortabel in je oor houdt. Je draagt ze om je nek en kunt de oortjes gemakkelijk vastzetten aan je kraag met een clipje.

De batterij duur bedraagt 6 uur en binnen anderhalf uur zijn de draadloze oortjes volledig opgeladen. Vergeten je oortjes op te laden? 10 minuten laden zorgt ervoor dat je een uur lang muziek kunt luisteren.

Wat zit er allemaal bij? 

  • Draadloze oortjes
  • USB-laadkabel
  • Set ooradapters (XS, S, M, L)
  • Oorhaken (S, M, L)
  • Kabelclip
  • Handig tasje
  • Handleiding (Veiligheidsgids & Snelstartgids)

CX Sport, oortjes, bluetooth, draadloze oortjes

Wat vind ik van de Bluetooth Sport Earphones?

Wat een uitkomst is dit! Ik heb geen last meer van heen en weer zwiepende draadjes. De draadloze oortjes blijven goed zitten in je oor tijdens het sporten en het geluid is goed. Ik moet eerlijk zeggen dat ik super blij ben met mijn eigen oortjes en ik eigenlijk nog nooit andere oortjes heb gehad die hetzelfde geluid gaven. Desondanks is het wel fijn geluid en blijf je goed de geluiden om je heen horen, wat erg belangrijk is, vooral als je tijdens het sporten deelneemt aan het verkeer.

Al met al ben ik super tevreden en blij met deze oortjes!

Je koopt de Bluetooth Sport Earphones voor €129,00 bij o.a. Bol.com. 

Zou jij deze oortjes kopen? Laat het weten in een reactie!

X Lindelotte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 reacties

  1. Ik heb zelf lang gesport met de Jaybird Bluebuds maar die hebben het helaas begeven. Deze Sennheisers worden dan waarschijnlijk ook mijn volgende aankoop. Alleen jammer dat die bluetooth oortjes voor het sporten allemaal behoorlijk prijzig zijn.. Als je me wat budgetvriendelijkere opties kunt aanraden dan hoor ik het graag 🙂