My healthy week – photo diary

Health  /   - 

Het mag gezegd worden, afgelopen week was een behoorlijk healthy weekje! Dat kon ook bijna niet anders door het NewFysic dieet dat ik volg, het kokoswater wat ik probeerde, het Gezond in één dag event waar ik hielp en het trainen voor de 10km van de We Own The Night run van Nike op 19 mei. In deze photo diary geef ik jullie een kijkje in dit mega healthy weekje!

NewFysic ontbijt
Één van mijn NewFysic ontbijtjes: Heerlijke volkoren beschuit met een gekookt eitje en een cracker met hüttenkäse en kipfilet.
Groentesap en NewFysic supplementen
Ik neem standaard een groentesapje van Zonnatura op een nuchtere maag. Tip van Amber Albarda van Eet je zelf mooi, slank & gelukkig En natuurlijk de supplemten van NewFysic.
Vita Coco
Wat is er een mooi pakketje binnengekomen van Vita Coco kokoswater! Nu heb ik nog meer zin in de zomer. Ik wilde al een tijdje kokoswater proberen en nu ga ik dat eindelijk doen. Snel een post online over Vita Coco!
Supe food smoothie met kokoswater
Ik maak als ontbijt een super healthy smoothie met kokoswater van Vita Coco. Jammie! Ik had een kort nachtje, maar na deze smoothie met super foods was ik weer top fit!
Super food smoothie met kokoswater
Het resultaat van deze super food smoothie mix met kokoswater.
Hardlopen en stretchen
Een lekker rondje hardlopen en in het Sarphatipark mijn stretch oefeningen doen. Er moet getraind worden voor de 10k van Nike’s We own the night-run!
Broccoli courgette soep
Ik ga bij mijn zusje eten en in het kader van mijn NewFysic afval avontuur, maakt ze dit heerlijke broccoli courgette soepje. Mega lekker! En lief dat ze rekening met mij houdt.
Genieten op het terras in Gouda
O wat was het heerlijk weer op zaterdag. Op het terras van restaurant de Zalm in Gouda, uit de wind, vol in de zon, met een rood wijntje (en een glas water) genieten!
Gezond in één dag
Op zondag hielp ik health coach Alex van der Werf op zijn event ‘Gezond in één dag’. Super inspirerende dag met vier interessante sprekers waaronder hormoonfactorcoach Ralph Moorman en Alex zelf.
Superfood Centre op Gezond in één dag - event
Op het Gezond in één dag event was het Superfood Centre van Health Club Jordaan ook aanwezig. Mijn favo sportschool!
Verantwoorde choco snack
Dit is zoooo lekker! Verantwoorde chocolade snacks. Love it! Lovechock en Raw-bite, beide van het Superfood Centre.
Op de bank met De Hormoonfactor van Ralph Moorman
Op zondag avond, vol inspiratie van het Gezond in één dag event, lekker relaxed op de bank met het boek ‘De Hormoonfactor’ van Ralph Moorman. Super interessant. Dit moet je echt lezen.
NewFysic
Ik ging weer voor mijn wekelijkse weegmoment naar NewFysic. Altijd weer spannend, maar ik heb het weer goed gedaan 🙂
10 minute trainer workout
Here we go! Eerste keer trainen met de 10 minute trainer DVD en ‘elastiek’.

Wil je meer weten over health coach Alex van der Werf van het Gezond in één dag event, check zijn website. Of over de Hormoonfactor van Ralph Moorman? Kijk dan hier.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *