Gezond ontbijt op bed & Pandora voor Moederdag

Fashion  /   - 

Nog zo’n 3 weken en het is weer Moederdag! Altijd een goede reden om je moedertje te verwennen! Vroeger maakte ik met mijn zusjes een ontbijtje op bed en kreeg ze van elke dochter een werkelijk waar práchtig zelf gemaakt kunstwerk. Omdat met de jaren ook de zelfkennis kwam (meestal…), bedacht ik me dat mijn artistieke vaardigheden wellicht niet het mooiste cadeau voor mamalief zijn. Daarom kook ik tegenwoordig een lekker en gezond diner voor haar op Moederdag. Of ik maak, als ik er geslapen heb, een gezond ontbijtje op bed. (scroll naar beneden voor een lekker receptje!) Daarbij hoort natuurlijk wel een mooi cadeautje. Ze houdt van eten hoor, maar ze zou me vragend aankijken waar ‘het échte’ cadeau blijft – haha! Dit jaar verras ik haar daarom met een mooie armband van Pandora Essence. Het leuke van zo’n armband met bedel is dat je je relatie met je moeder heel mooi kan symboliseren. De bedels uit de Essence Collection hebben allemaal hun eigen unieke waarde of essence. Elke charm staat symbool voor een bepaalde waarde, die in de charm gegraveerd is. Bijvoorbeeld loyalty, strength, wisdom, love… je begrijpt ‘m!
pandora moederdag

Spirituality voor mama

Omdat mijn moeder zich het afgelopen jaar op het spirituele vlak heeft begeven, past de bedel ‘spirituality’ natuurlijk perfect bij haar! Alsjeblieft mama – je Moederdag cadeautje 😉 Ik ben apetrots op je dat je al deze stappen hebt gezet om te doen waar je gelukkig van wordt, maar vooral waar je andere mensen mee kunt helpen. Je bent de liefste!

Zoek jij nog een leuk Moederdag cadeau? Dan is de Pandora Essence collectie echt een leuk idee. Er zijn tientallen bedels die allemaal een andere waarde symboliseren. Er zit ongetwijfeld iets bij wat bij jouw moeder past. Op de website van Pandora kun je ze allemaal bekijken. Ze hebben een hele brede collectie en het fijne is dat het ook nog eens heel betaalbaar is. pandora moederdag

Moederdag ontbijt op bed recepten

Ik weet dat mijn moeder dol is op de havermout pannenkoekjes van mijn site. Dus die ga ik sowieso voor haar maken met Moederdag! Een ontbijt op bed zonder lekker sapje is natuurlijk geen echt ontbijt op bed. Toch ga ik voor een smoothie omdat mijn moeder geen juicer in huis heeft. Dan maak ik deze beauty açai smoothie, omdat ‘ie behalve héérlijk ook nog eens goed is voor een mooie, jonge huid. Niet dat ze dat nodig heeft natuurlijk!! 😉 Mutti, I hope you’ll like it! Love you! havermout pannenkoeken recept, havermout recept

[Advertorial – dit verandert echter niets aan mijn mening of oordeel over een product of merk]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 reacties

  1. Leuk en lief om op deze site door dochter lief zo verrast te worden. Ik kan niet wachten op het ontbijt en/of diner en natuurlijk die mooie armband.
    Je bent lief Daisy. xxx

    ps. Ik heb inderdaad geen juicer in huis, maar gelukkig is het bijna moederdag en heb ik nog 2 van die mooie dochters 🙂