I Love Health x OneFit x The Workout Studio Amsterdam, deze zondag. Doe je mee?

Sport  /   - 

Joe!! Ik heb iets heel tofs voor jullie! Ik organiseer de komende weken i.s.m. OneFit vier sport events in de vier grote steden Den Haag, Utrecht, Rotterdam en Amsterdam. Speciaal voor I Love Health lezers, gratis en voor niets! Waarom? Omdat ik jou heel graag een keer wil ontmoeten en met je wil sporten! In elke stad gaan we iets totaal anders doen! Luister en huiver!

Aanmelden kun je per event doen, via de speciale Facebook events per stad. Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Wees dus snel en enthousiast!

Den Haag – ApenkooiGym

Zaterdag 3 februari, 14.00u

Jawel lieve mensen, helemaal terug van weggeweest: apenkooien! Dit kennen we nog wel van de gymlessen van vroeger toch? Wat een feest als we gingen apenkooien! Meestal deden we dit tijdens de laatste gymles van het schooljaar. En dat gaan wij dus ook doen in Den Haag. Alles wordt uit het hok getrokken om een waanzinnig apenkooi speelveld voor ons te maken. Klimmen en klauteren, als  je maar niet op de grond komt! Dit wordt hilarisch en verkijk je niet op de intensiteit… Doe je mee?!

Inschrijven kan via het Facebook event! Het wordt georganiseerd door ApenkooiGym, Den Haag apenkooigym den haag onefit

Utrecht – Barre workout bij Stability for You

Zaterdag 10 februari, 12.00u

Hipper dan hip: de barre workout! Aan een lange ballet barre werken we samen aan balans, sterke spieren en een goede lichaamshouding. De workout is een combinatie van ballet-, yoga- en pilatesoefeningen op een lekker muziekje. Die billen en benen gaan burnen, dat kan ik je garanderen! Doe je mee?

Inschrijven kan via het Facebook event! Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. De les vindt plaats bij Stability for You, Utrecht barre workout stability for you utrecht onefit

Rotterdam – HIIT bij Stride 6FT8

Zondag 11 februari, 11.00u

Dat wordt een uurtje knallen kan je vertellen! Bij de vetste gym van Rotterdam, Stride 6FT8 worden we allemaal aan een hartslagmeter gekoppeld om vervolgens een high intensity interval training te doen, waarbij een combinatie van kracht en cardio oefeningen wordt gemaakt op basis van hoge pieken en minimale rust. Je hartslag is live te zien op een groot scherm. Eens kijken wie er het fitst is… Doe je mee?

Inschrijven kan via het Facebook event. De workout wordt gegeven door Stride 6FT8 in Rotterdam. stride 6FT8 rotterdam onefit

Amsterdam – Indoor Buddy Bootcamp bij The Workout Studio

Zondag 4 maart – 13.00u

The Workout Studio is een gloednieuwe small group workout studio op de Albert Cuijp in Amsterdam, van niemand minder dan mijn zusje Debby (voorheen bekend als I Love 2 Workout). Haar studio opent eind februari dus je bent een van de eerste die hier een workout mag doen. Je begrijpt dat ik het helemaal te gek vind om deze I Love Health x OneFit sport tour af te sluiten bij The Workout Studio van mijn zus. We doen een indoor buddy bootcamp, dus schrijf je in met je sportmaatje. Geen maatje, no problem er zijn vast meer singles 😉

Inschrijven kan via het Facebook event. De training wordt gegeven door The Workout Studio, Amsterdam.

Ps! I Love 2 Workout / The Workout Studio won in 2017 de OneFit Bootcamp of the Year award!
workout billen fashionchick, debby daisy

Leuk als je mee doet!!! Lijkt me te gek om je te ontmoeten!

Liefs

Daisy

 

 

 

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 reacties