Lunchtip: Varieer met heerlijke wraps!

Bijgerechten, Diner, Lunch, Recepten  /   - 

Liever een keer wat anders dan een broodje of salade als lunch? Dat begrijpen we bij ILH. Gezond en lekker eten, gaat vooral gepaard met variatie. Heb je even geen inspiratie? Dan helpen we je toch gewoon een handje?! Probeer bijvoorbeeld eens een lekkere wrap. En met lekker bedoelen we dan ook écht lekker. Hieronder vind je wat inspiratie voor een wrap die je zeker een keer in je broodtrommel moet meenemen!

Wrap kip tzatziki

Wrap, ILH, lunch, inspiratie

Een eenvoudige, maar lekkere en eiwitrijke wrap! Ingrediënten: 100 gram gebakken kip, een lepel tzatziki, wat uien ringen, een tomaat en een beetje rucola.

Mexican Quinoa wraps

Wrap, ILH, Quinoa, lunch

Twee eetlepels quinoa, mais, zwarte bonen, een eetlepel quacamole, knoflook-yoghurtsaus en een tomaat. Een heerlijke combi die je zeker een keer moet proberen!

Omelet wrap met zalm

Lunch, ILH, wrap, ei

Zo simpel, maar zo lekker! Voor deze gezonde en eiwitrijke wrap heb je nodig: 2 eieren, een portie gerookte zalm, 1/4 avocado, een beetje komkommer, een eetlepel hüttenkäse en wat sla.

Mango chicken wrap (ILH’s favoriet)

Wrap, lunch, ILH

150 gram mango, 100 gram gebakken kip, 1/4 avocado en een handje verse spinazie, is wat je nodig hebt voor deze fijne wrap. Niet alleen kleurrijk, maar ook een heerlijk frisse combi!

ILH vega wrap

Vega wrap ILH, wraps, lunch

Ken je deze vega ILH wrap al? Ingrediënten: hüttenkäse, erwten scheuten ,avocado, komkommer en tomaat. Heel fijn!

Ongetwijfeld dat er nog meer lekkere combinaties zijn! Wat is jouw favoriete wrap? Deel die vooral met ons hieronder in de comments! Sharing is caring;)!

X Daisy en Mirte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *