Win: 2 x yoga legging van I Love Yoga + 10% korting!

Fashion, Win  /   - 

Ik ben verliefd. Ja echt. En wel op mijn nieuwe Purple Haze yoga legging. Met een site als I Love Health en yoga als ultieme ontspanning, moest ik natuurlijk gauw een kijkje nemen in de webshop I Love Yoga toen ik erover hoorde. Na zo’n 10 seconden rondneuzen wist ik één ding zeker: ik wil zo’n legging! Maar in godsnaam… welke moest ik kiezen? Keuzes maken is niet echt mijn sterkste kant, dus ik moest een hulplijn inschakelen. Wel tien: ik startte een poll in de whatsapp chat met 10 vriendinnen, telde de stemmen, en ging vervolgens voor de Purple Haze. Hoe vind je ‘m!?

i love yoga legging teeki

Win I Love Yoga legging!

En het leuke is, ik mag 2 leggings van I Love Yoga onder jullie verloten! Als je wint, kun je kiezen uit de drie variaties hieronder: Purple Haze (links), Deer Medicine Turquoise (midden) of  Guns & Roses Blue (rechts). i love yoga legging teeki

10 % korting

Kun je niet wachten tot je gewonnen hebt? Je kunt alvast een legging of iets anders moois shoppen bij I Love Yoga. En wel met een korting van 10%, die ik speciaal aan jullie mag geven. Met kortingscode: ‘ILOVEYOGA’ kun je t/m  30 september 2014 met 10% korting bestellen!

Maar nog even over de legging: deze yoga leggings zijn van het merk Teeki. Behalve dat ze idioot lekker zitten, (alsof je in je blote billen in de de downward facing dog staat  – wat best comfi is) zijn ze ook nog eens heel verantwoord. De leggings worden namelijk gemaakt van gerecyclede petflessen. 25 stuks om precies te zijn. De legging is ook uitermate geschikt voor andere sporten of om thuis heel fijn in te chillen.

Details:

  • 4 way stretch
  • Ademend en vocht absorberend
  • Schuurbestending en antibacterieel
  • Recycled van 25 plastic pet-flessen
  • Materiaal: 79% gerecycled plastic/21% spandex

Wat moet je doen om de I Love Yoga legging te winnen?

  • Like de Facebook page van I Love Health en die van I Love Yoga.
  • Klik op ‘VIND IK LEUK’ onder aan deze blogpost (links onder)
  • Laat in de comments onder deze blog weten dat je mee doet en waarom! (Vergeet niet ook je achternaam te vermelden, anders kan ik de winaars moeilijk traceren.)

LET OP: Je kunt niet meer deelnemen aan deze winactie. De 2 winnaars zijn inmiddels bekend gemaakt. Zie de comments onder dit bericht. Helemaal bovenaan staan de namen van de winnaars vermeld. Iedereen bedankt voor het meedoen! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

264 reacties

  1. Lieve health lovers,

    De 2 winnaars zijn bekend! Het aantal enthousiaste reacties was weer overweldigend! Dank jullie wel allemaal! Ook namens I Love Yoga.

    De namen van de winnaars:
    – Daisy Peters
    – Monique Catiglione

    Van harte gefeliciteerd!
    Willen jullie een mail sturen naar info@ilovehealth.nl met daarin jullie adresgegevens, maat en legging voorkeur? Dan zal iloveyoga.nl contact met je opnemen en de legging toesturen.

    Voor alle andere deelnemers: BEDANKT voor het meedoen!

    Vergeet niet dat je ook zo’n toffe legging met 10 korting kunt kopen! Code = ILOVEYOGA
    Echt de moeite waard!

    Liefs,
    Daisy

  2. Wauw! Wat een onwijs gave sport legging! Echt hele mooie prints en zien er heel comfy uit!! Ik zou er super graag een willen winnen! Heel erg mooi en ook bijzonder, echt iets waarmee je opvalt en zin krijgt om aan te doen (wat wel fijn is bij sporten, haha)!

  3. OOoh, ik helemaal enthousiast de foto gedeeld en daar een comment geplaatst, maar hier niet… Nu maar hopen dat ik op de valreep nog op tijd ben!

    Groetjes Priscilla Verhoek-Geensen

  4. Na 18 kilo te zijn afgevallen, was het zelfbeeld nog altijd negatief.
    Nu ben ik 3x in de week te vinden in de sportschool. Het zou dan top zijn in een mooi outfit. Want niet alleen op straat willen we er goed uitzien, ook in de sportschool! :)Ik doe daarom graag mee!

    1. Na 18 kilo te zijn afgevallen, was het zelfbeeld nog altijd negatief.
      Nu ben ik 3x in de week te vinden in de sportschool. Het zou dan top zijn in een mooi outfit. Want niet alleen op straat willen we er goed uitzien, ook in de sportschool! :)Ik doe daarom graag mee!

  5. Yoga is a wonderful path to those who have given hopes for a healthy lifestyle. I think good health come from food benefits and exercise (yoga)… With love <3

  6. Hardlopen is een geweldige sport.. maar erg blessuregevoelig en echt ontspannend is het ook niet. Om meer uit het hardlopen te kunnen halen en m’n lichaam te verwennen na alle inspanningen, heb ik pas besloten om aan yoga te gaan doen. De eerste proeflessen heb ik gehad en het abonnement is inmiddels afgesloten (voor bikram yoga, om precies te zijn).. het enige wat me nog rest is een goede yoga outfit voor zowel thuis als in de studio. Ik zou dus super graag zo’n fashionable yoga legging willen winnen!

  7. Die turquoise is stoeeer! Ik ben sinds kort begonnen met yoga omdat ik gemerkt heb dat het mij echt helpt te ontspannen. Na mijn hele leven overtuigd geweest te zijn dat het niks voor me was… Dus tijd voor een mooie set kleding, en deze legging lijkt me een prachtig begin!

  8. Zo’n prachtige legging kan ik wel gebruiken als extra motivatie om naar de yoga te gaan. Zeker als ik straks door de regen moet fietsen.

  9. Superleuk! Ik waardeer het ENORM dat er op deze manier yogakleding wordt gemaakt die er ook nog eens supertof uitziet. Om de herfst&winter periode door te komen doe ik graag aan extra yoga, dus ik kan deze leuke broek goed gebruiken 🙂

  10. Komende dinsdag begin ik met mijn eerste yoga les omdat ik het beu ben niet lekker in m’n vel te zitten.
    Ik heb dus wel zin om zo’n fijne comfi en hippe legging te winnen!

  11. Nu ik de komende tijd wat meer thuis zit heb ik eindelijk de tijd om eens flink aan de yoga te beginnen.
    Het matje is er, de juiste sites zijn er en dan nu nog de perfecte outfit!! Dat ze ook nog eens waanzinnig leuk zijn maakt het nog aantrekkelijker 🙂

  12. Naast elke week trouw naar yoga om tot mezelf te komen in mijn hectische leven, doe ik ook aan crossfit en met zo’n legging zou ik bij allebij de show stelen!
    Zowel in de kraai, als met een deathlift ziet zo’n legging er super uit

  13. Hallo Daisy,

    Wat een ontzettend leuke actie en mooie leggings!
    Vanaf morgen begint mijn opleiding sport en bewegen weer.
    Ik ga ook veel lesgeven in een sportschool, waarbij ik dus alle
    sportkleding die ik kan krijgen kan gebruiken! 😉
    En het liefst natuurlijk in style! 😉

    Ik hoop van je te horen!

    Groetjes Ellis de Regt.

  14. Hoi!

    Wat een ontzettend leuke en hippe blog heb je, Daisy! (:
    Ik hou van yoga! Sinds november vorig jaar doe ik wekelijks yoga! Yoga is niet alleen leuk maar ook nog een enorm mooi proces waarin je jezelf steeds beter leert kennen.
    Iloveyoga heeft echt onzettende toffe leggings en ik zou ze er graag in winnen.

    Ik houdt van healthy en bewust bezig zijn met voeding en beweging. Maar op zijn tijd lust ik ook net als jou wel een frietje of stukje chocolade.

    Liefs,
    x Sabine te Vaarwerk

  15. I’m in! Kan wel wat meer yoga(pants) in mijn leven gebruiken. Het opzetten van een eigen bedrijfje vraagt veel energie en een mooie/vrolijke legging kan ik zeker nu wel gebruiken!

  16. Ik begin steeds meer te beseffen wat gezond eten, ‘mindful’ leven en yoga kunnen doen voor mijn gevoel en hoe ik in het leven sta. Jouw blog helpt echt om dat invulling te geven, dankjewel! Ik denk dat alleen het blote billen downward facing doggen gevoel nog mist 😉