Win: 2 x yoga legging van I Love Yoga + 10% korting!

Fashion, Win  /   - 

Ik ben verliefd. Ja echt. En wel op mijn nieuwe Purple Haze yoga legging. Met een site als I Love Health en yoga als ultieme ontspanning, moest ik natuurlijk gauw een kijkje nemen in de webshop I Love Yoga toen ik erover hoorde. Na zo’n 10 seconden rondneuzen wist ik één ding zeker: ik wil zo’n legging! Maar in godsnaam… welke moest ik kiezen? Keuzes maken is niet echt mijn sterkste kant, dus ik moest een hulplijn inschakelen. Wel tien: ik startte een poll in de whatsapp chat met 10 vriendinnen, telde de stemmen, en ging vervolgens voor de Purple Haze. Hoe vind je ‘m!?

i love yoga legging teeki

Win I Love Yoga legging!

En het leuke is, ik mag 2 leggings van I Love Yoga onder jullie verloten! Als je wint, kun je kiezen uit de drie variaties hieronder: Purple Haze (links), Deer Medicine Turquoise (midden) of  Guns & Roses Blue (rechts). i love yoga legging teeki

10 % korting

Kun je niet wachten tot je gewonnen hebt? Je kunt alvast een legging of iets anders moois shoppen bij I Love Yoga. En wel met een korting van 10%, die ik speciaal aan jullie mag geven. Met kortingscode: ‘ILOVEYOGA’ kun je t/m  30 september 2014 met 10% korting bestellen!

Maar nog even over de legging: deze yoga leggings zijn van het merk Teeki. Behalve dat ze idioot lekker zitten, (alsof je in je blote billen in de de downward facing dog staat  – wat best comfi is) zijn ze ook nog eens heel verantwoord. De leggings worden namelijk gemaakt van gerecyclede petflessen. 25 stuks om precies te zijn. De legging is ook uitermate geschikt voor andere sporten of om thuis heel fijn in te chillen.

Details:

  • 4 way stretch
  • Ademend en vocht absorberend
  • Schuurbestending en antibacterieel
  • Recycled van 25 plastic pet-flessen
  • Materiaal: 79% gerecycled plastic/21% spandex

Wat moet je doen om de I Love Yoga legging te winnen?

  • Like de Facebook page van I Love Health en die van I Love Yoga.
  • Klik op ‘VIND IK LEUK’ onder aan deze blogpost (links onder)
  • Laat in de comments onder deze blog weten dat je mee doet en waarom! (Vergeet niet ook je achternaam te vermelden, anders kan ik de winaars moeilijk traceren.)

LET OP: Je kunt niet meer deelnemen aan deze winactie. De 2 winnaars zijn inmiddels bekend gemaakt. Zie de comments onder dit bericht. Helemaal bovenaan staan de namen van de winnaars vermeld. Iedereen bedankt voor het meedoen! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

264 reacties

  1. Mijn Pilates les bestaat eigenlijk alleen uit vrouwen van 35+. geen probleem natuurlijk, maar al die saaie zwarte sportkleding ben ik wel een beetje zat! Ik wil mijn yoga legging daarom ook doneren (als ik win) aan de lerares, zodat hopelijk de rest volgt met vrolijke yoga pants, wanneer zij het goede voorbeeld geeft! 😉

  2. Wauw ik zou graag deze yoga legging winnen omdat ik eind april de stap heb gemaakt om mijn leven drastisch om te gooien. Ik was een 21 jarige ongelukkige en onzekere meid van 1 meter 64 en 92 kg. Ik heb toen besloten om mijn ongezonde leven vaarwel te zeggen en een gezonde leefstijl te gaan ontwikkelen. Dit was en is nog steeds een enorme uitdaging. Ik ben nu al 20 kg lichter, eet en leef enorm gezond en ben 6x per week in de sportschool te vinden. En nog het allerfijnste ik geniet er enorm van! Een van de dingen die mij heeft geholpen om deze resultaten te bereiken is jou website. Ik haal enorm veel motivatie en inspiratie uit jou verhalen. Daar ben ik je enorm dankbaar voor!! Ik voel me super gelukkig en geniet van alles wat ik doe. En ik vind dat ik mijn baggy sportbroek nu met mijn nieuwe figuurtje toch wel eens mag omruilen voor zo een gave legging!! Het liefst zou ik mijn voor en na foto met je willen delen maar ik kan helaas geen foto toevoegen!

  3. Ik zou graag de yogalegging van Teeki willen winnen, want hij schijnt zo lekker te zitten en ik ben nog steeds op zoektocht naar de perfecte yoga legging als yogateacher in opleiding! Ik kan al niet wachten om mezelf in zo’n fijne legging te hijsen!!!

  4. Ik zou deze yogabroeken willen winnen omdat, eerlijk wie wil dat nou niet?!! .. En omdat ik al een tijdje opzoek ben naar een leuke, gezellige en lekker zittende yogabroek.

  5. Ik heb jaren kleding gedragen waarin ik eigenlijk niet opviel (en nu vaak nog steeds). De laatste tijd durf ik me steeds meer ‘leuk’ te kleden. Met deze yogalegging kan ik weer een stapje minder ‘grijze’ muis worden!

  6. Ik ben al zoooooooo lang verliefd op de guns and roses legging van Teeki! Helaas heb ik een langdurige blessure gehad waardoor ik een hele poos niet kon sporten of Yoga kon doen. Deze week heb ik eindelijk een ‘all clear’ gehad van de arts; het zou supergeweldigfantastisch zijn om de eerste keer op de mat in mijn grote liefde te doen; de Guns and Roses Teeki hot pants

  7. Over een maand doe ik examen aan de Teacher Training en sta ik zelf voor de klas. Met deze tight maak een spetterende eerste indruk en kan het examen en mijn lessen niet meer stuk!

  8. Doe al ruim een jaar aan yoga en heb alleen maar yogabroeken in 1 kleur. Volgend jaar hoop ik de yogaopleiding te doen en dit zou echt een super mooi cadeau zijn!!

  9. I’m in!
    Ik heb gister voor de eerste keer yoga gedaan via de NTC app en ik was verbaasd over het resultaat. Al na 15 minuten was ik helemaal ontspannen. Ik ga hier nu zeker mee door en ‘moet’, naja wil :), yoga kleren aanschaffen! Deze actie komt precies op t juiste moment! Fingers crossed!

  10. Sinds twee maanden ben ik met yoga begonnen en kan ik niet meer zonder! De zonnegroet, sprinkhaan, hoofdstand, schouderstand, berg, boom, het gaat allemaal steeds beter…maar stel je eens voor dat ik zo een super toffe Yoga Legging aanhad… Dan kan het toch echt niet meer mis gaan. I realy want one 😀

  11. Sinds een week ben ik lid van een studentenroeivereniging geworden, en dat betekent dat ik toch mijn angst onder ogen moest gaan zien: een legging dragen.
    Niet alleen wordt alles geaccentueerd wat je juist niet wilt, maar ook is dit zo niet seks-appeal verhogend tussen al die gespierde roeiers.
    Mijn eerste poging om een goddelijke legging te vinden is ook gefaald.

    Hopelijk biedt de Teeki yoga legging, die zo idioot lekker zit en je kont er goed uit laat zien, een oplossing voor de juiste roei-outfit en nog belangrijker om een lekkere hunk te regelen om in de o zo bekende lebberlijst van de roeivereniging te komen.

  12. Superrelaxte sportlegging.
    hard nodig ivm nieuwe start in mn sportleven.
    Mijn advertentie;)
    ‘Gezellige leuke dame zoekt passende legging:

    Vrolijk en af en toe wild.

    Als de legging interesse heeft in mijn ‘versierpoging’ 😉
    Neem dan contact op met mij via facebook.

    Groetjes isabel

  13. Hoi Daisy,

    Je bent niet de enige, nadat ik deze leggings in yoga magazine heb zien staan ben ik er ook helemaal verliefd op! Helaas gaat al mijn kledinggeld nu in het spaarpotje van een projectreis naar Guatemala.
    Geweldig vindt ik het initiatief om van petflessen yoga leggings te maken! Als actief vrijwilligster van Greenpeace en voorstander van bewust leven zou ik graag de eigenaar van zo’n leuke, hippe broek willen worden!

    Groetjes,

    Tamar

  14. De pants/leggings die ik normaal heb zijn een normaal, eenvoudig, eigenlijk saai, namelijk zwart. Maar deze zijn echt vrolijk! Wauuww, ziet er gaaf uit!!! Ik zou graag iedereen op de sportschool jaloers willen maken met deze onwijs gave & verantwoorde legging!

  15. Niet alleen vanwege het blote billen en gaten effect en voor mijn buren op de mat..

    Maar ook vooral omdat ik ze te gek vind en helemaal verliefd ben!!! Wat zijn ze gaaf mooi en ik kan niet wachten om ze aan te trekken.

  16. Mijn huidige 2 yogabroeken kunnen wel vervanging gebruiken, moeten ophijsen tijdens asana’s is niet echt bevorderlijk voor de concentratie. En dat deze broeken zijn gemaakt van gerecycelde flessen vind ik fantastisch!

  17. Hoi Daisy! Toen ik laatst klaar was met mijn BODYPUMP-les in de sportschool (waar ik vol zelfvertrouwen had staan squatten en andere intieme poses heb aangenomen) kwam er een meisje naar me toe en zei: “Sorry, maar ik zou maar een andere broek kopen als ik jou was, deze schijnt nogal door…” Ik kon wel door de grond zakken! Ik heb al meerdere broeken versleten maar nooit echt de moed gehad te investeren in een goede. Dus bij deze: help me uit de brand!

  18. Dat downwardfacing dog in je blote billen gevoel begint bij mij angstaanjagend realistisch te worden als ik naar de huidige staat van mijn yogabroeken kijk. Opzich wil ik dat wel vermijden. #downwarddyingdogsituation