PUMA Ignite XT event + 25% korting!

Fashion, Sport  /   - 

Ik mag natuurlijk helemaal niet klagen vanuit Bali, want wat is het heerlijk hier! Maar héél af en toe vind ik het ietsiepietsie jammer dat ik niet in Nederland ben. Heel af en toe maar hoor! Eén van die momenten was het PUMA Ignite XT event dat afgelopen dinsdag plaatsvond. Ter introductie van de nieuwe Ignite XT trainingsschoen werd er ‘ge-crosstraint’ in Amsterdam! Gelukkig had ik een meer dan waardige vervanger, namelijk vriendinnetje Fay, die de twee I Love Health winnaressen ontving en met hen mee trainde. Het was mega cool hoorde ik van de dames. En de schoenen zitten héérlijk, net als de rest van de outfit. Maar dat wist ik natuurlijk al, want ik heb de Ignite XT’s getest in Londen! Ik moest het deze keer met de plaatjes van het event doen…

25% korting op PUMA

Omdat ik niet alleen Fay, Nora en Petra (de winnaressen) van deze fijne PUMA items wil laten genieten, heb ik voor jou een goede korting bij Perry Sport op de trainingscollectie gefikst! Maar liefst 25% korting op de PUMA Training collectie, die op deze pagina vermeld staat! De code is ‘IGNITE‘. De code dient in het winkelwagentje te worden toegevoegd en daarna moet je op ‘Activeer je kortingscode’ klikken. De korting geldt ‘maar’ 3 dagen (tot zondagochtend 13-9 9.00u), dus wacht niet te lang!

De PUMA Ignite XT is te koop bij Sport2000, Perry en Primo (België). De kledingcollectie is alleen te koop bij Perry en via PUMA.com. PUMA wil sporters uitdagen om niet toe te geven aan excuses en te blijven streven naar verbetering, #NoMatterWhat. I like that!!

En wist je trouwens dat Usain Bolt als Rihanna ambassadeurs van de Ignite XT zijn? Als het goed genoeg voor hen is… 😉

Ignite XT event

PUMA-IGNITEXT 2015 PUMA-IGNITEXT 2015 PUMA-IGNITEXT 2015
PUMA-IGNITEXT 2015 PUMA IGNITE XT 2015 PUMA IGNITE XT 2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 reacties