WIN || 4 x cadeaubon triaction by Triumph twv €60

Health, Win  /   - 

Het is zo veel lekkerder om je workout te knallen in comfortabele kleding waarin je je goed voelt. Triumph heeft een hele fijne sportlijn: triaction, waarvan ik al eerder de Free Motion sportbeha mocht testen. En nu heb ik lekker nieuws voor je: we mogen namelijk 4 x een triaction cadeaubon ter waarde van €60 per stuk weggeven, die je kunt gebruiken voor zo’n fijne sportbeha!

Cadeaubon van Triumph

Een cadeaubon met een waarde van niet minder dan €60! Daar kunnen we wel wat moois voor kopen! Zoals ik bij mijn review al had laten weten heeft Triumph niet alleen sportbeha’s, maar ook hele fijne sportkleding in de triaction collection. Wat dacht je van die sportshort die je billen liften en je belly platter maakt? Ik ben fan! Je kunt straks je beha dus gewoon matchen met de rest van je outfit! Altijd fijn. Op de site van Triumph kun je natuurlijk alvast wat inspi opdoen en je verlekkeren over al het moois dat je straks misschien wel kunt kopen… sportbeha triumph triaction

Wat moet je doen om de cadeaubon te winnen?

 1. Like de Facebookpage van I Love Health.
 2. Like de Facebookpage van Triumph.
 3. Abonneer je op onze nieuwsbrief!
 4. Laat in de comments onder deze blog weten waarom jij een van de vier cadeaubonnen wilt winnen! (Vergeet niet ook je achternaam te vermelden, anders kan ik de winnaar moeilijk traceren.)

sportbeha triumph triaction

JE KUNT NIET LANGER DEELNEMEN AAN DEZE ACTIE! DE WINNAAR IS INMIDDELS BEKEND GEMAAKT IN DE COMMENTS ONDER DIT BERICHT. KIJK SNEL OF JE GEWONNEN HEBT!

Xx
Tessa & Daisy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

103 reacties

 1. HOERA WE HAVE 4 WINNERS!!!!

  Frannie Cichy, Marie Mattart, Angelique de Gast en Elise Kuip

  Gefeliciteerd!!
  Willen jullie een mail sturen naar mail@ilovehealth.nl met daarin je adresgegevens? Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!
  Veel plezier ervan!

  Alle andere deelnemers: dank voor alle leuke reacties ?

  Liefs,
  Tessa