Win: 2 x yoga legging van I Love Yoga + 10% korting!

Fashion, Win  /   - 

Ik ben verliefd. Ja echt. En wel op mijn nieuwe Purple Haze yoga legging. Met een site als I Love Health en yoga als ultieme ontspanning, moest ik natuurlijk gauw een kijkje nemen in de webshop I Love Yoga toen ik erover hoorde. Na zo’n 10 seconden rondneuzen wist ik één ding zeker: ik wil zo’n legging! Maar in godsnaam… welke moest ik kiezen? Keuzes maken is niet echt mijn sterkste kant, dus ik moest een hulplijn inschakelen. Wel tien: ik startte een poll in de whatsapp chat met 10 vriendinnen, telde de stemmen, en ging vervolgens voor de Purple Haze. Hoe vind je ‘m!?

i love yoga legging teeki

Win I Love Yoga legging!

En het leuke is, ik mag 2 leggings van I Love Yoga onder jullie verloten! Als je wint, kun je kiezen uit de drie variaties hieronder: Purple Haze (links), Deer Medicine Turquoise (midden) of  Guns & Roses Blue (rechts). i love yoga legging teeki

10 % korting

Kun je niet wachten tot je gewonnen hebt? Je kunt alvast een legging of iets anders moois shoppen bij I Love Yoga. En wel met een korting van 10%, die ik speciaal aan jullie mag geven. Met kortingscode: ‘ILOVEYOGA’ kun je t/m  30 september 2014 met 10% korting bestellen!

Maar nog even over de legging: deze yoga leggings zijn van het merk Teeki. Behalve dat ze idioot lekker zitten, (alsof je in je blote billen in de de downward facing dog staat  – wat best comfi is) zijn ze ook nog eens heel verantwoord. De leggings worden namelijk gemaakt van gerecyclede petflessen. 25 stuks om precies te zijn. De legging is ook uitermate geschikt voor andere sporten of om thuis heel fijn in te chillen.

Details:

  • 4 way stretch
  • Ademend en vocht absorberend
  • Schuurbestending en antibacterieel
  • Recycled van 25 plastic pet-flessen
  • Materiaal: 79% gerecycled plastic/21% spandex

Wat moet je doen om de I Love Yoga legging te winnen?

  • Like de Facebook page van I Love Health en die van I Love Yoga.
  • Klik op ‘VIND IK LEUK’ onder aan deze blogpost (links onder)
  • Laat in de comments onder deze blog weten dat je mee doet en waarom! (Vergeet niet ook je achternaam te vermelden, anders kan ik de winaars moeilijk traceren.)

LET OP: Je kunt niet meer deelnemen aan deze winactie. De 2 winnaars zijn inmiddels bekend gemaakt. Zie de comments onder dit bericht. Helemaal bovenaan staan de namen van de winnaars vermeld. Iedereen bedankt voor het meedoen! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

264 reacties

  1. Love deze fantastische leggings!! Zo één MOET ik hebben!! Ik en mijn kledingkast zouden hèèèèèèl blij zijn met een aanwinst als één van deze leggings!! LOVE IT!!! Liefs Lieke Thomas

  2. Ik maakte kennis met Iloveyoga op het Yoga Festival in Haarlem dit jaar. Ik was op slag verliefd! Ik doe al een tijdje aan yoga maar had net een nieuwe yoga broek gekocht toen ik deze toffe leggings tegen kwam. Zou er super graag eentje willen winnen!

  3. Na 227 (teller op dit moment) overtuigende replys met allerlei leuke, originele en bijzondere reden om de leggings te winnen, kan ik alleen maar zeggen: die redenen gelden allemaal ook voor mij 😉 Lastig om er twee uit te kiezen, daarmee alvast veel succes!
    Ik zou er in elk geval heeeeeel erg happy van worden en aangezien er petflessen gebruikt worden is het een mooi product, daar houd ik van!
    En aangezien ik stiekum een beetje fan van de Dalai Lama ben en een tripje Tibet heeeeeeel hoog op de lijst staat:
    ‘What is the meaning of life? To be happy and useful.’ Dalai Lama
    Moet ik nog uitleggen hoe de legging in deze uitspraak past? ;-). 😉

  4. Wat een mooie legging! ❤️❤️❤️ Ik heb hem wel eens vaker op FB voorbij zien komen. Ik doe al een paar jaar en poweryoga. Afgelopen dinsdag heb ik een kindje gekregen en wil graag over 6 weken weer gaan straten met Yoga. Deze legging is absoluut meer dan welkom!!

  5. Super gave leggings bizar dat er zo iets moois gemaakt kan worden van gerecycled plastic flessen!
    Hier zou ik echt helemaal de show mee stelen als ik naar de sportschool ga of naar yoga-les!!

    Yannick Berends

  6. Ik ben ook verliefd!
    Wat een gave yoga legging. En de prints zijn ook helemaal geweldig. Hij zit vast super relaxed..

    Nu maar heel hard hopen dat ik deze yoga legging ma winnen 🙂

  7. Ik doe mee omdat ik met yoga tot rust kom na een week van stress op t werk en t vinden van een nieuwe baan. Met deze leggen lukt dat extra omdat hij niet alleen lekker zit maar ook Power uitstraalt!

  8. Heey,

    Wat een leuke winactie! Ik gebruik zulke yogaleggings altijd voor mijn danslessen en dat danst echt heel fijn. Ik heb alleen helaas nog niet de perfecte legging gevonden, ik hoop dus dat ik win 🙂

    Xx Naomi

  9. Jaaa ik weet nu nooit wat ik aan moet doen en als ik 1 van deze toffe leggings win dan komt het woord ‘kledingcrisis’ nog maar 1 keer per dag voor… Dan kan ik al zen beginnen aan de les! 🙂

  10. Deze super gave broek gaat mij zeker helpen om het laatste zetje te zetten om aan Yoga te beginnen dit nieuwe studiejaar! Gaat mij veel rust momentjes geven in een aankomend druk jaar! Ik hoop dat ik hem win! prachtige kleuren combinaties! Liefs, Hannah

  11. Als aankomend student wil ik voorkomen dat ik een aangekomen student wordt en bij een nieuwe stad hoort een nieuwe sport.
    Hoe kan ik nog gemotiveerder worden dan wanneer ik een super hippe, milieuvriendelijke broek aan mag trekken.
    Hallo downwarddyingdog!

  12. Yoga houdt mij op de been en geeft me kracht en inzicht. Door een laag budget heb ik weinig yogakleding en van slechte kwaliteit. Zo’n mooie goeie legging zou gewoon te gek zijn. Liefs Rosa Huijskes

  13. Wat een super gave leggings!
    Mijn vriendin en ik gaan over 2 weken beginnen met yoga lessen, dus dit zou een extra mooie motivatie zijn om daar fashionable de eerste les te verschijnen!

  14. Ik ga volgende week weer beginnen met bikram yoga deze zou heeeeeel vet zijn bij mij super hippe mintgroene sport bh die ook van petflessen gerecycled is! 🙂

  15. Superleuke leggings! Ik ben altijd aan het speuren naar mooie leggings maar kies dan snel voor (veilig) zwart. Nu vind ik dat er ook wel wat kleur en happiness in mijn sportkleren mag. En deze zijn zo nice voor pilates!
    x

  16. Ik doe mee! Zou supertof zijn om samen met mijn sportmaat Rose Stout deze legging te winnen, dan kunnen we tenminste fashionable afgepeigerd op onze matjes liggen of uit de maat onze warming up doen tijdens paaldansen en yogaswing! Fingers crossed :))

  17. Hoi!

    Wat een ontzettend leuke en hippe blog heb je, Daisy! (:
    Ik hou van yoga! Sinds november vorig jaar doe ik wekelijks yoga! Yoga is niet alleen leuk maar ook nog een enorm mooi proces waarin je jezelf steeds beter leert kennen.
    Iloveyoga heeft echt onzettende toffe leggings en ik zou ze er graag in winnen.

    Ik houdt van healthy en bewust bezig zijn met voeding en beweging. Maar op zijn tijd lust ik ook net als jou wel een frietje of stukje chocolade.

    Liefs,
    x

  18. Is er al geloot??? En zo nee…. Mag ik dan??? #puppyogen
    …..Omdat ik al mijn geld momenteel uitsluitend uitgeef aan teachertrainingen…
    Omdat mijn voorheen zo heerlijk gevulde yogatas onlangs uit mijn auto is gestolen….
    Omdat ik de combi hip-duurzaam meer dan fantastisch vind!!!
    Guusje Bugajski