WIN // Superfoodies Voeding, Mind & Gezondheid handboek // Healthy 2020

Health, Life  /   - 

We zitten alweer halverwege november, de feestdagen komen er weer aan en dat betekent dat het bijna 2020 is. Misschien denk jij stiekem al na over goede voornemens. Ik heb de gouden tip voor je! Superfoodies brenfgt een nieuw Voeding, Mind & Gezondheid handboek uit voor meer energie, een prachtige huid, een goed immuunsysteem en je beste lijf ooit.

Voeding, Mind & Gezondheid handboek

Je kunt de feestdagen bijna ruiken. Er is weer bijna een jaar voorbij. Holy moly wat gaat de tijd ontzettend hard. Vorig jaar was ik net mama geworden van Iz, nu is die kleine draak alweer bijna een jaar. Zo richting de feestdagen en het einde van het jaar begin ik stiekem al een beetje na te denken over goede voornemens en wat ik graag zou willen in het volgende jaar. Who’s with me?

Een van de dingen waarvan ik nu al weer dat dit mij onwijs gaat helpen is het Voeding, Mind & Gezondheid handboekhandboek van Superfoodies. Deze kalender is een volledige guide met maandthema’s en simpele week tips. Zo vind je makkelijke, voedzame recepten maar ook handige workout tips op kantoordagen/tussendoor en adviezen. Ideaal! Om je resultaten te checken kun je scores bijhouden, waarmee je makkelijk je stappen die je hebt gezet kunt tracken en inzien. En hiermee zijn je goede voornemens niet meer alleen voor de maand januari, maar geheel verspreid over het hele jaar én goed vol te houden. Je zet kleine stapjes per keer, waardoor je het langer vol houdt en die kleine stapjes dus een grote impact hebben op je gezondheid op de lange termijn.

Foodie & Mind Kalender, superfoodies, goede voornemens
Heerlijke én gezonde recepten
Foodie & Mind Kalender, superfoodies, goede voornemens
Eenvoudig en overzichtelijk je scores tracken en inzien!
Foodie & Mind Kalender, superfoodies, goede voornemens
Work-out tips. Van medidatie tot tussendoor op kantoor
Foodie & Mind Kalender, superfoodies, goede voornemens
Handige weetjes en info!

Winactie // 1x Superdeal pakket

Ik ben onwijs enthousiast. Hoe zit het met jullie? Daarom heb ik iets leuks. Ik mag 1x een Superdeal pakket t.w.v. 95 euro!! Wat zit er in het pakket?

 • 1x Hot Choccie 150 gram
 • 1x Golden Milk 150 gram
 • 1x Green Juice 150 gram
 • 2x Voeding, Mind & Gezondheid handboek

Wat moet je doen om kans te maken? Laat een reactie achter in de comments waarom dit Voeding, Mind & Gezondheid handboek jou gaat helpen bij je goede voornemers. Volgende week maken we de winnaars bekend. Succes!

En we vinden het heel leuk als je ons ook gaat volgens op Instagram!

Liefs! Daisy

[Advertorial – dit verandert echter niets aan onze mening of oordeel over een product of merk]

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 reacties

 1. Wauw!!! hier wordt ik ook super enthousiast van..😀
  Dit Voeding Mind en Gezondheid handboek zal mij helpen om mijn lichaam weer in balans te krijgen.
  Met kleine stapjes weer een gezond en fit lijf met veel energie, een mooie huid op naar een optimale gezondheid!!
  Ik kan niet wachten🍀
  2020 wordt met deze kalender mijn jaar…

  Willemien

 2. Sinds mijn bevalling, nu 15 maanden geleden, lukt het me niet meer om een gezonde levensstijl vol te houden. Het wordt tijd om opnieuw in mezelf te investeren, en wat structuur zou hier zeker bij helpen. Geven jullie me deze kans?

 3. Wat een leuke actie! Ik ben de laatste tijd heel erg bezig met een nieuw evenwicht te zoeken. Het is lastig om niet telkensterug te vallen in oude gebruiken. Kleine stapjes zijn wellicht handiger. De kalender is dáardoor erg geschikt.

 4. Wat een fijne winactie dit! Was net een boek aan het lezen over mindfulness en meditatie omdat mijn voornemen voor dit en volgend jaar is om bewuster in het leven te staan en te genieten van de kleine dingen. Het lijkt me erg fijn om de kalender op mijn bureau te zetten en deze dagelijks te bekijken om tips, weetjes en kleine happymomentjes te integreren 🙂

 5. Oee wat leuk! Ik zou graag meedoen. Ik denk dat het boek mij zou kunnen helpen, omdat ik al een langere tijd probeer mijn leefstijl aan te passen naar een gezonde leefstijl. Ik verwacht alleen telkens dat ik alles in één klap maar goed doe en wil daarin te snel gaan. Dit zorgt ervoor dat ik het een week volhoudt en daarna ik weer grotendeels in mijn oude patroon val. Ik hoop dat dit boek mij hierbij kan helpen!

 6. Met mijn drukke studie diergeneeskunde schiet aandacht hebben voor m’n mentale gezondheid er vaak bij in… Met dit handboek zal ik mijn voornemen om beter naar mijn lichaam te luisteren zeker doorzetten!

 7. Ik leef al redelijk gezond, maar er moeten wat kilo’s af. En ik heb daar wat ondersteuning bij nodig, vooral omdat ik graag op een aangename manier (met variatie) aan mijn lijf wil werken.

 8. Wauw leuk dit! Er komen verschillende aspecten van gezondheid bij elkaar (beweging, voeding, mindfulness) en daarom lijkt het me ideaal om mij te helpen (nog) wat meer health te integreren in mijn dagelijks leven.