5 x mijn favoriete gezonde diner recepten

Diner, Recepten  /   - 

Na een lange dag thuis komen met de gedachte dat je iets heerlijks kunt eten is ideaal. Want met een goede maaltijd sluit je de dag perfect af. Daarom is het ook zo fijn als je elke keer weer iets moois op tafel kunt toveren. Toch geen idee wat er op je bord terecht moet komen? Misschien helpen mijn favoriete dinerrecepten je een handje!

5 x favoriete diner recepten

1. Broccoli spinazie omelet met zalm en kiemen

Eiwitten? Check! Groenten? Check! Wat een fantastische combinatie is deze omelet. Zo krijg je alle goede stoffen binnen. Dit kun je eigenlijk op elk moment van de dag nemen. Ontbijt, lunch en ook zeker als diner.

spinazie broccoli zalm omelet kiemen ul

2. Kikkererwten curry met mango en spinazie

Mocht je totaal niet van de Nederlandse gerechten à la aardappelen, groenten en vlees zijn.. Probeer dan deze curry! Heerlijk spicy!

kikkererwten curry, favoriete dinerrecepten

3. Pizza bianca met courgette en avocado

Wie zegt dat je pizza uit je leven moet schrappen met een healthy lifestyle? Deze pizza heeft misschien geen tomatensaus, maar dat maakt hem echt niet minder lekker! Geen schuldgevoel tijdens Netflix & Chill. 

Pizza bianca kikkererwtenmeel

4. Italiaanse groenteschotel

Mmmmmmm. Deze schotel uit mijn I Love Health boek bevat zo veel groenten! Enorm voedzaam en eerlijk is eerlijk, gewoon onwijs lekker. Proberen dus!

italiaanse groenteschotel i love health boek, diner recepten

5. Gezonde andijvie stamppot

Als kind was ik al GEK op andijvie stamppot. Papa stond dan ook regelmatig zich in het zweet te werken om dit te serveren. Helaas was deze niet altijd zo gezond (denk aan heel veel jus), gelukkig weten wij daar bij ILH wel wat op! Zo geniet je van deze soort van gezonde Hollandse stamppot en word je lichaam er ook blij van.

eetdagboek mirte, favoriete diner recepten

Wat zijn jouw favoriete diner recepten? Laat het ons weten in de comments! Vinden we leuk, want kunnen wij ook weer van leren!

Liefs,

Sterre

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 reacties