What’s new juli 2016

Fashion, Food, Health, Mind, Sport  /   - 

Nieuwe ronde, nieuwe kansen! De zon schijnt, de bikini kan eindelijk uit de kast en alsof dat nog niet goed genoeg is, hebben wij leuke nieuwe items ontdekt! Deze delen we weer graag met jullie in deze editie what’s new juli!

On the go – Rens Kroes

Misschien heb je haar eerdere boeken al lang in de kast staan, en alles er al drie keer uit gemaakt. Of misschien ben je wel zo’n busy bee dat je daar nog geen tijd voor hebt gehad! In dat geval heeft Rens Kroes weer een nieuw heerlijk receptenboekje voor je. In On the go staan allemaal healthy receptjes die makkelijk mee te nemen zijn. Perfect voor als je tijdens je drukke leven toch gezond wilt blijven. Bestellen kan hier, voor maar €14,99!

What's new

Charlie’s natural soda

Natuurlijk hoort bij de chillsessies in de zon een lekker verfrissend drankje. Charlie’s natural soda is een verfrissende bubbelfrisdrank. Ze zijn er in de smaken acaï & mint, lemon & mint, apple lemon & ginger, orange & mint. Ik vind hem zelf heel lekker, maar let op: hoewel het natuurlijker is dan een blikje cola zit er nog steeds suiker en fructosestroop in. Niet geheel ‘clean’ dus, maar wel een iets gezonder alternatief voor de gebruikelijke frisdrank. Gewoon te koop bij de Appie.

what's new

Warrior Blend Organic Protein

Vegan en fitgirl zijn is geen makkelijke combo. Veel eiwitten zitten nu eenmaal in zuivelproducten en in vlees of vis. Sunwarrior begrijpt dit. Dit merk maakt proteïnpowders op plantenbasis (dus op basis van erwten, hennep en goji bessen) met een lekker smaakje. Één scoop (voor 1 drankje) bevat 17 g eiwitten met slechts 90 calorieën. Best fijn toch? Bestel ‘m hier.

what's new

Aduna superfood giftbox

Voor de echte healthista’s is er Aduna. Aduna maakt producten van en met (voornamelijk Afrikaanse) superfoods. Denk aan superfood blends voor in je smoothie en gezonde bars. Als je de ultieme welnessvibes wilt ervaren kun je nu ook een giftbox bestellen waarin je bijvoorbeeld guilt-free foodbars van cacao, baobab en moringa vindt. Verder ondersteunt Aduna boeren in Afrika. Met het eten van zo’n lekkere bar verricht je dus gelijk een goede daad. Check hier de verkooppunten van Aduna in Nederland.

What's new

Tranquini

Nog een lekker zomerdrankje! Als je even wilt afwisselen met Charlie’s, kun je ook gaan voor een blikje Tranquini. Een drankje dat je helpt om helemaal in de flow te komen, aldus het merk zelf. Hij is lekker zoet van smaak, dus voor de zoetekauwen onder ons is hij perfect! Maar, hij mag dan wel zoet zijn, Tranquini bevat maar weinig calorieën! Doe mijn nog zo’n blikje dan! 😉 Op de site van Tranquini staan ook veel tips, onder andere om te de-stressen. Dat doen we natuurlijk graag!
what's new

Fitbit Alta

Natuurlijk heb je al lang meegedaan aan onze winactie van Fitbit, toch?! Fitbit maakt fitnesshorloges die je stappen, kilometers en calorieën trackt, super handig dus. Nu hebben ze dus de nieuwe Alta, een lekker slank modelletje, waarvan we er nu dus 2 verloten. En je kunt nog meedoen!

What's new

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *