Fitness sporthorloge Samsung Gear Fit2 – mijn halve marathon buddy!

Fashion, Sport  /   - 

Fitnesstrackers en -horloges, ze zijn niet aan te slepen! En dat is natuurlijk niet voor niets. Wij fitties en health lovers willen al onze activiteiten en sportprestaties tracken. Ben ik sneller of beter geworden? Hoeveel heb ik vandaag bewogen? En dat kan je dus super handig meten met de Samsung Gear Fit2. Het is een handig, klein apparaatje dat je om je pols draagt en al je activiteiten en progressie nauwkeurig bijhoudt. Ik heb de Gear Fit2 net binnen, dus ik ga de komende tijd aan het testen!

Fitnesstracker Samsung Gear Fit2

Samsung Gear Fit2
Dit is het beginscherm van de Gear Fit2. Je ziet direct hoeveel trappen en stappen je die dag hebt gezet. En hoeveel kcal je verbrandt hebt.

De Samsung Gear Fit2 is behoorlijk high tech! Het heeft heel veel functies en mogelijkheden. Even kijken, alles op een rij: in de Gear Fit2 zit een ingebouwde GPS-tracker, hartslagsensor èn muziekspeler. Dat betekent o.a. dat je je telefoon voortaan thuis kunt laten tijdens het hardlopen! Ideaal. Je kunt de Gear Fit2 via bluetooth aansluiten aan je telefoon. Daarop worden al je statistieken bijgehouden. Daarbij merkt dit slimme apparaatje ook wát voor activiteit je aan het doen bent. Of je nu aan het wandelen of roeien bent, smokkelen gaat niet meer.

Met de Gear Fit2 kun je:

  • hardlopen/trainen terwijl je telefoon thuis ligt
  • luisteren naar muziek tijdens je workout
  • je sportprestaties bijhouden en vergelijken

Tot zo ver alle functies. Laten we het dan even over het uiterlijk hebben. Dat schermpje! Het lijkt wel een inimini-telefoon in horlogevorm. Op dat schermp kun je dus snel en makkelijk al je gegevens terugzien. Ik vind hem very gadget-waardig. Samsung Gear Fit2

Wat ga ik er mee doen?

De komende weken ga ik de Gear Fit2 uitgebreid testen. Ik ben namelijk weer aan het trainen voor mijn volgende hardloopwedstrijd: de halve marathon van Disneyland Parijs! ja, hoe cool is dat?! Ik hoorde ervan en eigenlijk stond Bali al weer op de planning. Maar die planning heb ik even omgegooid zodat ik bij deze eenmalige happening in Disneyland kan zijn! Tijdens mijn trainingen voor deze run kan ik de Gear Fit2 goed testen. Al mijn tijden, afstanden en resultaten kan ik zo bijhouden. En natuurlijk lekker naar mijn favo run muziek luisteren terwijl ik aan het hardlopen ben (behoorlijke guilty pleasure lijst… vertel het niet verder!) En ik zal ‘m natuurlijk dragen tijdens de halve marathon zelf!! Ben nu al super benieuwd naar mijn resultaat en tijd… wie weet kan ik ‘m wel verbeteren!

Ik ben heel benieuwd hoe het me bevalt, en hoe gebruiksvriendelijk dit horloge is. Niet alleen vanwege het hoge digi-gehalte, maar ook of hij comfortabel is met het sporten, hij niet losraakt, en de batterij mijn ontzettend lange runs wel aankan 😉 hahaha!

Ik houd jullie op de hoogte. Stay tuned!

De Samsung Gear Fit2 kost €199, is verkrijgbaar in het zwart, roze en blauw in de maten Small en Large en is direct via Samsung of bij Bol.com te koop.

Samsung Gear Fit2
Je kunt het zo gek niet bedenken of de training staat in de Gear Fit2: hardlopen, wandelen, fietsen, cross trainer, loopband, lunges, squats, yoga en meer!

Xx

Daisy

[Advertorial – dit verandert echter niets aan mijn mening of oordeel over een product of merk]

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 reacties

  1. Is deze waterdicht? En sommige horloges meet ook je slaappatroon of kan dat nij deze niet? Voor de rest lijkt het me echt een super handig horloge!!

    1. Je kunt ‘m ook gebruiken zonder samsung telefoon als ik me niet vergis. Echter kun je dan niet de instellingen via je telefoon doen. Maar heb je ‘enkel’ het horloge. Maar ook dan heeft ie super veel opties!