My favourite yoga items by Perry

Fashion, Sport  /   - 

Hoewel ik niet mijn gewenste drie keer per week op de yoga mat te vinden ben – je kunt niet alles hè -, vind ik het heerlijk om te doen. Eigenlijk zijn dit de weinige momenten dat ik écht kan ontspannen. Af en toe volg ik een lesje buiten de deur en soms thuis een online yoga les via Be More Yogic. Zoals je misschien al weet ben ik de hele maand oktober in Bali te vinden. Mijn doel: veel yoga! Ik zie mezelf al helemaal zitten… of liggen in mijn favoriet ‘savasana’ pose… “De luie mensen pose” 😉 Can’t wait!

Yoga fashion

Qua yoga fashion is het eigenlijk hetzelfde als met hardlopen: het wordt steeds leuker en leuker! Je zou de outfits ook gewoon zo als ‘daily wear’ willen dragen. Het is comfi, fashionable… why not? Perry heeft in hun fall/winter collectie ook te gekke items voor wie yoga beoefent. Merken als Puma en Le Coq Sportif hebben super leuke tops en leggings. Het eigen merk van Perry, INQ, heeft zelfs yoga matjes en pilates items in de collectie. Perry vroeg mij, als yoga liefhebber, om mijn favoriete items uit de collectie te kiezen! Deze kun je nu shoppen op een speciale I Love Health pagina op de site van Perry. Cool!

In deze blog heb ik ook mijn favo items op de kiek gezet!

perry sport yoga
Het hele outfitje!

Ik begin voor het gemak maar van boven naar onder!

PUMA vest

Een lekker vestje met capuchon van een fijn, dun materiaal. Ideaal voor naar je les en voor erna, zodat je het niet koud krijgt.

perry sport puma yoga vest
Het PUMA vest.

PUMA yoga top

Een topje in de zelfde groen blauwe kleur als het vest. Het materiaal is iets doorzichtig en de top valt lekker los, wat ik fijn vind bij yoga. Dan hoeft het allemaal niet zo strak te zitten. De achterkant is op een toffe manier opengewerkt waardoor je je sport bh ziet. Wel even zorgen voor een kek exemplaar dan hè!

perry sport yoga back
Achterkant van de sport top en BH.

ING sport BH

Het materiaal van deze sport bh zit zo lekker. Super elastisch en niet benauwend strak. Ook het grijs/zwarte zebraprintje is helemaal mijn ding. Die mag gezien worden!

Le Coq Sportif tight

Precies hoe een yoga broek wat mij betreft moet zijn: dun, ademend materiaal, elastisch, lekker loose en met awesome printje.

perry sport yoga close
Hoe leuk zijn de printjes van de top en de legging?

Nike Free

Hoewel je bij yoga natuurlijk geen schoenen draagt, zijn een paar sportschoenen toch wel fijn. Op je blote voetjes over straat is ook zo wat 😉 Deze Nike Free’s passen helemaal bij mijn idee van yoga: zacht en soepel materiaal, comfortabele fit en licht in gewicht. Yoga mag best een beetje ‘zen’ zijn, dus geef ik de voorkeur aan een rustige, zwarte kleur! Perry Sport - Nike Free

Deze items komen dus allemaal uit de door mij samengestelde yoga items van Perry! Maar er zijn er nog meer, en die zie je hier. Naast yoga items, heeft Perry trouwens ook toffe fitness en hardloop fashion in de fall winter collectie. Die check je in het Perry magazine!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

12 reacties

  1. Wat gaaf dat je een hele maand naar Bali gaat. Ik ga ook in oktober 2,5 week. Als je nog leuke tips hebt zou het super zijn als je die kon delen. Waar ga je precies yoga doen in Bali? Ik zou het fantastisch vinden om daar ook aan yoga te gaan doen!